• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari)

A keresés eredménye

Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari) - Import export

 1. COLORPLASTICCHEMIE ALBERT SCHLEBERGER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Color Plastic Chemie Albert Schleberger GmbH has specialised in the development and manufacture of masterbatches and additives since 1968. We use a wide variety of plastic carriers (PS, ABS, SAN, PET, PE, PP, PC, TPU, and many more) to create colour solutions to provide our customers with the optimal solutions. We also offer on-site colour adjustment (Colour Mobile Service), which ensures that we can provide a smooth product adjustment. Our masterbatch product range also includes compounds, pigments, liquid dyes and special batches (effect pigments, Multify concentrates and combination batches). The varied range of additives includes: Anti-fog agents, UV protection, flame retardants, antistatic agents, antiblock agents, etc. Our solutions are successfully used in applications for the construction, automotive, electrical, cosmetics and food industry, as well as for medical technology and the general packaging industry.

 2. COLTEC GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A COLTEC GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Székhelye Besigheim, Németország.

 3. FRAKU KUNSTSTOFFE GMBH - MASTERBATCH & COMPOUND

  Németország

  Verified by europages badge

  A FRAKU KUNSTSTOFFE GMBH - MASTERBATCH & COMPOUND, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Székhelye Obermichelbach, Németország.

 4. PURPURLAB GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PURPURLAB GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Székhelye Düren, Németország.

 5. VISA S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A VISA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Nyomdafestékek és tinták, paints - production, emulsion paints, paint factory, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), colouring pastes, paints, és Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Gropello Cairoli, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RAIMUND MÜLLER GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A RAIMUND MÜLLER GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Székhelye Prisdorf, Németország.

 2. STOOPEN & MEEÛS

  Belgium

  A STOOPEN & MEEÛS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is mineral paints. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 3. DEIFEL GMBH & CO KG

  Németország

  A DEIFEL GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Székhelye Schweinfurt, Németország.

 4. BAYKA COLOR FARBKONZENTRATE GMBH

  Németország

  A BAYKA COLOR FARBKONZENTRATE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Székhelye Roth, Németország.

 5. FBW GMBH

  Németország

  A FBW GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Székhelye Niederzier, Németország.

 1. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Oroszország

  A ZAVOD KRONAKRIL LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Adalékanyagok, ipari (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Korrózióvédelem - vegyi termékek, Korróziógátló bevonatok, Adalékanyagok, ipari (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Korrózióvédelem - vegyi termékek, és Korróziógátló bevonatok. Székhelye Tutaev, Oroszország.

 2. SUN GRUP

  Törökország

  A SUN GRUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is injection moulding of plastics, finishing and dyeing textile fibers and yarns, és additives, colourings and pigments for food preparations. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. KARL FINKE GMBH & CO. KG

  Németország

  A KARL FINKE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), pigments for plastics, masterbatch for plastics, industrial colourants and pigment, és Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Wuppertal, Németország.

 2. TECHNIQUES CHIMIQUES NOUVELLES - TCN

  Franciaország

  A TECHNIQUES CHIMIQUES NOUVELLES - TCN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polishing powder. Székhelye Malakoff, Franciaország.

 3. BATCHWERK GMBH

  Németország

  A BATCHWERK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Granulátum, műanyaggyártáshoz, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), masterbatch for plastics, additives for plastic materials, Granulátum, műanyaggyártáshoz, és Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Székhelye Maintal, Németország.

 4. ALICHEM P. & C. S.R.L.

  Olaszország

  A ALICHEM P. & C. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is acrylic resins, és ptfe. Székhelye Monza, Olaszország.

 5. MK-CHEMICALS CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE GMBH

  Németország

  A MK-CHEMICALS CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Székhelye Bockenem, Németország.

 6. COLUX GMBH

  Németország

  A COLUX GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Székhelye Niederkirchen, Németország.

 7. FARBENWERKE WUNSIEDEL GMBH

  Németország

  A FARBENWERKE WUNSIEDEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is pigments, és pigments for plastics. Székhelye Wunsiedel, Németország.

 8. COLORANT GMBH

  Németország

  A COLORANT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), compound materials, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), industrial colourants and pigment, és Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Limburg, Németország.

 1. CHT-BELGIUM

  Belgium

  A CHT-BELGIUM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), industrial colourants and pigment, dyes, Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), és Synthetic dyes, nonfood. Székhelye Kortrijk, Belgium.

 2. CLARIANT INTERNATIONAL LTD

  Svájc

  A CLARIANT INTERNATIONAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Kenőanyagok, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Kenőanyagok, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), és Festékek és lakkok. Székhelye Muttenz, Svájc.

 3. EINZA GMBH & CO.KG

  Németország

  A EINZA GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Szakipari munka, Festékek és lakkok, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, és Szakipari munka. Székhelye Dahlenwarsleben, Németország.

 4. APOLLO HOLZSCHUTZ GMBH

  Németország

  A APOLLO HOLZSCHUTZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Faápolási cikkek, Nyomdafestékek és tinták, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Faápolási cikkek, és Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Ronnenberg, Németország.

 5. DIE ORIGINAL VIERLÄNDER BLUMENFARBEN JENS + MAREN KRÖGER

  Németország

  A DIE ORIGINAL VIERLÄNDER BLUMENFARBEN JENS + MAREN KRÖGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), és Festékek és lakkok. Székhelye Hamburg, Németország.

 6. RIKA CHEMIE GMBH

  Németország

  A RIKA CHEMIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Kenőanyagok, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari), Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Kenőanyagok, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), és Festőanyagok és pigmentek, ipari felhasználásra (nem élelmiszeripari). Székhelye Münchweiler, Németország.

 7. COMPLEX-FARBEN JOSEF SCHELLHORN GMBH

  Ausztria

  A COMPLEX-FARBEN JOSEF SCHELLHORN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Faápolási cikkek, Nyomdafestékek és tinták, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Festékek és lakkok, Faápolási cikkek, Nyomdafestékek és tinták, és Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Székhelye Kufstein, Ausztria.

 8. FARBPIGMENTE & SCHALUNGSFORMEN / VIBRATIONSTECHNIK

  Németország

  A FARBPIGMENTE & SCHALUNGSFORMEN / VIBRATIONSTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítóberendezések és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), és Festékek és lakkok. Székhelye Georgenberg, Németország.

 9. MICROCHEM

  Svájc

  A MICROCHEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Kenőanyagok, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Kenőanyagok, és Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Székhelye Uetikon Am See, Svájc.

 10. S.C.I.M. CHIMIQUE

  Marokkó

  A S.C.I.M. CHIMIQUE, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, fűszerkivonatok, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Fűszerek, fűszerkivonatok, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari). Székhelye Casablanca, Marokkó.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari) - Import export

Találatok száma

467 Vállalat