• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • papírfeldolgozógépek

A keresés eredménye

Papírfeldolgozógépek - Import export

 1. YMCUP

  Törökország

  Verified by europages badge

  Established in 2016, YMCUP is a paper cup and printing cutting machine manufacturer from Istanbul, Turkey. From the beginning of our journey, we have focused on providing the best quality products and services to our customers with effective and fast delivery. Our company sees innovation as the key to sustainable success, considers every new day with a new perspective, and attaches importance to innovation activities with this awareness. We aim to expand our product range by following technological developments closely. We continue our investments rapidly with the happiness of producing products by following the sensitivity to human health and the environment. We have a wide product portfolio such as : •Paper Cup Machines, •Double Wall Paper Cup Machines, •Paper Bowl Machines, •Paper Salad Bowl Machines, •Packaging Machines, •Printing & Punching Machines, •Press Machine, •Machine Accessories and spare parts. Our paper cup machines can produce different sizes and volumes for various paper cup sizes such as 12 oz, 8 oz, 9 oz many more! Please visit our website to discover more about our product portfolio. Our mission is to follow the quality standards with the selection of raw materials and covers all processes from production to deliver to our customers. As YMCUP, our production follows international quality standards such as ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 Quality Management System certifications. Contact us for more infomation!

 2. PME SERVICES GBR

  Németország

  A PME SERVICES GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lágyító gépek és berendezések, és Lágyító gépek és berendezések. Székhelye Kammerstein, Németország.

 3. BOLINMACHINE

  Kína

  A BOLINMACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Székhelye Quanzhou City, Kína.

 4. CPERKIN

  Egyesült Királyság

  A CPERKIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papírvágógépek és -eszközök, core cutters, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Birstall, Egyesült Királyság.

 5. PERONI RUGGERO

  Olaszország

  A PERONI RUGGERO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Székhelye Varese, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CELIK MEKATRONIK VE OTOMASYON SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A CELIK MEKATRONIK VE OTOMASYON SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paper tubes, winding machines, paper roll core cutters, és coil cutting. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 2. MÜLLER MARTINI AG

  Svájc

  A MÜLLER MARTINI AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Könyvkötészet - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfeldolgozógépek, Papírfeldolgozógépek, bookbinder, seaming machines for binding, és collating machines. Székhelye Zofingen, Svájc.

 3. ECO MECCANICA S.R.L.

  Olaszország

  A ECO MECCANICA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfeldolgozógépek, machining, mechanical design, Papírfeldolgozógépek, és plastic cutting. Székhelye Lonate Pozzolo, Olaszország.

 4. AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY

  Törökország

  A AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paper tubes, edge protectors, winding machines, és paper roll core cutters. Székhelye Adana, Törökország.

 5. MAFIM

  Franciaország

  A MAFIM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Székhelye Le Perreux Sur Marne, Franciaország.

 1. ALLIMAND

  Franciaország

  A ALLIMAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfeldolgozógépek, Írószerek és papíráruk, Papírfeldolgozógépek, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Rives Sur Fure, Franciaország.

 2. SHENA CORRUGATING SOLUTIONS

  Görögország

  A SHENA CORRUGATING SOLUTIONS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery for cutting and shearing paper and cardboard, és special pneumatic tools. Székhelye Peristeri, Görögország.

 1. SATE SRL

  Olaszország

  A SATE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, és Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Serravalle Pistoiese, Olaszország.

 2. KUKA ROBOTER GMBH

  Németország

  A KUKA ROBOTER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Személygépkocsik, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Személygépkocsik, és Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Székhelye Augsburg, Németország.

 3. ROLF PITZEN

  Németország

  A ROLF PITZEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfeldolgozógépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Gépgyártás, általában - bérmunka, Papírfeldolgozógépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, és Gépgyártás, általában - bérmunka. Székhelye Dümpelfeld, Németország.

 4. STEFI MACHINES

  Görögország

  A STEFI MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, Papírvágógépek és -eszközök, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Papírgyártógépek, Papírvágógépek és -eszközök, paper cutting machines, és Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Székhelye Aspropyrgos, Görögország.

 5. BESCHUTTE WERKPLAATS IJSEDAL

  Belgium

  A BESCHUTTE WERKPLAATS IJSEDAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Különleges csomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolóvállalatok, Papírfeldolgozógépek, Csomagolóvállalatok, packaging and packing, és Papírfeldolgozógépek. Székhelye Overijse, Belgium.

 6. AIRINOTEC GMBH

  Németország

  A AIRINOTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfeldolgozógépek, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Dohányipar - gépek és eszközök, Papírfeldolgozógépek, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, és Dohányipar - gépek és eszközök. Székhelye Bayreuth, Németország.

 7. GUIDI GABRIELE

  Olaszország

  A GUIDI GABRIELE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel dies, és thermoforming presses. Székhelye Castel Bolognese, Olaszország.

 8. Köster GmbH

  Németország

  A Köster GmbH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is banknote counting machines, és stationery sheet counters. Székhelye Obersulm, Németország.

 1. MEM

  Marokkó

  A MEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium foil rolls, accessories for machine tools, aluminium containers, és aluminium trays. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 2. LOCANIS AG

  Németország

  A LOCANIS AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsik, Papírfeldolgozógépek, Facsiszológépek, Személygépkocsik, Papírfeldolgozógépek, és Facsiszológépek. Székhelye Unterföhring, Németország.

 3. MEKANIK KALIP

  Törökország

  A MEKANIK KALIP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyszer használatos kartonedények és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfeldolgozógépek, Asztali edénynemű és egyszeri használatú cikkek, Papírfeldolgozógépek, Asztali edénynemű és egyszeri használatú cikkek, és systems, machinery and equipment for the paper and cardboard industry. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. CYKLOS PAPÍRIPARI GÉPEK FORGALMAZÁSA

  Magyarország

  A CYKLOS PAPÍRIPARI GÉPEK FORGALMAZÁSA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paper and cardboard folding machines, és paper and cardboard perforating machinery. Székhelye Nagytarcsa, Magyarország.

 5. HSM-TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  A HSM-TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Árazó- és címkézőgépek, Papírfeldolgozógépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Műanyagok - ipari gépek, Árazó- és címkézőgépek, Papírfeldolgozógépek, és Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Székhelye Bad Oeynhausen, Németország.

 6. YOVON FIREWORKS & FIRECRACKERS MACHINE FACTORY

  Kína

  A YOVON FIREWORKS & FIRECRACKERS MACHINE FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Székhelye Liuyang, Kína.

 7. C.M.N SRLS

  Olaszország

  A C.M.N SRLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flexography - machines, és italian handicrafts. Székhelye Porcari, Olaszország.

 8. BIANCO MACHINE

  Törökország

  A BIANCO MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. LUPRO DI L. TUCCI

  Olaszország

  A LUPRO DI L. TUCCI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is reelers for paper. Székhelye Bagni di Lucca, Olaszország.

 10. PVM GMBH

  Németország

  A PVM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfeldolgozógépek, és Papírfeldolgozógépek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Papírfeldolgozógépek - Import export

Találatok száma

84 Vállalat