• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • papír és papírlemez - gépek és eszközök- ipari

A keresés eredménye

Papír és papírlemez - gépek és eszközök- ipari - Import export

 1. LICAR

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A LICAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Centrifugális szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, Búvárszivattyúk, mélyszivattyúk, Papírgyártógépek, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Submersible pumps, Szivattyúk, Búvárszivattyúk, mélyszivattyúk, liquid pumps, és Elbow propeller pump. Székhelye Tolosa-Guipúzcoa, Spanyolország.

 2. SIMEC GROUP SRL

  Olaszország

  A SIMEC GROUP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírgyártógépek, Fotógravírozás, metal milling, heated rollers, Papírgyártógépek, és Fotógravírozás. Székhelye Olgiate Olona, Olaszország.

 3. SOPEM

  Belgium

  A SOPEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírvágógépek és -eszközök, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Gépek és készülékek - használt és felújított, Papírvágógépek és -eszközök, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Machines - import-export, és Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Soignies, Belgium.

 4. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Olaszország

  A MACCHINE CARU' S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Textile machine manufacture, machinery for automatic fabric cutting, és Laser engraving machines. Székhelye Lonate Pozzolo, Olaszország.

 5. HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Taufkirchen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CPERKIN

  Egyesült Királyság

  A CPERKIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papírvágógépek és -eszközök, core cutters, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, és Papírvágógépek és -eszközök. Székhelye Birstall, Egyesült Királyság.

 2. TECHNICARTON

  Franciaország

  A TECHNICARTON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hullámlemezek, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Hullámlemezek, és Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye St Paul En Jarez, Franciaország.

 3. PAPER ENGINEERING

  Szlovénia

  A PAPER ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Nova Gorica, Szlovénia.

 4. TALLERES CASABLANCA

  Spanyolország

  A TALLERES CASABLANCA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cardboard and pasteboard working, és Cardboard products - manufacturing machinery. Székhelye Zuera-Zaragoza, Spanyolország.

 5. JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY

  Kína

  A JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automatic packaging machinery, cartonboard printers, fully automatic packaging machine, és industrial gluing machines. Székhelye Dongguang County,cangzhou City, Kína.

 1. ANDRITZ AG

  Ausztria

  A ANDRITZ AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, plants, machines and equipment for the preparation of wood and cellulose pulp, trays for transporting seeds, és driers. Székhelye Graz, Ausztria.

 2. PROIPAFISA

  Spanyolország

  A PROIPAFISA, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, satellite reception equipment, waste recycling system design, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és plants for recovering and recycling metals from waste. Székhelye Celrà-Girona, Spanyolország.

 1. IBERCUTTING

  Spanyolország

  A IBERCUTTING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Castell-Platja D'aro, Spanyolország.

 2. ALLIMAND

  Franciaország

  A ALLIMAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírfeldolgozógépek, Írószerek és papíráruk, Papírfeldolgozógépek, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Rives Sur Fure, Franciaország.

 3. VIA AQUARIA

  Egyesült Királyság

  A VIA AQUARIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is luxury packaging manufacturer. Székhelye Klaipeda, Egyesült Királyság.

 4. KADANT LAMORT

  Franciaország

  A KADANT LAMORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is separators, és blades. Székhelye Vitry Le Francois, Franciaország.

 5. GUSCHKY GMBH

  Németország

  A GUSCHKY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 6. PH - QUESTEC GMBH & CO. KG

  Németország

  A PH - QUESTEC GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Langenfeld, Németország.

 7. TECHPAP

  Franciaország

  A TECHPAP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, paper and paper products industry business associations, paper, coated paper-board and cartonboard, coated paper, és Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Gieres, Franciaország.

 8. PAPER ENGINEERING

  Szlovénia

  A PAPER ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Nova Gorica, Szlovénia.

 1. HDT MACHINES

  Brazília

  A HDT MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Santa Bárbara Doeste, Brazília.

 2. VALCO MELTON FRANCE

  Franciaország

  A VALCO MELTON FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is thermo-setting adhesives, Glue systems, és packing. Székhelye Valence, Franciaország.

 3. SATE SRL

  Olaszország

  A SATE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, és Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Serravalle Pistoiese, Olaszország.

 4. BABICKY GRAPHIC SERVICE GMBH

  Ausztria

  A BABICKY GRAPHIC SERVICE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Könyvkötészet - gépek és anyagok, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, és Könyvkötészet - gépek és anyagok. Székhelye Berndorf, Ausztria.

 5. BLEY-TRANSLATIONS DIETER BLEY

  Németország

  A BLEY-TRANSLATIONS DIETER BLEY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vállalatszervezési szoftver, Pénzügyi és adminisztrációs tevékenységek - outsourcing, Adatbázisok, adatbányászat és adatbiztonság, Fordítás, Vállalatszervezési szoftver, Pénzügyi és adminisztrációs tevékenységek - outsourcing, Adatbázisok, adatbányászat és adatbiztonság, és Fordítás. Székhelye Eurasburg, Németország.

 6. COREX DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A COREX DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, Padlóburkolatok műanyagból, Papír- és kartonpapírgyártás, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag csomagolások, Padlóburkolatok műanyagból, és Papír- és kartonpapírgyártás. Székhelye Bocholt, Németország.

 7. PIRJO LAHTELA

  Németország

  A PIRJO LAHTELA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vállalatszervezési szoftver, Pénzügyi és adminisztrációs tevékenységek - outsourcing, Adatbázisok, adatbányászat és adatbiztonság, Fordítás, Vállalatszervezési szoftver, Pénzügyi és adminisztrációs tevékenységek - outsourcing, Adatbázisok, adatbányászat és adatbiztonság, és Fordítás. Székhelye Aldenhoven, Németország.

 8. COMTEXTO ÜBERSETZUNGEN

  Németország

  A COMTEXTO ÜBERSETZUNGEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vállalatszervezési szoftver, Pénzügyi és adminisztrációs tevékenységek - outsourcing, Adatbázisok, adatbányászat és adatbiztonság, Fordítás, Vállalatszervezési szoftver, Pénzügyi és adminisztrációs tevékenységek - outsourcing, Adatbázisok, adatbányászat és adatbiztonság, és Fordítás. Székhelye Karlsruhe, Németország.

 9. ARO ÜBERSETZUNGSSERVICE

  Svájc

  A ARO ÜBERSETZUNGSSERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vállalatszervezési szoftver, Pénzügyi és adminisztrációs tevékenységek - outsourcing, Adatbázisok, adatbányászat és adatbiztonság, Fordítás, Vállalatszervezési szoftver, Pénzügyi és adminisztrációs tevékenységek - outsourcing, Adatbázisok, adatbányászat és adatbiztonság, és Fordítás. Székhelye Ermatingen, Svájc.

 10. GREGOR MIKLIS

  Németország

  A GREGOR MIKLIS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vállalatszervezési szoftver, Pénzügyi és adminisztrációs tevékenységek - outsourcing, Adatbázisok, adatbányászat és adatbiztonság, Fordítás, Vállalatszervezési szoftver, Pénzügyi és adminisztrációs tevékenységek - outsourcing, Adatbázisok, adatbányászat és adatbiztonság, és Fordítás. Székhelye Berlin, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Papír és papírlemez - gépek és eszközök- ipari - Import export

Találatok száma

1 155 Vállalat