• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • peremezés- hajlítás és hegesztés- gumi és műanyag

A keresés eredménye

Peremezés- hajlítás és hegesztés- gumi és műanyag - Import export

 1. BORFLEX RHONE ALPES - GROUPE BORFLEX

  Franciaország

  A BORFLEX RHONE ALPES - GROUPE BORFLEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Grigny, Franciaország.

 2. WEGENER INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  A WEGENER INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, Szerszámgépek, hajlító, Gépek, műanyaghegesztésre, Gumi- és műanyaghegesztés, Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, Szerszámgépek, hajlító, Gépek, műanyaghegesztésre, és Gumi- és műanyaghegesztés. Székhelye Eschweiler, Németország.

 3. MININI & C

  Olaszország

  A MININI & C, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Cassacco, Olaszország.

 4. I-CONCEPT PRODUKTION

  Németország

  A I-CONCEPT PRODUKTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic sheet bending machines, és bending machine. Székhelye Steinfurt, Németország.

 5. RESARM

  Belgium

  A RESARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag félkész termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Plastic work. Székhelye Barchon, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STARPLAST

  Franciaország

  A STARPLAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Limoges Cedex 0, Franciaország.

 2. TAIZHOU BINGFENG ARTS & CRAFTS CO.,LTD.

  Kína

  A TAIZHOU BINGFENG ARTS & CRAFTS CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Taizhou, Kína.

 3. A2CP14

  Franciaország

  A A2CP14, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plastic work, és plastic vats. Székhelye Verson, Franciaország.

 4. CAMBIUM

  Franciaország

  A CAMBIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és plastics processing. Székhelye La Balme-De-Thuy, Franciaország.

 5. POLYPLAST

  Franciaország

  A POLYPLAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Plastic work. Székhelye Hagondange, Franciaország.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SUPRABIT S C

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SUPRABIT S C, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakipari munka, Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Alapmunkálatok. Székhelye Katowice, Lengyelország.

 2. BD-FORMTECHNIK GMBH

  Németország

  A BD-FORMTECHNIK GMBH, tevékenységi ágazata Műanyag profilok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is PVC-ablakok, Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, PVC-ablakok, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Nordhorn, Németország.

 1. MAVIFLEX S.R.L.

  Olaszország

  A MAVIFLEX S.R.L., tevékenységi ágazata Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Hegesztés és ragasztás, gumi és műanyag, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, és Hegesztés és ragasztás, gumi és műanyag. Székhelye Casorate Primo, Olaszország.

 2. CF PLASTIQUES SA

  Franciaország

  A CF PLASTIQUES SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Gumi és műanyag - feldolgozás, Rozsdamentes kazánok, és Gumi és műanyag - feldolgozás. Székhelye Pusignan, Franciaország.

 3. I.L.P.R.A. S.P.A.

  Olaszország

  A I.L.P.R.A. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hegesztés és ragasztás, gumi és műanyag, blister packing machinery, és Hegesztés és ragasztás, gumi és műanyag. Székhelye Vigevano, Olaszország.

 4. BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C

  Olaszország

  A BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Irodai szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, Hegesztés és ragasztás, gumi és műanyag, Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Hegesztés és ragasztás, gumi és műanyag. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. OGGETTI&SOGGETTI

  Olaszország

  A OGGETTI&SOGGETTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plexiglass work. Székhelye San Giovanni Lupatoto, Olaszország.

 6. ELPLAST

  Olaszország

  A ELPLAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - háztartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Irodai szükségletek, Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, Irodai szükségletek, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye San Raffaele Cimena, Olaszország.

 7. USI'PLAST SOLOGNE

  Franciaország

  A USI'PLAST SOLOGNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás és sajtolás, gumi és műanyag, és Vágás és sajtolás, gumi és műanyag. Székhelye Lamotte Beuvron, Franciaország.

 8. H.W. LANGBALLE APS

  Dánia

  A H.W. LANGBALLE APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Vejen, Dánia.

 1. EUREKA PLAST - COMERCIO DE MATERIAS PLASTICAS, S.A.

  Portugália

  A EUREKA PLAST - COMERCIO DE MATERIAS PLASTICAS, S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Leiria, Portugália.

 2. JOHN G. MCENTAGART LTD

  Írország

  A JOHN G. MCENTAGART LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi és műanyag - feldolgozás, Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, Gumi és műanyag - feldolgozás, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Dublin, Írország.

 3. ILPRA S.P.A.

  Olaszország

  A ILPRA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Vigevano (Pv), Olaszország.

 4. FASER-PLAST AG

  Svájc

  A FASER-PLAST AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Rickenbach Bei Wil, Svájc.

 5. FAHRNER

  Franciaország

  A FAHRNER, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Niedermodern, Franciaország.

 6. P V CINTRAGE

  Franciaország

  A P V CINTRAGE, tevékenységi ágazata Épületasztalos- és ácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Merville, Franciaország.

 7. OTNAR KAUCUK SAN. LTD.STI.

  Törökország

  A OTNAR KAUCUK SAN. LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Bursa, Törökország.

 8. APPLIC CHIMIQ ELECTRON RESINES

  Franciaország

  A APPLIC CHIMIQ ELECTRON RESINES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Dreux, Franciaország.

 9. MARIANOV LTD

  Bulgária

  A MARIANOV LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Varna, Bulgária.

 10. DYTRON S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A DYTRON S.R.O., tevékenységi ágazata Készülékek, kutatói -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag, és Peremezés, hajlítás és hegesztés, gumi és műanyag. Székhelye Praha 19, Cseh Köztársaság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes