• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • petrokémia - berendezések és eszközök

A keresés eredménye

Petrokémia - berendezések és eszközök - Import export

 1. PIRPED INTERNATIONAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A PIRPED INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetesrudak, Csapszerelvények, Szegecsek, forged parts, Menetesrudak, Csapszerelvények, Automobile fastening device, ANSI/ASME flanges, és Flat flange. Székhelye Chatou, Franciaország.

 2. APSIS TECHNOLOGIES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A APSIS TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari tisztítás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, Petrokémia - berendezések és eszközök, Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, és Petrokémia - berendezések és eszközök. Székhelye Vannes Cedex, Franciaország.

 3. HAISEL MASCHINENTEILE

  Németország

  Verified by europages badge

  A HAISEL MASCHINENTEILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Székhelye Kamen, Németország.

 4. IDROJET SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A IDROJET SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas production equipment, heat exchangers, systems and equipment for drilling for the extraction of natural gas, bundle extractor, systems and equipment for the production of petroleum gases, aerial bundle extractor, oil extraction drilling systems and equipment, heat exchangers and tube transport systems, és extractor systems for heat exchangers. Székhelye Camporotondo Etneo, Olaszország.

 5. SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Folyékonypropángáz-gyártó berendezések, Folyékonypropángáz-gyártó berendezések, electronic scales, industrial conveyor chains, és gas bottle filling systems. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. REMU S.R.L.

  Olaszország

  A REMU S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Petrokémia - berendezések és eszközök, Gépek és eszközök, kozmetikaipari -, Gépek és eszközök, gyógyszeripari -, Petrokémia - berendezések és eszközök, Gépek és eszközök, kozmetikaipari -, és Gépek és eszközök, gyógyszeripari -. Székhelye Manoppello, Olaszország.

 2. PANTEXTRADE

  Törökország

  A PANTEXTRADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Székhelye Pantextrade, Törökország.

 3. PROCESS SYSTEMS

  Franciaország

  A PROCESS SYSTEMS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas treatment, és biogas. Székhelye Paris, Franciaország.

 4. LISAM SYSTEMS

  Belgium

  A LISAM SYSTEMS, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biztonság- és minőségellenőrzés, iparban, Számítógépes (IT) hálózatok - menedzsment és szupport, data processing security, Biztonság- és minőségellenőrzés, iparban, és Számítógépes (IT) hálózatok - menedzsment és szupport. Székhelye Ecaussinnes, Belgium.

 5. WORKS L&W GROUP S. R. O.

  Cseh Köztársaság

  A WORKS L&W GROUP S. R. O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezet, Ipari csövek, Szerelés és bontás, ipari berendezések, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Fémszerkezet, Ipari csövek, Szerelés és bontás, ipari berendezések, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Hradec Králové, Cseh Köztársaság.

 1. ANOTECH ENERGY

  Franciaország

  A ANOTECH ENERGY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnökirodák - ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Petrokémia - berendezések és eszközök, Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Petrokémia - berendezések és eszközök, és Extraction, water, gas, oil - equipment. Székhelye Labege, Franciaország.

 2. PERNIN EQUIPEMENTS

  Franciaország

  A PERNIN EQUIPEMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Távolság- és helyzetmérők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Petrokémia - berendezések és eszközök, Petrokémia - berendezések és eszközök, diesel transfer pumps, level indicators, és volumetric meters. Székhelye Montreuil, Franciaország.

 1. INFO SERVICE BELGIUM

  Belgium

  A INFO SERVICE BELGIUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kulturális szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Petrokémia - berendezések és eszközök, Egyetemek, maritime brokerage, Petrokémia - berendezések és eszközök, és Egyetemek. Székhelye Gent, Belgium.

 2. I.P.C. EUROPE

  Belgium

  A I.P.C. EUROPE, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is process control, electrical engineering, és Automation. Székhelye Saint-georges-sur-meuse, Belgium.

 3. HEERTECH INDUSTRIAL SERVICES

  Hollandia

  A HEERTECH INDUSTRIAL SERVICES, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Székhelye Breda, Hollandia.

 4. TPF CONTRACTING

  Belgium

  A TPF CONTRACTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari berendezések, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Moustier-sur-sambre, Belgium.

 5. YK MAKINA KIMYA INS TAAH ITH IHR SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  A YK MAKINA KIMYA INS TAAH ITH IHR SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is manifold heat exchangers, industrial mixers, és tanks for warehousing and storage. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 6. SARGON + TECNORING

  Olaszország

  A SARGON + TECNORING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial gaskets. Székhelye Carpaneto, Olaszország.

 7. PRONOR

  Belgium

  A PRONOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Telekommunikáció - anyagok és rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rádióforgalom - felszerelések és rendszerek, Petrokémia - berendezések és eszközök, Rádióforgalom - felszerelések és rendszerek, engineering service, steel, és Petrokémia - berendezések és eszközök. Székhelye Gent, Belgium.

 8. SCALE CHEMICAL CORPORATION

  Amerikai Egyesült Államok

  A SCALE CHEMICAL CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Székhelye Birmingham, Amerikai Egyesült Államok.

 1. DELTA PROJECT ENGINEERING

  Belgium

  A DELTA PROJECT ENGINEERING, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasipar és fémipar - import / export, industrial pipes, industrial filters, Vasipar és fémipar - import / export, és refractory concrete. Székhelye Ivoz-ramet, Belgium.

 2. IREMAS UAB

  Litvánia

  A IREMAS UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Petrokémia - berendezések és eszközök, Ipari berendezések javítása, Petrokémia - berendezések és eszközök, és Ipari berendezések javítása. Székhelye Jonavos Raj., Litvánia.

 3. TANQUID GMBH & CO. KG

  Németország

  A TANQUID GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is management services for own stores, equipment for the petrochemical industry, storage tanks, és Vertical storage tanks. Székhelye Duisburg, Németország.

 4. COLASSE

  Belgium

  A COLASSE, tevékenységi ágazata Szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Petrokémia - berendezések és eszközök, project management, Site referencing, Petrokémia - berendezések és eszközök, és fittings. Székhelye Seraing, Belgium.

 5. CÖLNER BENZIN RAFFINERIE

  Németország

  A CÖLNER BENZIN RAFFINERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Petrokémia - berendezések és eszközök, Hígítók és oldószerek, Petrokémia - berendezések és eszközök, és Hígítók és oldószerek. Székhelye Köln, Németország.

 6. RBR INTERNATIONAL

  Olaszország

  A RBR INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Varrat nélküli csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Petrokémia - berendezések és eszközök, flanges, Petrokémia - berendezések és eszközök, és valves. Székhelye Arese, Olaszország.

 7. SWEDPARTS HAMBURG

  Németország

  A SWEDPARTS HAMBURG, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Petrokémia - berendezések és eszközök, Kőolaj- és földgázkitermelés, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, és Petrokémia - berendezések és eszközök. Székhelye Hamburg, Németország.

 8. NORMALAB BELGIUM

  Belgium

  A NORMALAB BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Székhelye Naninne, Belgium.

 9. PIGNAT

  Franciaország

  A PIGNAT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg, ipari célokra, Kőolajfinomító berendezések és eszközök, Üveg, ipari célokra, és Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Székhelye Genas Cedex, Franciaország.

 10. ASVOTEC TERMOINDUSTRIAL LTDA

  Brazília

  A ASVOTEC TERMOINDUSTRIAL LTDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and equipment for pasta factories, és burner specialists. Székhelye Monte Mor, Brazília.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Petrokémia - berendezések és eszközök - Import export

Találatok száma

20 384 Vállalat