• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • papírlemez- és kartongyártógépek

A keresés eredménye

Papírlemez- és kartongyártógépek - Import export

 1. MONOMATIC

  Franciaország

  A MONOMATIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartongyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dobozok kartonból és papírlemezből, Layered cardboard, pasteboard, cardboard boxes, és Dobozok kartonból és papírlemezből. Székhelye Strasbourg, Franciaország.

 2. SPIRALTECH LIMITED

  Egyesült Királyság

  A SPIRALTECH LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Wakefield, Egyesült Királyság.

 3. COPIGÉS EQUIPOS Y TARJETAS, SUCURSAL EM PORTUGAL, UNIPESSOAL,LDA

  Portugália

  A COPIGÉS EQUIPOS Y TARJETAS, SUCURSAL EM PORTUGAL, UNIPESSOAL,LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Információs rendszerek - tanácsadás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, Irodagépek és - eszközök, plastic cards, Papírlemez- és kartongyártógépek, non-bank credit cards, és Irodagépek és - eszközök. Székhelye Amadora, Portugália.

 4. PAKEA

  Franciaország

  A PAKEA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartongyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is palletising machines, és palletizers. Székhelye Rixheim, Franciaország.

 5. M-PACK S.C.

  Lengyelország

  A M-PACK S.C., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartongyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dobozok kartonból és papírlemezből, Csomagolás, Papírlemez- és kartongyártógépek, cardboard and pasteboard working, Dobozok kartonból és papírlemezből, Csomagolás, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Sanniki, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GMA

  Franciaország

  A GMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Automatizálás - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, Mérnökirodák - ipari, Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Papírlemez- és kartongyártógépek, Mérnökirodák - ipari, és Mérnöki munka - ipari tervezőirodák. Székhelye Poligny, Franciaország.

 2. FYNE PACKAGING LTD

  Egyesült Királyság

  A FYNE PACKAGING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartongyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaging machines, és cardboard boxes. Székhelye Leighton Buzzard, Egyesült Királyság.

 3. CARTONNAGES DU ROANNAIS SAS

  Franciaország

  A CARTONNAGES DU ROANNAIS SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártás, Papírlemez- és kartongyártógépek, Papírlemez- és kartongyártás, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Le Coteau Cedex, Franciaország.

 4. ENRICO TONIOLO S.R.L.

  Olaszország

  A ENRICO TONIOLO S.R.L., tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, Papírlemez- és kartongyártógépek, Papírgyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. ITALCONVERTING S.P.A.

  Olaszország

  A ITALCONVERTING S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, Papírlemez- és kartongyártógépek, Papírgyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Borgo A Mozzano, Olaszország.

 1. ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWY IRGRADEX GRAZYNA OKINSKA JERZY RUBINKOWSKI S C

  Lengyelország

  A ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWY IRGRADEX GRAZYNA OKINSKA JERZY RUBINKOWSKI S C, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papírlemez- és kartongyártógépek, Ipari épületépítés, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papírlemez- és kartongyártógépek, és Ipari épületépítés. Székhelye Mecinka, Lengyelország.

 2. GRASO ZENON SOBIECKI

  Lengyelország

  A GRASO ZENON SOBIECKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag fóliák, Papírlemez- és kartongyártógépek, Műanyag fóliák, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Starogard Gdanski, Lengyelország.

 1. INDUPRO AG

  Svájc

  A INDUPRO AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Könnyűfém állványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Papírlemez- és kartongyártógépek, és Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Székhelye Dietlikon, Svájc.

 2. BIMAS MASCHINENHANDEL

  Németország

  A BIMAS MASCHINENHANDEL, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartongyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvkötészet - gépek és anyagok, Papírfeldolgozógépek, Könyvkötészet - gépek és anyagok, és Papírfeldolgozógépek. Székhelye Ratingen, Németország.

 3. CARTONAJES MORA SA

  Spanyolország

  A CARTONAJES MORA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Paterna, Spanyolország.

 4. SCHWEIGER LASER-SCHNITTE GMBH & CO

  Ausztria

  A SCHWEIGER LASER-SCHNITTE GMBH & CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Dornbirn, Ausztria.

 5. ZHEJIANG JINHONG AUTO ACCESSORY CO.,LTD.

  Amerikai Egyesült Államok

  A ZHEJIANG JINHONG AUTO ACCESSORY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Us, Amerikai Egyesült Államok.

 6. E. HANZLOVSKY, STEYR DRUCK UND KARTONAGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG

  Ausztria

  A E. HANZLOVSKY, STEYR DRUCK UND KARTONAGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Steyr, Ausztria.

 7. TECNOBOX ELECTROMECÁNICA S.L.

  Spanyolország

  A TECNOBOX ELECTROMECÁNICA S.L., tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Aspe, Spanyolország.

 8. MÖLLE KARTONAGEN GMBH

  Németország

  A MÖLLE KARTONAGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Kastellaun, Németország.

 1. NIS ELECTRONICS SRL

  Románia

  A NIS ELECTRONICS SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Cluj-Napoca, Románia.

 2. KAMPHAUSEN & FELSING GMBH & CO., KARTONAGEN- UND FALTSCHACHTELFABRIK KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Németország

  A KAMPHAUSEN & FELSING GMBH & CO., KARTONAGEN- UND FALTSCHACHTELFABRIK KOMMANDITGESELLSCHAFT, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Langenfeld, Németország.

 3. CARTEAM SL

  Spanyolország

  A CARTEAM SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Sabadell, Spanyolország.

 4. BERGISCHE KARTONAGENFABRIK FRITZ NIEßEN GMBH & CO. KG.

  Németország

  A BERGISCHE KARTONAGENFABRIK FRITZ NIEßEN GMBH & CO. KG., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Velbert, Németország.

 5. SCHADES A/S

  Dánia

  A SCHADES A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Skive, Dánia.

 6. D.I.G. CORRUGATED MACHINERY LIMITED

  Egyesült Királyság

  A D.I.G. CORRUGATED MACHINERY LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Leiston, Egyesült Királyság.

 7. COMPAGNIE DES PHARES ET BALISES

  Franciaország

  A COMPAGNIE DES PHARES ET BALISES, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Paris, Franciaország.

 8. KARL LINHARDT GMBH FABRIK FÜR BANDSTAHLSCHNITTE

  Németország

  A KARL LINHARDT GMBH FABRIK FÜR BANDSTAHLSCHNITTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartongyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Dietenhofen, Németország.

 9. BOSSHART EMBALLAGEN AG

  Svájc

  A BOSSHART EMBALLAGEN AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Honau, Svájc.

 10. HORNBERGER PAPPENFABRIK E. K. INH. KONRAD KELLER

  Németország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes