• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • permetezők- kertészeti használatra

A keresés eredménye

Permetezők- kertészeti használatra - Import export

  1. ZEOLITH-SERVICE INH. W. FORSCH

    Németország

    Verified by europages badge

    A ZEOLITH-SERVICE INH. W. FORSCH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Kalkar, Németország.

  2. FRITZE B&B GMBH

    Németország

    Verified by europages badge

    A FRITZE B&B GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Chemnitz, Németország.

  3. BERGMANN MASCHINENBAU GMBH & CO KG

    Németország

    Verified by europages badge

    A BERGMANN MASCHINENBAU GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Meppen, Németország.

  4. GRASSCALM GMBH

    Németország

    Verified by europages badge

    A GRASSCALM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Egenhofen, Németország.

  5. VARI, A.S.

    Cseh Köztársaság

    A VARI, A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden equipment, small tractors, és log splitters. Székhelye Libice Nad Cidlinou, Cseh Köztársaság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. HORNBACH BAUMARKT AG

    Németország

    A HORNBACH BAUMARKT AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Bornheim, Németország.

  2. CRAFTEGO GMBH

    Németország

    A CRAFTEGO GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Feuchtwangen, Németország.

  3. XEREX INTERNATIONAL TRADING

    Németország

    A XEREX INTERNATIONAL TRADING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  4. REVELLO GIOVANNI SNC

    Olaszország

    A REVELLO GIOVANNI SNC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Borászat - gépek és eszközök, backpack extinguishers, Peristaltic tube pumps, Borászat - gépek és eszközök, és fillers. Székhelye Santo Stefano Belbo, Olaszország.

  5. TIMSPRAYER

    Törökország

    A TIMSPRAYER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezőgépek, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, Permetezők, kertészeti használatra, sprayers for farm machinery, sprayers, Vetőmagvak és azok védelme, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Istanbul, Törökország.

  1. HARDI-EVRARD

    Franciaország

    A HARDI-EVRARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezőgépek, mezőgazdasági, Permetezők, kertészeti használatra, sprayer, Permetezőgépek, mezőgazdasági, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Beaurainville, Franciaország.

  2. TECNOMA TECHNOLOGIES

    Franciaország

    A TECNOMA TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági gépek bérlése és javítása, Permetezők, kertészeti használatra, Mezőgazdasági gépek bérlése és javítása, fuel injection nozzles, Permetezők, kertészeti használatra, és friskers. Székhelye Epernay, Franciaország.

  1. ALBINO VIEIRA FILHOS LDA.

    Portugália

    A ALBINO VIEIRA FILHOS LDA., tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, szeszgyári, distilling apparatus, stills for distilleries, dusters, és Gépek és eszközök, szeszgyári. Székhelye Aveiro, Portugália.

  2. WERCO, SPOL. S R.O.

    Cseh Köztársaság

    A WERCO, SPOL. S R.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözőberendezések, Permetezők, kertészeti használatra, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Időkapcsolók, Öntözőberendezések, Permetezők, kertészeti használatra, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Időkapcsolók. Székhelye Praha 4 , Cseh Köztársaság.

  3. PULVECENTER

    Franciaország

    A PULVECENTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezőgépek, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezők, kertészeti használatra, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Cognac, Franciaország.

  4. KAYZER ILAÇLAMA MAKINALARI ITHALAT IHRACAT LIMITED ŞIRKETI

    Törökország

    A KAYZER ILAÇLAMA MAKINALARI ITHALAT IHRACAT LIMITED ŞIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is atomizers for agricultural machines, és portable agricultural atomizers. Székhelye Manisa, Törökország.

  5. AGROSE AGRICULTURAL SPRAYERS

    Törökország

    A AGROSE AGRICULTURAL SPRAYERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezőgépek, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezők, kertészeti használatra, fertilizer spreaders, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Konya, Törökország.

  6. AGROJET KONSULTING PIOTR ZASIEWSKI

    Lengyelország

    A AGROJET KONSULTING PIOTR ZASIEWSKI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pipes, és accessories for sprayers. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

  7. POSKA S.R.O.

    Szlovákia

    A POSKA S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek alakos sajtolása, és Acélok és fémek - esztergálás. Székhelye Skalica , Szlovákia.

  8. SO.RI. SOLUTIONS S.R.L.

    Olaszország

    A SO.RI. SOLUTIONS S.R.L., tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, Permetezők, kertészeti használatra, Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Sesto San Giovanni, Olaszország.

  1. MARTINOLI GIACOMO S.R.L.

    Olaszország

    A MARTINOLI GIACOMO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, Permetezők, kertészeti használatra, Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Omegna, Olaszország.

  2. TAPLAST S.P.A.

    Olaszország

    A TAPLAST S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, és Szóróberendezések fémfelület-kezelésre. Székhelye Dueville (Vi), Olaszország.

  3. LEVIOR S.R.O.

    Cseh Köztársaság

    A LEVIOR S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezők, kertészeti használatra, Szerszámok, nem motoros, Permetezők, kertészeti használatra, és Szerszámok, nem motoros. Székhelye Troubky , Cseh Köztársaság.

  4. SPOLDZIELNIA ZAOPATRZENIA OGRODNICZEGO OGROD

    Lengyelország

    A SPOLDZIELNIA ZAOPATRZENIA OGRODNICZEGO OGROD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Traktorok, kertészeti, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Traktorok, kertészeti. Székhelye Kozy, Lengyelország.

  5. AKP SPOL. S R.O.

    Cseh Köztársaság

    A AKP SPOL. S R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Öntözőberendezések, Szivattyúk, és Öntözőberendezések. Székhelye Brno , Cseh Köztársaság.

  6. VALMON, SPOL. S R.O.

    Cseh Köztársaság

    A VALMON, SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetezők, kertészeti használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízmértékek, Tömlők és csövek gumiból, Vízmértékek, és Tömlők és csövek gumiból. Székhelye Valasske Mezirici, Cseh Köztársaság.

  7. MAROLEX SP. Z O.O.

    Lengyelország

    A MAROLEX SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezők, kertészeti használatra, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Lomianki, Lengyelország.

  8. MARTIGNANI ING. C. S.R.L.

    Olaszország

    A MARTIGNANI ING. C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, Permetezők, kertészeti használatra, Szóróberendezések fémfelület-kezelésre, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Sant'agata Sul Santerno, Olaszország.

  9. HARDI INTERNATIONAL A/S

    Dánia

    A HARDI INTERNATIONAL A/S, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezők, kertészeti használatra, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Taastrup, Dánia.

  10. SOCIETE DES PULVERISATEURS ANDRE CORNU

    Franciaország

    A SOCIETE DES PULVERISATEURS ANDRE CORNU, tevékenységi ágazata Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezők, kertészeti használatra, és Permetezők, kertészeti használatra. Székhelye Gallardon, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes