• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • papírfúrógépek

A keresés eredménye

Papírfúrógépek - Import export

 1. WONDAY

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A WONDAY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Háztartási létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raklapemelő targoncák, Anyagszállító kocsik, Targoncák és taligák, Papírfúrógépek, Ragasztószalagok, Papír és írószer - iskolaeszközök, Papíráruk - irodai eszközök, Irodai szükségletek, és Fűzőgépek, irodai. Székhelye Lezoux, Franciaország.

 2. INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER

  Németország

  A INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Toalett- és ápolócikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papír, írószeripar számára, Tanácsadás - vállalati kommunikáció, Lyukasztók (papír és karton), Papírfúrógépek, Papír, írószeripar számára, Tanácsadás - vállalati kommunikáció, és Lyukasztók (papír és karton). Székhelye Peißenberg, Németország.

 3. JPC CREATIONS

  Franciaország

  A JPC CREATIONS, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Ollók, háztartási és ipari használatra, Papírfúrógépek, és Ollók, háztartási és ipari használatra. Székhelye Peschadoires, Franciaország.

 4. CAVALLERI S.R.L.

  Olaszország

  A CAVALLERI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek, Papírfúrógépek, Acélok és fémek, és Papírfúrógépek. Székhelye Isola Del Cantone, Olaszország.

 5. SIMPLEX RAPID S.R.L.

  Olaszország

  A SIMPLEX RAPID S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye San Giuliano Milanese, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. E.G. SYSTEM

  Olaszország

  A E.G. SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Nave, Olaszország.

 2. MA. IND. DI BALDI SERGIO

  Olaszország

  A MA. IND. DI BALDI SERGIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Carmignano, Olaszország.

 3. TECNOSTAR S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOSTAR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Papírfúrógépek, Tisztítószerek, ipari és kisipari, és Papírfúrógépek. Székhelye Sordio, Olaszország.

 4. MWU CURIONI S.P.A.

  Olaszország

  A MWU CURIONI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Galgagnano, Olaszország.

 5. FOSSALUZZA S.R.L.

  Olaszország

  A FOSSALUZZA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Codogne', Olaszország.

 1. VIM TRADE S.R.L.

  Olaszország

  A VIM TRADE S.R.L., tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Salo', Olaszország.

 2. BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE

  Olaszország

  A BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, Papírgyártógépek, Papírfúrógépek, és Papírgyártógépek. Székhelye Nervesa Della Battaglia, Olaszország.

 1. VOITH PAPER LIMITED

  Egyesült Királyság

  A VOITH PAPER LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, és Papírfúrógépek. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 2. KLÜTER PAPIERVERARBEITUNG GMBH

  Németország

  A KLÜTER PAPIERVERARBEITUNG GMBH, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfúrógépek, és Papírfúrógépek. Székhelye Bünde, Németország.

 3. ANDRITZ COMO S.R.L.

  Olaszország

 4. HEIMBACH U K LTD

  Egyesült Királyság

 5. FERRAGINA MANUELA

  Olaszország

 6. O.M.T. S.R.L.

  Olaszország

 7. IDEA PCN S.R.L.

  Olaszország

 8. COSMEG S.R.L.

  Olaszország

 1. STEEL SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

  Olaszország

 2. UNIVERSAL TISSUE TECHNOLOGY S.R.L.

  Olaszország

 3. OFFICINA MECCANICA ANGELO GIORGI

  Olaszország

 4. MASSENZANA S.R.L.

  Olaszország

 5. CELMACCH GROUP S.R.L.

  Olaszország

 6. KERN S.P.A.

  Olaszország

 7. A. CELLI PAPER S.P.A.

  Olaszország

 8. TISSUEWELL S.R.L.

  Olaszország

 9. SIAGA SERVICE S.N.C. DI MAZZA F. & C.

  Olaszország

 10. NUOVA GIOVANARDI S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes