• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pipe-line

A keresés eredménye

Pipe-line - Import export

 1. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  PTEC GmbH is synonymous with extensive and reliable project supervision in the field of mobile and stationary natural gas and hydrogen applications. Our products.: Valves, gas valves, high-pressure valves, high-pressure valves for technical gases, gas cylinder valves, solenoid valves, pipe burst safety valves, safety valves and valves for technical gases. Our product range includes pipework, threaded joints, filters, check valves, electromagnetic valves, safety devices and custom innovations. We ensure that our business has state-of-the-art technology through our cooperation with universities, partnerships, trade fair visits and by undertaking training in a targeted manner. All over the world, customers from the automotive industry have confidence in PTEC – the company for innovative products.

 2. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Steel tubes are everywhere: From ballpoint pens to sports cars to construction equipment. For these reasons, our founders Matthias Schellen and Ulrich Flack dedicated themselves early on to the industry that they now play a major role in shaping. We are a very open company. Open to new things, to innovation and to crazy ideas. We love steel and everything that can be brought to life through steel. Limits do not exist for us for the time being. Not until we have tried everything. We have come a long way with this motto and are looking forward to let you become a part of it. Our core skills: The machining of tubes. Our expertise: Tubes in all shapes and materials. With a network of processing companies, we realise a wide variety of surface coatings and thus ensure impressive results for every customer need, no matter how individual.

 3. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Törökország

  Verified by europages badge

  A KAYADERELI CONSTRUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Építőanyagok, reakciómentes, Pipe-line, Ipari csövek, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Habarcsok - hozzávalók, Szárított (aszalt) gyümölcsök, fresh fruit, és fresh vegetables. Székhelye Adana, Törökország.

 4. HEBEI HAIHAO GROUP

  Kína

  A HEBEI HAIHAO GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Székhelye Cangzhou, Kína.

 5. TRUFORM EUROPE

  Egyesült Királyság

  A TRUFORM EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Székhelye London, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ASOTEP

  Belgium

  A ASOTEP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipartelepek - tervezés, Pipe-line, Ipartelepek - tervezés, Pipe-line, metal warping, és Engineering - pipework. Székhelye Genk, Belgium.

 2. ENERGOP SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ENERGOP SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Székhelye Sochaczew, Lengyelország.

 3. CASA BULL

  Belgium

  A CASA BULL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízszállító berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gázgyártó berendezések, Pipe-line, Csövek - nem vasfémek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Gázgyártó berendezések, Pipe-line, Csövek - nem vasfémek, és Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek. Székhelye Izegem, Belgium.

 4. METALSET OÜ

  Észtország

  A METALSET OÜ, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Pipe-line. Székhelye Tallinn, Észtország.

 5. TOTAL PIPELINE SYSTEMS

  Egyesült Királyság

  A TOTAL PIPELINE SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Székhelye Accrington, Egyesült Királyság.

 1. UTS CABLE LTD

  Egyesült Királyság

  A UTS CABLE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Székhelye Norwich, Egyesült Királyság.

 2. PIPE-LINE SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PIPE-LINE SP. Z O.O., tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - nem vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Csövek - nem vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, és Lemezek és szalagok - vasfémek. Székhelye Wolomin, Lengyelország.

 1. HUNAN STEEL INDUSTRY GROUP

  Kína

  A HUNAN STEEL INDUSTRY GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Székhelye Changsha, Kína.

 2. GODDEERIS NV

  Belgium

  A GODDEERIS NV, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Pipe-line. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari csövek, sprinkler, industrial ventilation, Ipari csövek, és HVAC ventilation system. Székhelye Roeselare, Belgium.

 3. DEKOTEC GMBH

  Németország

  A DEKOTEC GMBH, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pipe-line, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Pipe-line, Equipment for public roads, és Korrózióvédelem - vegyi termékek. Székhelye Leverkusen, Németország.

 4. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Németország

  A THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pipe-line, Vízszállító berendezések és felszerelések, Keményfarostlemezek, Atombombabiztos óvóhelyek, Pipe-line, Vízszállító berendezések és felszerelések, Keményfarostlemezek, és Atombombabiztos óvóhelyek. Székhelye Bad Homberg, Németország.

 5. BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI

  Törökország

  A BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, szaniter-, pvc, sanitaryware, heads, és Szelepek, szaniter-. Székhelye Mersin, Törökország.

 6. LIAOYANG STEEL TUBE COMPANY

  Kína

  A LIAOYANG STEEL TUBE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Székhelye Liaoyang, Kína.

 7. LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Törökország

  A LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pvc profiles, és granulators. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. SHINE STAR STEEL PIPE

  Kína

  A SHINE STAR STEEL PIPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seamless pipes, és stainless steel pipes. Székhelye Changsha, Kína.

 1. LME

  Belgium

  A LME, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Pipe-line. Székhelye Herentals, Belgium.

 2. INDUSTRIE KONTOR GMBH

  Németország

  A INDUSTRIE KONTOR GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pipe-line. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ball valves, és gas pipes. Székhelye Malsch, Németország.

 3. BILFINGER ROB

  Belgium

  A BILFINGER ROB, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Pipe-line, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Acélkönnyűszerkezetek építése, Pipe-line, és Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás. Székhelye Zwjindrecht, Belgium.

 4. IGEA S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A IGEA S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Pipe-line, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, és Pipe-line. Székhelye Moravská Ostrava A Prívoz , Cseh Köztársaság.

 5. TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD.

  Kína

  A TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Székhelye Tianjin, Kína.

 6. INDINOX

  Belgium

  A INDINOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for oil pipelines, és systems and equipment for gas pipelines. Székhelye Lokeren, Belgium.

 7. A. HAK RIJNMOND B.V.

  Hollandia

  A A. HAK RIJNMOND B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos- és telefonkábelek, Pipe-line, Karbantartó vállalatok, ipari, Villamos- és telefonkábelek, Pipe-line, és Karbantartó vállalatok, ipari. Székhelye Heerjansdam, Hollandia.

 8. PICOTEC

  Belgium

  A PICOTEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumcsövek, Alumíniumcsövek, és Engineering - pipework. Székhelye Starbroek, Belgium.

 9. INPIPE PRODUCTS

  Egyesült Királyság

  A INPIPE PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Székhelye Brompton On Swale, Egyesült Királyság.

 10. BMS BOJNANSKÝ, S.R.O.

  Szlovákia

  A BMS BOJNANSKÝ, S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pipe-line, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Pipe-line, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Nitra , Szlovákia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes