• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • papírgyártógépek

A keresés eredménye

Papírgyártógépek - Import export

 1. LICAR

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A LICAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Centrifugális szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Búvárszivattyúk, mélyszivattyúk, Papírgyártógépek, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Submersible pumps, Szivattyúk, Búvárszivattyúk, mélyszivattyúk, liquid pumps, és Elbow propeller pump. Székhelye Tolosa-Guipúzcoa, Spanyolország.

 2. SIMEC GROUP SRL

  Olaszország

  A SIMEC GROUP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, Fotógravírozás, metal milling, heated rollers, Papírgyártógépek, és Fotógravírozás. Székhelye Olgiate Olona, Olaszország.

 3. SOPEM

  Belgium

  A SOPEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírvágógépek és -eszközök, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Gépek és készülékek - használt és felújított, Papírvágógépek és -eszközök, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Machines - import-export, és Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Soignies, Belgium.

 4. BEDNORZ GMBH & CO. KG

  Németország

  A BEDNORZ GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Székhelye Leopoldshöhe, Németország.

 5. TORO BULGARIA

  Bulgária

  A TORO BULGARIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Valves, pumps, real estate service, és Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek. Székhelye Sofia, Bulgária.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ERDE MACHINE

  Törökország

  A ERDE MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírzsebkendők, glue for paper, toilet paper rolls, Papírzsebkendők, és accessories and spare parts. Székhelye Pendik, Törökország.

 2. RCM GLOBAL MARKETS AB

  Svédország

  A RCM GLOBAL MARKETS AB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, drilling machines, és Papírgyártógépek. Székhelye Täby, Svédország.

 3. NEWVIZYON MAKINE

  Törökország

  A NEWVIZYON MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is printed napkins, paper napkins, automatic paper towel dispensers, és toilet paper rolls. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 4. PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC

  Ukrajna

  A PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csévélő- és tekercselőgépek, WC-papír, Csévélő- és tekercselőgépek, és WC-papír. Székhelye Pavlograd, Ukrajna.

 5. KRYSTIAN PPH

  Lengyelország

  A KRYSTIAN PPH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Székhelye Lublin, Lengyelország.

 1. RECARD S.P.A

  Olaszország

  A RECARD S.P.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Székhelye Villa Basilica, Olaszország.

 2. SMURFIT KAPPA VERPACKUNGEN GMBH

  Németország

  A SMURFIT KAPPA VERPACKUNGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Feucht, Németország.

 1. PMP INTERA

  Ukrajna

  A PMP INTERA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Székhelye Pavlograd, Ukrajna.

 2. STEFI MACHINES

  Görögország

  A STEFI MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, Papírvágógépek és -eszközök, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Papírgyártógépek, Papírvágógépek és -eszközök, paper cutting machines, és Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Székhelye Aspropyrgos, Görögország.

 3. EUREG REGISTERSTANZEREI INH. SASCHA EUTENEIER

  Németország

  A EUREG REGISTERSTANZEREI INH. SASCHA EUTENEIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Ottobrunn, Németország.

 4. PG PAPER

  Egyesült Királyság

  A PG PAPER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasive papers. Székhelye Greenock, Egyesült Királyság.

 5. OFFSETDRUCK DORFMEISTER

  Németország

  A OFFSETDRUCK DORFMEISTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Stúdiók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Tittling, Németország.

 6. MAX AMRHEIN GMBH

  Németország

  A MAX AMRHEIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Würzburg, Németország.

 7. VEREINIGTE PAPIERWARENFABRIKEN GMBH

  Németország

  A VEREINIGTE PAPIERWARENFABRIKEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Feuchtwangen, Németország.

 8. OVERMADE SRL

  Olaszország

  A OVERMADE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems, machinery and equipment for paper making, és continuous machines for the production of paper. Székhelye Settimo Di Pescantina, Olaszország.

 1. GERA SRL

  Olaszország

  A GERA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is folding machines for drawings, és folding machines for bookbinding. Székhelye Torino, Olaszország.

 2. S.TO.R.I. S.R.L.

  Olaszország

  A S.TO.R.I. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papírgyártógépek, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, és Papírgyártógépek. Székhelye Capannori, Olaszország.

 3. ENRICO TONIOLO S.R.L.

  Olaszország

  A ENRICO TONIOLO S.R.L., tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, Papírlemez- és kartongyártógépek, Papírgyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Milano, Olaszország.

 4. GAEX GROUPE AMAN EXPORTS

  Spanyolország

  A GAEX GROUPE AMAN EXPORTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Székhelye Capellades, Spanyolország.

 5. TEXAMED GMBH

  Németország

  A TEXAMED GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Gefrees, Németország.

 6. SIMPLEX RAPID S.R.L.

  Olaszország

  A SIMPLEX RAPID S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye San Giuliano Milanese, Olaszország.

 7. E.G. SYSTEM

  Olaszország

  A E.G. SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Nave, Olaszország.

 8. JAMES FLAVELL

  Egyesült Királyság

  A JAMES FLAVELL, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, és Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Bembridge, Egyesült Királyság.

 9. J MUIR BOOKBINDERS LTD

  Egyesült Királyság

  A J MUIR BOOKBINDERS LTD, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, és Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 10. DUE G.

  Olaszország

  A DUE G., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papírgyártógépek, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, és Papírgyártógépek. Székhelye Capannori, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes