• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • platina

A keresés eredménye

Platina - Import export

 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  EWG in Heimsheim in the heart of Baden-Württemberg is your ISO-certified, number one supplier, retailer and partner. Our range includes rods, pipes, bars, wires, standardised parts (such as screws, nuts and threaded rods), plates, sheets and foils made from various special metals, refractory metals and rare earths. Our specialised field includes standardised parts – such as screws, nuts and threaded rods – precious metal semi-finished products and drawing parts made from molybdenum, tantalum, tungsten, titanium and their alloys (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). The machining possibilities of the different materials, depending on their properties, are very diverse. These include annealing, cold rolling, turning, milling, grinding, eroding, welding, bonding (curing), pickling, reaming, boring, laser marking and punching.

 2. TRADIUM GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  TRADIUM GmbH is one of the most renowned raw material suppliers for technology metals, rare earths and precious metals in Europe for 25 years. The portfolio includes about 40 metal raw materials in different delivery forms and qualities. For technology metals TRADIUM supplies antimony, boron, cadmium, chromium, gallium, germanium, hafnium, indium, cobalt, manganese, molybdenum, niobium, rhenium, rubidium, selenium, silicon, tantalum, tellurium, titanium, bismuth, tin and zirconium. Among rare earths, cerium, dysprosium, erbium, europium, gadolinium, holmium, lanthanum, lutetium, neodymium, praseodymium, samarium, scandium, terbium, ytterbium and yttrium are available. The precious metals include gold, iridium, osmium, palladium, platinum, rhodium, ruthenium and silver.

 3. C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT

  Németország

  Verified by europages badge

  A C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Platina. Székhelye Wimsheim, Németország.

 4. BEROLINA GMBH

  Németország

  A BEROLINA GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Platina. Székhelye Keltern, Németország.

 5. 8853 S.P.A.

  Olaszország

  A 8853 S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Platina, és Platina. Székhelye Pero, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JOHNSON MATTHEY BELGIUM

  Belgium

  A JOHNSON MATTHEY BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Platina, Car catalyst, és Platina. Székhelye Diegem, Belgium.

 2. M.I.I. S.P.A.

  Olaszország

  A M.I.I. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Platina, Nemesfém porok, Platina, és Nemesfém porok. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 3. SAMPA S.P.A.

  Olaszország

  A SAMPA S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Laterina Pergine Valdarno, Olaszország.

 4. VOLPI DANILO S.R.L.

  Olaszország

  A VOLPI DANILO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Castiglion Fibocchi, Olaszország.

 5. PIEROZZI FABRIZIO

  Olaszország

  A PIEROZZI FABRIZIO, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Firenze, Olaszország.

 1. IL DELFINO S.R.L.

  Olaszország

  A IL DELFINO S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 2. V.B. PREZIOSI ( S.N.C. )

  Olaszország

  A V.B. PREZIOSI ( S.N.C. ), tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Civitella In Val Di Chiana, Olaszország.

 1. FILK S.P.A.

  Olaszország

  A FILK S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Mussolente, Olaszország.

 2. TORRESAN GIOIELLI S.R.L.

  Olaszország

  A TORRESAN GIOIELLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Mussolente, Olaszország.

 3. TRE D S.P.A.

  Olaszország

  A TRE D S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 4. ALESSI DOMENICO S.P.A.

  Olaszország

  A ALESSI DOMENICO S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Bassano Del Grappa, Olaszország.

 5. LA BELLA S.R.L.

  Olaszország

  A LA BELLA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Laterina Pergine Valdarno, Olaszország.

 6. TIBERINA PREZIOSI S.R.L.

  Olaszország

  A TIBERINA PREZIOSI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Monterchi, Olaszország.

 7. P.M.P FIRENZE S.R.L.

  Olaszország

  A P.M.P FIRENZE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Barberino Tavarnelle, Olaszország.

 8. PHOENIX METALLI PREZIOSI S.R.L.

  Olaszország

  A PHOENIX METALLI PREZIOSI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Valenza, Olaszország.

 1. MARZIALI PAOLO

  Olaszország

  A MARZIALI PAOLO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 2. SAFINA, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A SAFINA, A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Platina, és Platina. Székhelye Jesenice U Prahy , Cseh Köztársaság.

 3. TECNOTUBI S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOTUBI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Civitella In Val Di Chiana, Olaszország.

 4. OPERA COLLECTION S.R.L.

  Olaszország

  A OPERA COLLECTION S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 5. BATAZZI METALLI PREZIOSI S.P.A.

  Olaszország

  A BATAZZI METALLI PREZIOSI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Valenza, Olaszország.

 6. KARIZIA S.P.A.

  Olaszország

  A KARIZIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Cassola, Olaszország.

 7. GOLDETRURIA

  Olaszország

  A GOLDETRURIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 8. KOMETA S.R.L.

  Olaszország

  A KOMETA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Foiano Della Chiana, Olaszország.

 9. AU79 S.P.A.

  Olaszország

  A AU79 S.P.A., tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Biella, Olaszország.

 10. LINGOTTO ( S.R.L. )

  Olaszország

  A LINGOTTO ( S.R.L. ), vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Valenza, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes