• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • permetező öntözőberendezések

A keresés eredménye

Permetező öntözőberendezések - Import export

 1. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Törökország

  Verified by europages badge

  Established in 2016, Alchemist Technologies manufactures agricultural machinery from Turkey. We mainly produce agricultural trailers with the ALCHEMIST TRAILER brand, such as bale trailers, traditional trailers, and monocoque trailers featured for the needs and comforts of farmers. On the same roof, we submit our marketing services to our business partners to serve and satisfy our customers' needs with a professional sales and technical team. We offer agricultural solutions such as : •Tillage equipment, •Planting equipment •Loader and accessories, •Haymaking equipment, •Fertilizers and manure spreaders, •Energy solutions, •Packing machines, •Sprayer equipment and animal husbandry equipment, please visit our website to discover more! Our principal partner KOMSILAJ Wrapper Round baller machines, is the true leader in Turkey and is known for its strength and most advanced features (These machines can pack tomato pulp and dry materials such as cotton). Our second leading partner is OPAL PIVOT, known for its high-performance sprinkler and gearbox-made Center, Linear, and universal pivots for agricultural irrigation needs. Please do not hesitate to contact us for more information !

 2. GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Landshut, Németország.

 3. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, Fémszerkezet, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, Fémszerkezet, és Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Székhelye Roncoferraro, Olaszország.

 4. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Olaszország

  A VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, hornbeams, ornamental plants, Műkertészet, faiskola és erdészet, és mediterranean plants. Székhelye Lonato Del Garda, Olaszország.

 5. SAMLONGDA PLASTIC INDUSTRIAL CO., LIMITED

  Kína

  A SAMLONGDA PLASTIC INDUSTRIAL CO., LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömlők és csövek gumiból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automatizálás - berendezések, Alkatrészek sűrített levegővel működő eszközökhöz, Permetező öntözőberendezések, Automatizálás - berendezések, Alkatrészek sűrített levegővel működő eszközökhöz, és Permetező öntözőberendezések. Székhelye Foshan, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ACARMAKSAN LTD CO.

  Törökország

  A ACARMAKSAN LTD CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrés - berendezések és tartozékok, Számítógép - képernyőszűrők, Öntözőberendezések, Szűrés - berendezések és tartozékok, hydrocyclones, Számítógép - képernyőszűrők, és Öntözőberendezések. Székhelye Mersin Tarsus, Törökország.

 2. PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Konya, Törökország.

 3. PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER

  Németország

  A PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Naunhof, Németország.

 4. NARTAN SULAMA SISTEMLERI

  Törökország

  A NARTAN SULAMA SISTEMLERI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automatic watering, irrigation nozzles, és Pipe unions. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. HUSNU KALYON CO.,LTD

  Törökország

  A HUSNU KALYON CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drip irrigation tubes, spray irrigation, irrigation equipment, és watering systems. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgária

  A AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, Szobai üvegházak, Üvegházak, melegházak, Üvegházak és melegágyak, Szobai üvegházak, és Üvegházak, melegházak. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

 2. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Olaszország

  A PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetező öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, és fertiliser-water irrigation. Székhelye Vittoria, Olaszország.

 1. SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH

  Németország

  A SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye München, Németország.

 2. EZPORT IRRIGATION SYSTEM

  Törökország

  A EZPORT IRRIGATION SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is microwatering system. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS

  Törökország

  A AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Konya, Törökország.

 4. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Törökország

  A SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Esőztető berendezések, kertészeti -, drip irrigation tubes, Esőztető berendezések, kertészeti -, és spray irrigation. Székhelye Konya, Törökország.

 5. RUBAB GROUP A.Ş.

  Törökország

  A RUBAB GROUP A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden watering. Székhelye Ankara, Törökország.

 6. IRRILAND S.R.L.

  Olaszország

  A IRRILAND S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, Öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, automatic irrigators, és sprinklers. Székhelye Guastalla, Olaszország.

 7. ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO

  Olaszország

  A ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Giussano, Olaszország.

 8. A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN

  Ausztria

  A A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Graz, Ausztria.

 1. SENKRON PLASTIK A.Ş.

  Törökország

  A SENKRON PLASTIK A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag - csőcsatlakozók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetező öntözőberendezések, Drip Irrigation Pipe and Fittings, pipe couplings, és Permetező öntözőberendezések. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. YULUG ENGINEERING

  Törökország

  A YULUG ENGINEERING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Izmir/ Alsancak, Törökország.

 3. NAWRAS DRIP

  Egyiptom

  A NAWRAS DRIP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Sadat City, Egyiptom.

 4. H.L. TECHNOLOGY S.R.L.

  Olaszország

  A H.L. TECHNOLOGY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is irrigation equipment, accessories for watering systems, és drip feeds for irrigation systems. Székhelye Castelfidardo, Olaszország.

 5. BETA PLAST SRL

  Olaszország

  A BETA PLAST SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drip irrigation, és drip feeds for irrigation systems. Székhelye Foggia, Olaszország.

 6. AGROZER AGRICULTURE AND FOREIGN TRADE

  Törökország

  A AGROZER AGRICULTURE AND FOREIGN TRADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetező öntözőberendezések, farms tools, planter, és Permetező öntözőberendezések. Székhelye Konya, Törökország.

 7. NETAFIM FRANCE

  Franciaország

  A NETAFIM FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetező öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, és greenhouses. Székhelye Gardanne, Franciaország.

 8. EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Görögország

  A EVDOS S.A. MECHANICAL CONSTRUCTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, irrigation equipment, connectors for irrigation systems, és watering system design. Székhelye Efkarpia, Thessaloniki, Görögország.

 9. SERASAN

  Törökország

  A SERASAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drip feeds for irrigation systems. Székhelye Sandikli, Törökország.

 10. BRITEFIL SA

  Portugália

  A BRITEFIL SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Székhelye Algarve, Portugália.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Permetező öntözőberendezések - Import export

Találatok száma

330 Vállalat