• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • permetezők- kertészeti használatra

A keresés eredménye

Permetezők- kertészeti használatra - Import export

 1. XEREX INTERNATIONAL TRADING

  Németország

  Verified by europages badge

  A XEREX INTERNATIONAL TRADING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 2. FRITZE B&B GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FRITZE B&B GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Chemnitz, Németország.

 3. ZEOLITH-SERVICE INH. W. FORSCH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ZEOLITH-SERVICE INH. W. FORSCH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Kalkar, Németország.

 4. BERGMANN MASCHINENBAU GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A BERGMANN MASCHINENBAU GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Meppen, Németország.

 5. GRASSCALM GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GRASSCALM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Egenhofen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VARI, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A VARI, A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden equipment, small tractors, és log splitters. Székhelye Libice Nad Cidlinou, Cseh Köztársaság.

 2. CRAFTEGO GMBH

  Németország

  A CRAFTEGO GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Feuchtwangen, Németország.

 3. HORNBACH BAUMARKT AG

  Németország

  A HORNBACH BAUMARKT AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Bornheim, Németország.

 4. REVELLO GIOVANNI SNC

  Olaszország

  A REVELLO GIOVANNI SNC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, backpack extinguishers, Peristaltic tube pumps, Borászat - gépek és eszközök, és fillers. Székhelye Santo Stefano Belbo, Olaszország.

 5. TIMSPRAYER

  Törökország

  A TIMSPRAYER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezőgépek, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, Permetezők, kertészeti használatra, sprayers for farm machinery, sprayers, Vetőmagvak és azok védelme, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. ALBINO VIEIRA FILHOS LDA.

  Portugália

  A ALBINO VIEIRA FILHOS LDA., tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, szeszgyári, distilling apparatus, stills for distilleries, dusters, és Gépek és eszközök, szeszgyári. Székhelye Aveiro, Portugália.

 2. NCL(ASIA)LIMITED

  Kína

  A NCL(ASIA)LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Ningbo, Kína.

 1. HARDI-EVRARD

  Franciaország

  A HARDI-EVRARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezőgépek, mezőgazdasági, Permetezők, kertészeti használatra, sprayer, Permetezőgépek, mezőgazdasági, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Beaurainville, Franciaország.

 2. TECNOMA TECHNOLOGIES

  Franciaország

  A TECNOMA TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági gépek bérlése és javítása, Permetezők, kertészeti használatra, Mezőgazdasági gépek bérlése és javítása, fuel injection nozzles, Permetezők, kertészeti használatra, és friskers. Székhelye Epernay, Franciaország.

 3. PULVECENTER

  Franciaország

  A PULVECENTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezőgépek, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezők, kertészeti használatra, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Cognac, Franciaország.

 4. AGROSE AGRICULTURAL SPRAYERS

  Törökország

  A AGROSE AGRICULTURAL SPRAYERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezőgépek, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezők, kertészeti használatra, fertilizer spreaders, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Konya, Törökország.

 5. KAYZER ILAÇLAMA MAKINALARI ITHALAT IHRACAT LIMITED ŞIRKETI

  Törökország

  A KAYZER ILAÇLAMA MAKINALARI ITHALAT IHRACAT LIMITED ŞIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is atomizers for agricultural machines, és portable agricultural atomizers. Székhelye Manisa, Törökország.

 6. WERCO, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A WERCO, SPOL. S R.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözőberendezések, Permetezők, kertészeti használatra, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Időkapcsolók, Öntözőberendezések, Permetezők, kertészeti használatra, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Időkapcsolók. Székhelye Praha 4 , Cseh Köztársaság.

 7. AGROJET KONSULTING PIOTR ZASIEWSKI

  Lengyelország

  A AGROJET KONSULTING PIOTR ZASIEWSKI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pipes, és accessories for sprayers. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 8. GUANGDONG JINGZHONGJING INDUSTRIAL PAINTING EQUIPMENT CO.,LTD

  Kína

  A GUANGDONG JINGZHONGJING INDUSTRIAL PAINTING EQUIPMENT CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Guangzhou, Kína.

 1. LEVIOR S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A LEVIOR S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezők, kertészeti használatra, Szerszámok, nem motoros, Permetezők, kertészeti használatra, és Szerszámok, nem motoros. Székhelye Troubky , Cseh Köztársaság.

 2. SO.RI. SOLUTIONS S.R.L.

  Olaszország

  A SO.RI. SOLUTIONS S.R.L., tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, Permetezők, kertészeti használatra, Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Sesto San Giovanni, Olaszország.

 3. HANGZHOU WEIRRAN MACHINERY CO.,LTD

  Kína

  A HANGZHOU WEIRRAN MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Hangzhou, Kína.

 4. SPOLDZIELNIA ZAOPATRZENIA OGRODNICZEGO OGROD

  Lengyelország

  A SPOLDZIELNIA ZAOPATRZENIA OGRODNICZEGO OGROD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Traktorok, kertészeti, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Traktorok, kertészeti. Székhelye Kozy, Lengyelország.

 5. MARTIGNANI ING. C. S.R.L.

  Olaszország

  A MARTIGNANI ING. C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, Permetezők, kertészeti használatra, Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Sant'agata Sul Santerno, Olaszország.

 6. AKP SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A AKP SPOL. S R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Öntözőberendezések, Szivattyúk, és Öntözőberendezések. Székhelye Brno , Cseh Köztársaság.

 7. POSKA S.R.O.

  Szlovákia

  A POSKA S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek alakos sajtolása, és Acélok és fémek - esztergálás. Székhelye Skalica , Szlovákia.

 8. MARTINOLI GIACOMO S.R.L.

  Olaszország

  A MARTINOLI GIACOMO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, Permetezők, kertészeti használatra, Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Omegna, Olaszország.

 9. TAPLAST S.P.A.

  Olaszország

  A TAPLAST S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, és Szóróberendezések fémfelület-kezelésre. Székhelye Dueville (Vi), Olaszország.

 10. VALMON, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A VALMON, SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízmértékek, Tömlők és csövek gumiból, Vízmértékek, és Tömlők és csövek gumiból. Székhelye Valasske Mezirici, Cseh Köztársaság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes