• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • platina

A keresés eredménye

Platina - Import export

 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  EWG in Heimsheim in the heart of Baden-Württemberg is your ISO-certified, number one supplier, retailer and partner. Our range includes rods, pipes, bars, wires, standardised parts (such as screws, nuts and threaded rods), plates, sheets and foils made from various special metals, refractory metals and rare earths. Our specialised field includes standardised parts – such as screws, nuts and threaded rods – precious metal semi-finished products and drawing parts made from molybdenum, tantalum, tungsten, titanium and their alloys (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). The machining possibilities of the different materials, depending on their properties, are very diverse. These include annealing, cold rolling, turning, milling, grinding, eroding, welding, bonding (curing), pickling, reaming, boring, laser marking and punching.

 2. TRADIUM GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  TRADIUM GmbH is one of the most renowned raw material suppliers for technology metals, rare earths and precious metals in Europe for 25 years. The portfolio includes about 40 metal raw materials in different delivery forms and qualities. For technology metals TRADIUM supplies antimony, boron, cadmium, chromium, gallium, germanium, hafnium, indium, cobalt, manganese, molybdenum, niobium, rhenium, rubidium, selenium, silicon, tantalum, tellurium, titanium, bismuth, tin and zirconium. Among rare earths, cerium, dysprosium, erbium, europium, gadolinium, holmium, lanthanum, lutetium, neodymium, praseodymium, samarium, scandium, terbium, ytterbium and yttrium are available. The precious metals include gold, iridium, osmium, palladium, platinum, rhodium, ruthenium and silver.

 3. C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT

  Németország

  Verified by europages badge

  A C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Platina. Székhelye Wimsheim, Németország.

 4. 8853 S.P.A.

  Olaszország

  A 8853 S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Platina, és Platina. Székhelye Pero, Olaszország.

 5. BEROLINA GMBH

  Németország

  A BEROLINA GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Platina. Székhelye Keltern, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JOHNSON MATTHEY BELGIUM

  Belgium

  A JOHNSON MATTHEY BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Platina, Car catalyst, és Platina. Székhelye Diegem, Belgium.

 2. M.I.I. S.P.A.

  Olaszország

  A M.I.I. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Platina, Nemesfém porok, Platina, és Nemesfém porok. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 3. FILK S.P.A.

  Olaszország

  A FILK S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Mussolente, Olaszország.

 4. AU79 S.P.A.

  Olaszország

  A AU79 S.P.A., tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Biella, Olaszország.

 5. POSTIGLIONE GIOIELLI S.A.S.

  Olaszország

  A POSTIGLIONE GIOIELLI S.A.S., tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Napoli, Olaszország.

 1. IL DELFINO S.R.L.

  Olaszország

  A IL DELFINO S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 2. SAMPA S.P.A.

  Olaszország

  A SAMPA S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Laterina Pergine Valdarno, Olaszország.

 1. COSMO S.R.L.

  Olaszország

  A COSMO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye San Martino Di Lupari, Olaszország.

 2. KOMETA S.R.L.

  Olaszország

  A KOMETA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Foiano Della Chiana, Olaszország.

 3. PIEROZZI FABRIZIO

  Olaszország

  A PIEROZZI FABRIZIO, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Firenze, Olaszország.

 4. TORRESAN GIOIELLI S.R.L.

  Olaszország

  A TORRESAN GIOIELLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Mussolente, Olaszország.

 5. V.B. PREZIOSI ( S.N.C. )

  Olaszország

  A V.B. PREZIOSI ( S.N.C. ), tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Civitella In Val Di Chiana, Olaszország.

 6. OPERA COLLECTION S.R.L.

  Olaszország

  A OPERA COLLECTION S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 7. MARZIALI PAOLO

  Olaszország

  A MARZIALI PAOLO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 8. BATAZZI METALLI PREZIOSI S.P.A.

  Olaszország

  A BATAZZI METALLI PREZIOSI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Valenza, Olaszország.

 1. KARIZIA S.P.A.

  Olaszország

  A KARIZIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Cassola, Olaszország.

 2. LA - RO PREZIOSI S.N.C. DI LALLETTI MAURO & C.

  Olaszország

  A LA - RO PREZIOSI S.N.C. DI LALLETTI MAURO & C., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 3. BERTANI & C. S.P.A.

  Olaszország

  A BERTANI & C. S.P.A., tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Reggio Nell'emilia, Olaszország.

 4. POLISH KING ITALY DI ASQUINI LOREDANA

  Olaszország

  A POLISH KING ITALY DI ASQUINI LOREDANA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Genova, Olaszország.

 5. DOMA S.R.L.

  Olaszország

  A DOMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Laterina Pergine Valdarno, Olaszország.

 6. LA GOCCIA PREZIOSI S.R.L.

  Olaszország

  A LA GOCCIA PREZIOSI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Marciano Della Chiana, Olaszország.

 7. ALUNNO & CO.

  Olaszország

  A ALUNNO & CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 8. ALESSI DOMENICO S.P.A.

  Olaszország

  A ALESSI DOMENICO S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Bassano Del Grappa, Olaszország.

 9. SILDAR S.N.C. DI BATISTINI ROSSANO E C.

  Olaszország

  A SILDAR S.N.C. DI BATISTINI ROSSANO E C., tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Monte San Savino, Olaszország.

 10. COMEP COMMERCIO METALLI PREZIOSI S.R.L.

  Olaszország

  A COMEP COMMERCIO METALLI PREZIOSI S.R.L., tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Platina, Arany, és Platina. Székhelye Alcamo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes