• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • papírfúrógépek

A keresés eredménye

Papírfúrógépek - Import export

 1. WONDAY

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A WONDAY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Irodai szükségletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és írószer - iskolaeszközök, Papíráruk - irodai eszközök, Fűzőgépek, irodai, Papírfúrógépek, Ragasztószalagok, Anyagszállító kocsik, Targoncák és taligák, Raklapemelő targoncák, és Háztartási létrák. Székhelye Lezoux, Franciaország.

 2. INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER

  Németország

  A INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Toalett- és ápolócikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papír, írószeripar számára, Tanácsadás - vállalati kommunikáció, Lyukasztók (papír és karton), Papírfúrógépek, Papír, írószeripar számára, Tanácsadás - vállalati kommunikáció, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Peißenberg, Németország.

 3. JPC CREATIONS

  Franciaország

  A JPC CREATIONS, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Ollók, háztartási és ipari használatra, Papírfúrógépek, és Ollók, háztartási és ipari használatra. Székhelye Peschadoires, Franciaország.

 4. SIMPLEX RAPID S.R.L.

  Olaszország

  A SIMPLEX RAPID S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye San Giuliano Milanese, Olaszország.

 5. CAVALLERI S.R.L.

  Olaszország

  A CAVALLERI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek, Papírfúrógépek, Acélok és fémek, és Papírfúrógépek. Székhelye Isola Del Cantone, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. E.G. SYSTEM

  Olaszország

  A E.G. SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Nave, Olaszország.

 2. FOSSALUZZA S.R.L.

  Olaszország

  A FOSSALUZZA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Codogne', Olaszország.

 3. MWU CURIONI S.P.A.

  Olaszország

  A MWU CURIONI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Galgagnano, Olaszország.

 4. BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE

  Olaszország

  A BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Nervesa Della Battaglia, Olaszország.

 5. MA. IND. DI BALDI SERGIO

  Olaszország

  A MA. IND. DI BALDI SERGIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Carmignano, Olaszország.

 1. VIM TRADE S.R.L.

  Olaszország

  A VIM TRADE S.R.L., tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Salo', Olaszország.

 2. TECNOSTAR S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOSTAR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Papírfúrógépek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, és Papírfúrógépek. Székhelye Sordio, Olaszország.

 1. KLÜTER PAPIERVERARBEITUNG GMBH

  Németország

  A KLÜTER PAPIERVERARBEITUNG GMBH, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, és Papírfúrógépek. Székhelye Bünde, Németország.

 2. VOITH PAPER LIMITED

  Egyesült Királyság

  A VOITH PAPER LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, és Papírfúrógépek. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 3. MASSENZANA S.R.L.

  Olaszország

 4. CONSULTEC MACCHINE PER CARTOTECNICA S.R.L. IN BREVE CONSULTEC S.R.L.

  Olaszország

 5. OFFICINA MECCANICA ANGELO GIORGI

  Olaszország

 6. TIMAS S.R.L. G. PERINI

  Olaszország

 7. MANZONI FLEXO S.R.L. - TREZZANO ROSA

  Olaszország

 8. FUTURA S.P.A.

  Olaszország

 1. CELMACCH GROUP S.R.L.

  Olaszország

 2. AELLE CARTOMECCANICA S.R.L.

  Olaszország

 3. OPPLIGER ROMAIN WALTER

  Olaszország

 4. MAFLEX S.R.L.

  Olaszország

 5. STEEL SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

  Olaszország

 6. SAMED INNOVAZIONI S.R.L.

  Olaszország

 7. TECNO PLANTS S.A.S. DI POZZAN MASSIMO & C.

  Olaszország

 8. HEIMBACH U K LTD

  Egyesült Királyság

 9. OT LUCCA S.R.L.

  Olaszország

 10. ERREBI AUTOMAZIONE S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes