• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • permetező öntözőberendezések

A keresés eredménye

Permetező öntözőberendezések - Import export

 1. GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Landshut, Németország.

 2. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, Fémszerkezet, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, Fémszerkezet, és Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Székhelye Roncoferraro, Olaszország.

 3. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Törökország

  A ALCHEMIST TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Utánfutók személygépkocsikhoz, Fejőgépek és - eszközök, Permetező öntözőberendezések, Utánfutók személygépkocsikhoz, pivots, Fejőgépek és - eszközök, és Permetező öntözőberendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Olaszország

  A VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, hornbeams, ornamental plants, Műkertészet, faiskola és erdészet, és mediterranean plants. Székhelye Lonato Del Garda, Olaszország.

 5. ACARMAKSAN LTD CO.

  Törökország

  A ACARMAKSAN LTD CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrés - berendezések és tartozékok, Számítógép - képernyőszűrők, Öntözőberendezések, Szűrés - berendezések és tartozékok, hydrocyclones, Számítógép - képernyőszűrők, és Öntözőberendezések. Székhelye Mersin Tarsus, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ASYA IRRIGATION SYSTEMS

  Törökország

  A ASYA IRRIGATION SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetező öntözőberendezések, Tömlők és csövek gumiból, irrigation nozzles, Permetező öntözőberendezések, Tömlők és csövek gumiból, és drip irrigation. Székhelye Konya, Törökország.

 2. PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Konya, Törökország.

 3. NARTAN SULAMA SISTEMLERI

  Törökország

  A NARTAN SULAMA SISTEMLERI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automatic watering, irrigation nozzles, és Pipe unions. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER

  Németország

  A PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Naunhof, Németország.

 5. HUSNU KALYON CO.,LTD

  Törökország

  A HUSNU KALYON CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drip irrigation tubes, spray irrigation, irrigation equipment, és watering systems. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgária

  A AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, Szobai üvegházak, Üvegházak, melegházak, Üvegházak és melegágyak, Szobai üvegházak, és Üvegházak, melegházak. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

 2. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Olaszország

  A PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetező öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, és fertiliser-water irrigation. Székhelye Vittoria, Olaszország.

 1. SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH

  Németország

  A SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye München, Németország.

 2. AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS

  Törökország

  A AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Konya, Törökország.

 3. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Törökország

  A SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Esőztető berendezések, kertészeti -, drip irrigation tubes, Esőztető berendezések, kertészeti -, és spray irrigation. Székhelye Konya, Törökország.

 4. EZPORT IRRIGATION SYSTEM

  Törökország

  A EZPORT IRRIGATION SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is microwatering system. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. RUBAB GROUP A.Ş.

  Törökország

  A RUBAB GROUP A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden watering. Székhelye Ankara, Törökország.

 6. TOPPER LDPE PIPE MANUFACTURER CO., LTD.

  Egyesült Királyság

  A TOPPER LDPE PIPE MANUFACTURER CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 7. EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Görögország

  A EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, irrigation equipment, connectors for irrigation systems, és watering system design. Székhelye Efkarpia, Thessaloniki, Görögország.

 8. H.L. TECHNOLOGY S.R.L.

  Olaszország

  A H.L. TECHNOLOGY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is irrigation equipment, accessories for watering systems, és drip feeds for irrigation systems. Székhelye Castelfidardo, Olaszország.

 1. ALASU COMPRESSION FITTINGS

  Törökország

  A ALASU COMPRESSION FITTINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic manual valves. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN

  Ausztria

  A A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Graz, Ausztria.

 3. ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO

  Olaszország

  A ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Giussano, Olaszország.

 4. NETAFIM FRANCE

  Franciaország

  A NETAFIM FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetező öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, és greenhouses. Székhelye Gardanne, Franciaország.

 5. YULUG ENGINEERING

  Törökország

  A YULUG ENGINEERING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Izmir/ Alsancak, Törökország.

 6. SAPORITO PASQUALE

  Olaszország

  A SAPORITO PASQUALE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is centrifugal electropumps, és submersible pumps. Székhelye Poggiomarino, Olaszország.

 7. SENKRON PLASTIK A.Ş.

  Törökország

  A SENKRON PLASTIK A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag - csőcsatlakozók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetező öntözőberendezések, Drip Irrigation Pipe and Fittings, pipe couplings, és Permetező öntözőberendezések. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. BETA PLAST SRL

  Olaszország

  A BETA PLAST SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drip irrigation, és drip feeds for irrigation systems. Székhelye Foggia, Olaszország.

 9. IRRILAND S.R.L.

  Olaszország

  A IRRILAND S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, Öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, automatic irrigators, és sprinklers. Székhelye Guastalla, Olaszország.

 10. AGROZER AGRICULTURE AND FOREIGN TRADE

  Törökország

  A AGROZER AGRICULTURE AND FOREIGN TRADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetező öntözőberendezések, farms tools, planter, és Permetező öntözőberendezések. Székhelye Konya, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes