• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • plattírozás - vasfémek

A keresés eredménye

Plattírozás - vasfémek - Import export

 1. TABELARAIZ

  Portugália

  Verified by europages badge

  Established in February 2011, Tableraíz is a prominent player in the field of metal construction, offering a comprehensive range of solutions including structural preparation, supply, and assembly of structures for solar panels. Our expertise extends to the application of metallic coatings, handling licensing processes, executing architectural and civil engineering projects, and providing meticulous construction supervision. Concentrating on the photovoltaic market, we are able to offer competitive solutions in terms of photovoltaic structures. Tableraíz designs engineering solutions for photovoltaic assemblies and is a reliable manufacture of structures for photovoltaic installations. Our vision is to emerge as a key contender in the market, setting the benchmark for excellence in both construction products and metalworking services. Guided by a set of core values including ethics, responsibility, commitment, team spirit, and respect, we are driven to make a lasting impact. With a wealth of experience and refined Know-How amassed over the years, we possess the capability to offer distinctive solutions in Planning, Construction, and Engineering. In every project, clients can rely on our professionalism, technical guidance, and unwavering commitment to quality. Our proficiency encompasses various aspects: Planning Supply Accompaniment Licensing Coatings Assemblies Construction Our commitment is to deliver quality.

 2. ISTB - INTARSIEN-SCHNITT-TECHNIK- KARL BURKHARD

  Németország

  Verified by europages badge

  A ISTB - INTARSIEN-SCHNITT-TECHNIK- KARL BURKHARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Unterwössen, Németország.

 3. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG NÜRNBERG

  Németország

  Verified by europages badge

  A PERI GMBH | NIEDERLASSUNG NÜRNBERG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Neunkirchen, Németország.

 4. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG BERLIN

  Németország

  Verified by europages badge

  A PERI GMBH | NIEDERLASSUNG BERLIN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Nuthetal, Németország.

 5. PERI GMBH | VERTRIEBSBÜRO ERFURT

  Németország

  Verified by europages badge

  A PERI GMBH | VERTRIEBSBÜRO ERFURT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Ichtershausen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG STUTTGART

  Németország

  Verified by europages badge

  A PERI GMBH | NIEDERLASSUNG STUTTGART, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Filderstadt, Németország.

 2. LIMITASSIMETRICO UNIP LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A LIMITASSIMETRICO UNIP LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Oliveira De Azemeis, Portugália.

 3. CHRISTIAN KRÖGER GMBH & CO KG

  Németország

  A CHRISTIAN KRÖGER GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Löhne, Németország.

 4. FISCHER TISCHLEREI INH. PETER FISCHER

  Németország

  A FISCHER TISCHLEREI INH. PETER FISCHER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Oberlahr, Németország.

 5. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG FRANKFURT

  Németország

  A PERI GMBH | NIEDERLASSUNG FRANKFURT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Bürstadt, Németország.

 1. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG LEIPZIG

  Németország

  A PERI GMBH | NIEDERLASSUNG LEIPZIG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Rackwitz, Németország.

 2. PERI GMBH | ZENTRALE | VERTRIEB DEUTSCHLAND

  Németország

  A PERI GMBH | ZENTRALE | VERTRIEB DEUTSCHLAND, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Weißenhorn, Németország.

 1. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG MÜNCHEN

  Németország

  A PERI GMBH | NIEDERLASSUNG MÜNCHEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye München, Németország.

 2. PERI GMBH | VERTRIEBSBÜRO OFFENBURG

  Németország

  A PERI GMBH | VERTRIEBSBÜRO OFFENBURG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Offenburg, Németország.

 3. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG WEISSENHORN

  Németország

  A PERI GMBH | NIEDERLASSUNG WEISSENHORN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Weißenhorn, Németország.

 4. PILIPP-VERTRIEBSGES. FÜR SPERRHOLZ U. BAUELEMENTE MBH

  Németország

  A PILIPP-VERTRIEBSGES. FÜR SPERRHOLZ U. BAUELEMENTE MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Ansbach, Németország.

 5. BUGLI SRL

  Olaszország

  A BUGLI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is burnishing, metal chromium-plating, gilding, és metal galvanising. Székhelye Scandicci, Olaszország.

 6. JB FASCIAS AND SOFFITS

  Egyesült Királyság

  A JB FASCIAS AND SOFFITS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Sittingbourne, Egyesült Királyság.

 7. TÜBINGER MÜNZE KURT KETTERER EK

  Németország

  A TÜBINGER MÜNZE KURT KETTERER EK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plattírozás - vasfémek, Táblák, jelzőtáblák, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Reklámcikkek, Plattírozás - vasfémek, Táblák, jelzőtáblák, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, és Reklámcikkek. Székhelye Tübingen, Németország.

 8. CSS CLADDING

  Egyesült Királyság

  A CSS CLADDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plattírozás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, Épületfelszerelések, metallic cladding, panel facades, Építőanyagok, és Épületfelszerelések. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. EUROCHIPS&GIFTS GMBH

  Németország

  A EUROCHIPS&GIFTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plattírozás - vasfémek, Táblák, jelzőtáblák, Műanyag termékek, ipari célokra, Írószerek és papíráruk, Plattírozás - vasfémek, Táblák, jelzőtáblák, Műanyag termékek, ipari célokra, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Heinsberg, Németország.

 2. A1 FACADES

  Egyesült Királyság

  A A1 FACADES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Plattírozás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metallic cladding, Cladding in zinc, PVC wall cladding, és Roof cladding. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 3. CHEMICAL NEWTECH SPA TITANIUM ANODES

  Olaszország

  A CHEMICAL NEWTECH SPA TITANIUM ANODES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémek vegyszeres kezelése, Oxidálás, fémek oxidálása, anodizing, titanium anodes, Fémek vegyszeres kezelése, és Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Capriolo, Olaszország.

 4. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Cseh Köztársaság

  A PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plattírozás - nem vasfémek, Hullámlemezek - nemvasfémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, Lemezek és szalagok - nemvasfémek, Plattírozás - nem vasfémek, Hullámlemezek - nemvasfémek, Hengerelt lemezek - színesfémek, és Lemezek és szalagok - nemvasfémek. Székhelye Lipnik Nad Becvou, Cseh Köztársaság.

 5. A1 CLADDING

  Egyesült Királyság

  A A1 CLADDING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Plattírozás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metallic cladding, Wood cladding, PVC wall cladding, és Roof cladding. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 6. INDUSTRIA SEVILLANA DEL ZINC, S.C.

  Spanyolország

  A INDUSTRIA SEVILLANA DEL ZINC, S.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plattírozás - vasfémek. Székhelye Alcalá De Guadaira, Spanyolország.

 7. EREBUS

  Spanyolország

  A EREBUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plattírozás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is barbecue. Székhelye La Florida, Spanyolország.

 8. CADISCH PRECISION MESHES

  Egyesült Királyság

  A CADISCH PRECISION MESHES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Finchley, Egyesült Királyság.

 9. ALUFORM PEKINTAS ALU. SAN. VE TIC. A.S.

  Törökország

  A ALUFORM PEKINTAS ALU. SAN. VE TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plattírozás - vasfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. LAUREX PROD SRL

  Románia

  A LAUREX PROD SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rudak - nemvasfémek, Plattírozás - nem vasfémek, Rudak - nemvasfémek, és Plattírozás - nem vasfémek. Székhelye Ramnicu Sarat, Románia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes