• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • papírgyártógépek

A keresés eredménye

Papírgyártógépek - Import export

 1. BEDNORZ GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A BEDNORZ GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Székhelye Leopoldshöhe, Németország.

 2. LICAR

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A LICAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Centrifugális szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Búvárszivattyúk, mélyszivattyúk, Papírgyártógépek, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Submersible pumps, Szivattyúk, Búvárszivattyúk, mélyszivattyúk, liquid pumps, és Elbow propeller pump. Székhelye Tolosa-Guipúzcoa, Spanyolország.

 3. SIMEC GROUP SRL

  Olaszország

  A SIMEC GROUP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, Fotógravírozás, metal milling, heated rollers, Papírgyártógépek, és Fotógravírozás. Székhelye Olgiate Olona, Olaszország.

 4. SOPEM

  Belgium

  A SOPEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírvágógépek és -eszközök, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Gépek és készülékek - használt és felújított, Papírvágógépek és -eszközök, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Machines - import-export, és Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Soignies, Belgium.

 5. TORO BULGARIA

  Bulgária

  A TORO BULGARIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Valves, pumps, real estate service, és Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek. Székhelye Sofia, Bulgária.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ERDE MACHINE

  Törökország

  A ERDE MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírzsebkendők, glue for paper, toilet paper rolls, Papírzsebkendők, és accessories and spare parts. Székhelye Pendik, Törökország.

 2. NEWVIZYON MAKINE

  Törökország

  A NEWVIZYON MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is printed napkins, paper napkins, automatic paper towel dispensers, és toilet paper rolls. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 3. PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC

  Ukrajna

  A PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csévélő- és tekercselőgépek, WC-papír, Visable supports the Ukrainian companies, Csévélő- és tekercselőgépek, WC-papír, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Pavlograd, Ukrajna.

 4. KRYSTIAN PPH

  Lengyelország

  A KRYSTIAN PPH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Székhelye Lublin, Lengyelország.

 5. OFFSETDRUCK DORFMEISTER

  Németország

  A OFFSETDRUCK DORFMEISTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Stúdiók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Tittling, Németország.

 1. VEREINIGTE PAPIERWARENFABRIKEN GMBH

  Németország

  A VEREINIGTE PAPIERWARENFABRIKEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Feuchtwangen, Németország.

 2. PG PAPER

  Egyesült Királyság

  A PG PAPER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasive papers. Székhelye Greenock, Egyesült Királyság.

 1. RECARD S.P.A

  Olaszország

  A RECARD S.P.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Székhelye Villa Basilica, Olaszország.

 2. STEFI MACHINES

  Görögország

  A STEFI MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, Papírvágógépek és -eszközök, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Papírgyártógépek, Papírvágógépek és -eszközök, paper cutting machines, és Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Székhelye Aspropyrgos, Görögország.

 3. PMP INTERA

  Ukrajna

  A PMP INTERA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Pavlograd, Ukrajna.

 4. SMURFIT KAPPA VERPACKUNGEN GMBH

  Németország

  A SMURFIT KAPPA VERPACKUNGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Feucht, Németország.

 5. EUREG REGISTERSTANZEREI INH. SASCHA EUTENEIER

  Németország

  A EUREG REGISTERSTANZEREI INH. SASCHA EUTENEIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Ottobrunn, Németország.

 6. OVERMADE SRL

  Olaszország

  A OVERMADE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems, machinery and equipment for paper making, és continuous machines for the production of paper. Székhelye Settimo Di Pescantina, Olaszország.

 7. XI AN BRICTEC BUILDING MATERIAL ENGINEERING COMPANY

  Kína

  A XI AN BRICTEC BUILDING MATERIAL ENGINEERING COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Székhelye Xi An, Kína.

 8. NANJING HAVASIS TRADE CO.,LTD

  Kína

  A NANJING HAVASIS TRADE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Székhelye Nanjing, Kína.

 1. GERA SRL

  Olaszország

  A GERA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is folding machines for drawings, és folding machines for bookbinding. Székhelye Torino, Olaszország.

 2. TEXAMED GMBH

  Németország

  A TEXAMED GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Gefrees, Németország.

 3. ZHANGQIU PAPER MACHINERY FACTORY

  Kína

  A ZHANGQIU PAPER MACHINERY FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Székhelye Jinan, Kína.

 4. MAX AMRHEIN GMBH

  Németország

  A MAX AMRHEIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Würzburg, Németország.

 5. GAEX GROUPE AMAN EXPORTS

  Spanyolország

  A GAEX GROUPE AMAN EXPORTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Székhelye Capellades, Spanyolország.

 6. ENRICO TONIOLO S.R.L.

  Olaszország

  A ENRICO TONIOLO S.R.L., tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, Papírlemez- és kartongyártógépek, Papírgyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Milano, Olaszország.

 7. MWU CURIONI S.P.A.

  Olaszország

  A MWU CURIONI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Galgagnano, Olaszország.

 8. FOSSALUZZA S.R.L.

  Olaszország

  A FOSSALUZZA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Codogne', Olaszország.

 9. SIMPLEX RAPID S.R.L.

  Olaszország

  A SIMPLEX RAPID S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye San Giuliano Milanese, Olaszország.

 10. ITALCONVERTING S.P.A.

  Olaszország

  A ITALCONVERTING S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, Papírlemez- és kartongyártógépek, Papírgyártógépek, és Papírlemez- és kartongyártógépek. Székhelye Borgo A Mozzano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes