• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • patkánymérgek

A keresés eredménye

Patkánymérgek - Import export

 1. HYGIENE PLUS

  Tunézia

  A HYGIENE PLUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Patkánymérgek. Székhelye Tunis, Tunézia.

 2. ITAL TIGER LLC

  Ukrajna

  A ITAL TIGER LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Patkánymérgek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, Rovarírtószerek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, Rovarírtószerek, és Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Székhelye Dnepropetrovsk, Ukrajna.

 3. FOTOPHARM SINGLE MEMBER P.C

  Görögország

  A FOTOPHARM SINGLE MEMBER P.C, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Patkánymérgek. Székhelye Karelas, Görögország.

 4. HULLTERNATIVE PEST CONTROL SERVICES LIMITED

  Egyesült Királyság

  A HULLTERNATIVE PEST CONTROL SERVICES LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Patkánymérgek. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 5. GESTISAN

  Spanyolország

  A GESTISAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, és Patkánymérgek. Székhelye Argamasilla De Alba-Ciudad Real, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MIDA

  Olaszország

  A MIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Patkánymérgek. Székhelye Bologna, Olaszország.

 2. HEBEI SHENGTIAN PIPE-FITTINGS GROUP CO.LTD

  Kína

  A HEBEI SHENGTIAN PIPE-FITTINGS GROUP CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Patkánymérgek. Székhelye Cangzhou, Kína.

 3. DINAMIK FUMIGATION SERVICE

  Törökország

  A DINAMIK FUMIGATION SERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Patkánymérgek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. LEICA - BLEU LINE GROUP

  Olaszország

  A LEICA - BLEU LINE GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Patkánymérgek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rodent control. Székhelye Forlì, Olaszország.

 5. CAVAGION ANNIBALE

  Olaszország

  A CAVAGION ANNIBALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Riva Del Po, Olaszország.

 1. VEBI ISTITUTO BIOCHIMICO S.R.L.

  Olaszország

  A VEBI ISTITUTO BIOCHIMICO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Borgoricco, Olaszország.

 2. INDUSTRIAS AFRASA SA

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS AFRASA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Paterna, Spanyolország.

 1. DECCO ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A DECCO ITALIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Belpasso, Olaszország.

 2. ANTECIDE

  Franciaország

  A ANTECIDE, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Patkánymérgek, Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, disinfection, disinfestation and cleaning services for passenger liners, Patkánymérgek, és Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások. Székhelye Rillieux La Pape, Franciaország.

 3. L'AGROTECNICO DI MONDINO ALBERTO & C. S.A.S.

  Olaszország

  A L'AGROTECNICO DI MONDINO ALBERTO & C. S.A.S., tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Cuneo, Olaszország.

 4. BLEU LINE GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A BLEU LINE GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Forli', Olaszország.

 5. EOPLLY NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A EOPLLY NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Patkánymérgek. Székhelye Shanghai, Kína.

 6. FARAO ROSA

  Olaszország

  A FARAO ROSA, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Crucoli, Olaszország.

 7. CAMPANA ACHILLE

  Olaszország

  A CAMPANA ACHILLE, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Cesena, Olaszország.

 8. LODI

  Franciaország

  A LODI, tevékenységi ágazata Rovarírtószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Patkánymérgek, és Patkánymérgek. Székhelye Grand Fougeray, Franciaország.

 1. CAZZOLA ALESSIO & C. S.A.S.

  Olaszország

  A CAZZOLA ALESSIO & C. S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Fiscaglia, Olaszország.

 2. INDUSTRIA CHIMICA LEICA

  Olaszország

  A INDUSTRIA CHIMICA LEICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Forli', Olaszország.

 3. GONELLA S.N.C. DI GONELLA LUIGI & C.

  Olaszország

  A GONELLA S.N.C. DI GONELLA LUIGI & C., tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Monta', Olaszország.

 4. DE VIVO ANNA

  Olaszország

  A DE VIVO ANNA, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Angri, Olaszország.

 5. BONO GIUSEPPE & C. S.A.S.

  Olaszország

  A BONO GIUSEPPE & C. S.A.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Verzuolo, Olaszország.

 6. GMB INTERNACIONAL SA

  Spanyolország

  A GMB INTERNACIONAL SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Patkánymérgek, és Patkánymérgek. Székhelye Leganes, Spanyolország.

 7. CANNATA ANTONINO S.R.L.

  Olaszország

  A CANNATA ANTONINO S.R.L., tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Ispica, Olaszország.

 8. ACTIVA S.R.L.

  Olaszország

  A ACTIVA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Milano, Olaszország.

 9. FITOFARMACIA DI GAMMINO BRIGIDA & C. S.A.S.

  Olaszország

  A FITOFARMACIA DI GAMMINO BRIGIDA & C. S.A.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, Patkánymérgek, Rovarírtószerek, és Patkánymérgek. Székhelye Campobello Di Licata, Olaszország.

 10. ZAKLAD PRODUKCYJNO USLUGOWO HANDLOWY BEST PEST MALGORZATA SWIETOSLAWSKA JACEK SWIETOSLAWSK

  Lengyelország

  A ZAKLAD PRODUKCYJNO USLUGOWO HANDLOWY BEST PEST MALGORZATA SWIETOSLAWSKA JACEK SWIETOSLAWSK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Patkánymérgek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovarírtószerek, és Rovarírtószerek. Székhelye Jaworzno, Lengyelország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes