• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • papír-nyomtatás - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Papír-nyomtatás - gépek és eszközök - Import export

 1. YMCUP

  Törökország

  Verified by europages badge

  Established in 2016, YMCUP is a paper cup and printing cutting machine manufacturer from Istanbul, Turkey. From the beginning of our journey, we have focused on providing the best quality products and services to our customers with effective and fast delivery. Our company sees innovation as the key to sustainable success, considers every new day with a new perspective, and attaches importance to innovation activities with this awareness. We aim to expand our product range by following technological developments closely. We continue our investments rapidly with the happiness of producing products by following the sensitivity to human health and the environment. We have a wide product portfolio such as : •Paper Cup Machines, •Double Wall Paper Cup Machines, •Paper Bowl Machines, •Paper Salad Bowl Machines, •Packaging Machines, •Printing & Punching Machines, •Press Machine, •Machine Accessories and spare parts. Our paper cup machines can produce different sizes and volumes for various paper cup sizes such as 12 oz, 8 oz, 9 oz many more! Please visit our website to discover more about our product portfolio. Our mission is to follow the quality standards with the selection of raw materials and covers all processes from production to deliver to our customers. As YMCUP, our production follows international quality standards such as ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 Quality Management System certifications. Contact us for more infomation!

 2. PADTOOLS – TAMPONDRUCKZUBEHÖR UND SERVICE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PADTOOLS – TAMPONDRUCKZUBEHÖR UND SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Leonberg, Németország.

 3. A-PAC

  Hollandia

  A A-PAC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Aalsmeer, Hollandia.

 4. MARTI MATBAA

  Törökország

  A MARTI MATBAA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. WEBER CONVERTING

  Dánia

  A WEBER CONVERTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Tommerup, Dánia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TRYKTEAM

  Dánia

  A TRYKTEAM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flag signs, brochure printing, és Printer. Székhelye Svendborg, Dánia.

 2. SOHO PUNCHES

  Törökország

  A SOHO PUNCHES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. BRODART PACKAGING

  Franciaország

  A BRODART PACKAGING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomás - heliogravírozás, és Nyomás - heliogravírozás. Székhelye Troyes, Franciaország.

 4. NEOPRINT

  Olaszország

  A NEOPRINT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaipar, Nyomdaipar, printing services, Printing on cases, és printed materials for games - printing. Székhelye San Romano, Olaszország.

 5. EFFETEC S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A EFFETEC S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Olomouc, Cseh Köztársaság.

 1. PLOTTERPAPER

  Ukrajna

  A PLOTTERPAPER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paper in rolls for office machines, és photographic paper. Székhelye Lviv, Ukrajna.

 2. ULTRACLIK SPRL

  Belgium

  A ULTRACLIK SPRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvkötészet, posters, business cards, és Könyvkötészet. Székhelye Schaerbeek, Belgium.

 1. NOVI PAPER - NEW AGE ON PAPER

  Törökország

  A NOVI PAPER - NEW AGE ON PAPER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Impregnált papír, Papír, csomagolóipar számára, Dobozok kartonból és papírlemezből, Impregnált papír, Papír, csomagolóipar számára, és Dobozok kartonból és papírlemezből. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ARNOLD HERZIG GMBH - RADUS CODIERSYSTEME

  Németország

  A ARNOLD HERZIG GMBH - RADUS CODIERSYSTEME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is holograms, smart card coders, machines for stamping and personalizing cheques and documents, és coding machines. Székhelye Sprockhoevel, Németország.

 3. PBH FRANCE

  Franciaország

  A PBH FRANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Paris, Franciaország.

 4. BURCU ETIKET TEKSTIL VE MATBAACILIK

  Törökország

  A BURCU ETIKET TEKSTIL VE MATBAACILIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Címkék / ruhaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír-nyomtatás - gépek és eszközök, label, overprinting labels, Papír-nyomtatás - gépek és eszközök, és labels for clothing. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. STM GRAPHIQUE

  Franciaország

  A STM GRAPHIQUE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is used machinery bought and sold, Maintenance of printing equipment, és Printing - machines and equipment. Székhelye Grenade, Franciaország.

 6. SONFOIL YALDIZ

  Törökország

  A SONFOIL YALDIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hot stamping on paper and cardboard, articles produced by the paper and board industry for packing and packaging, és gold-leaf gilding. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. DURUMATSAN MATBAA MAKINALARI

  Törökország

  A DURUMATSAN MATBAA MAKINALARI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. PEHLIVAN OFSET

  Törökország

  A PEHLIVAN OFSET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Hatay, Törökország.

 1. AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT

  Franciaország

  A AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is markers, tracing paper - large sizes, és plotter repair. Székhelye Ennezat, Franciaország.

 2. PAK KLASÖR MATBAACILIK SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Törökország

  A PAK KLASÖR MATBAACILIK SAN. TIC. LTD. ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is folders, és catalogue cases. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. CLICKPRINTING

  Spanyolország

  A CLICKPRINTING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. SRC SYSTEMS LTD

  Egyesült Királyság

  A SRC SYSTEMS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír-nyomtatás - gépek és eszközök, és Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Ipswich, Egyesült Királyság.

 5. GRAPHOTRADE

  Bulgária

  A GRAPHOTRADE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Sofia, Bulgária.

 6. MARTI OFSET

  Törökország

  A MARTI OFSET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is printed paper bags, paper cups, és packing cartons. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. KALA

  Franciaország

  A KALA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, és Textilnyomás. Székhelye Nouvoitou, Franciaország.

 8. SVES-DRUCKTECHNIK

  Németország

  A SVES-DRUCKTECHNIK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Hamburg, Németország.

 9. GUANGZHOU GIANT PACKAGING MACHINERY CO., LTD

  Amerikai Egyesült Államok

  A GUANGZHOU GIANT PACKAGING MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carton-making machinery. Székhelye Guangzhou, Amerikai Egyesült Államok.

 10. SELFSAN MATBAACILIK VE OLUKLU MUKAVVA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Törökország

  A SELFSAN MATBAACILIK VE OLUKLU MUKAVVA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dobozok kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír-nyomtatás - gépek és eszközök, paper and paperboard packaging, Box makers, Paper Box, és Papír-nyomtatás - gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Papír-nyomtatás - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

3 403 Vállalat