• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • palládium

A keresés eredménye

Palládium - Import export

 1. TRADIUM GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  TRADIUM GmbH is one of the most renowned raw material suppliers for technology metals, rare earths and precious metals in Europe for 25 years. The portfolio includes about 40 metal raw materials in different delivery forms and qualities. For technology metals TRADIUM supplies antimony, boron, cadmium, chromium, gallium, germanium, hafnium, indium, cobalt, manganese, molybdenum, niobium, rhenium, rubidium, selenium, silicon, tantalum, tellurium, titanium, bismuth, tin and zirconium. Among rare earths, cerium, dysprosium, erbium, europium, gadolinium, holmium, lanthanum, lutetium, neodymium, praseodymium, samarium, scandium, terbium, ytterbium and yttrium are available. The precious metals include gold, iridium, osmium, palladium, platinum, rhodium, ruthenium and silver.

 2. SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHIEFER & CO. ( GMBH & CO.) EDELMETALL-SCHEIDEANSTALT SEIT 1923, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Palládium. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. PALLADIUM LTD

  Bulgária

  A PALLADIUM LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruhaipar - beszállított cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is finishing fabrics and textile products, uniforms, workwear, és dyed fabric. Székhelye Kazichane, Sofia, Bulgária.

 4. PALLADIUM LTD

  Egyesült Királyság

  A PALLADIUM LTD, tevékenységi ágazata Import-export – ügynökök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagok, reakciómentes, és Építőanyagok, reakciómentes. Székhelye Plymouth, Egyesült Királyság.

 5. PALLADIUM AG

  Svájc

  A PALLADIUM AG, tevékenységi ágazata Órák. Székhelye Nidau, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CABINET PALLADIUM & CONTINUUM

  Franciaország

  A CABINET PALLADIUM & CONTINUUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomozók - Nemzetközi irodák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is detective agency, és Private detectives. Székhelye Senlis, Franciaország.

 2. PALLADIUM BELGIUM

  Belgium

  A PALLADIUM BELGIUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari fővállalkozás - ipari ingatlanok, Építőipari fővállalkozás - ipari ingatlanok, real estate agency, real estate leasing, és property leasing for businesses. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. BEVRO

  Belgium

  A BEVRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrások és feltárási munkák, Ékszerészet, Fúrások és feltárási munkák, platinum for jewellers and goldsmiths, Ékszerészet, és silver, platinum, palladium. Székhelye Bocholt, Belgium.

 4. PALLADIUM FASHION

  Görögország

  A PALLADIUM FASHION, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Férfi felsőruházat. Székhelye Elassona, Larisa, Görögország.

 5. PALLADIUM CONCEPT

  Románia

  A PALLADIUM CONCEPT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Irodai berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is reception desks. Székhelye Bucharest, Románia.

 1. PALLADIUM THEATER PRODUKTIONS GMBH

  Németország

  A PALLADIUM THEATER PRODUKTIONS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, Utazás és turizmus, Irodák, utazási, Szálloda, Gasztronómia - különlegességek, Utazás és turizmus, Irodák, utazási, és Szálloda. Székhelye Stuttgart, Németország.

 2. ALRET

  Bulgária

  A ALRET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Aranyozás és ezüstözés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silver-plating, silver, platinum, palladium, és rhodium plating. Székhelye Sofia, Bulgária.

 1. PALLADIUM COMMERCIAL PRODUCTIONS WERBEFILM GMBH

  Németország

  A PALLADIUM COMMERCIAL PRODUCTIONS WERBEFILM GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rádió- és televízió-közvetítés - eszközök és rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hirdetéstervezés - rajzolók, grafikusok, Reklámügynökségek, Audio-video reklámtevékenység - kivitelezés, Audiovizuális szolgáltatások - gyártás és forgalmazás, Hirdetéstervezés - rajzolók, grafikusok, Reklámügynökségek, Audio-video reklámtevékenység - kivitelezés, és Audiovizuális szolgáltatások - gyártás és forgalmazás. Székhelye Köln, Németország.

 2. PALLADIUM ASSOCIATES PLC

  Egyesült Királyság

  A PALLADIUM ASSOCIATES PLC, tevékenységi ágazata Ipari és kereskedelmi nyomozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomozás - Különleges feladatok, és Nyomozás - Különleges feladatok. Székhelye Rochdale, Egyesült Királyság.

 3. PALLADIUM REALITY, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PALLADIUM REALITY, S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ingatlanközvetítők, ipari, és Ingatlanközvetítők, ipari. Székhelye Praha 5 , Cseh Köztársaság.

 4. PALLADIUM ITALIA SRL

  Olaszország

  A PALLADIUM ITALIA SRL, tevékenységi ágazata Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek. Székhelye Milano (Mi), Olaszország.

 5. PALLADIUM MODA SRL

  Olaszország

  A PALLADIUM MODA SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyermek- és babaruházat. Székhelye Sant'Agata Bolognese (BO), Olaszország.

 6. PALLADIUM TRAINING & CONSULTANCY LTD

  Egyesült Királyság

  A PALLADIUM TRAINING & CONSULTANCY LTD, tevékenységi ágazata Vállalatirányítási tanácsadás. Székhelye Hengoed, Egyesült Királyság.

 7. PALLADIUM FRANCE

  Franciaország

 8. PALLADIUM STYLE S.R.L.

  Olaszország

 1. PALLADIUM MANAGEMENT

  Franciaország

 2. PALLADIUM NAUMANNSTRAßE GMBH

  Németország

 3. RHODOS PALLADIUM HOTEL

  Görögország

 4. PALLADIUM TURVATEENUSED OÜ

  Észtország

 5. BOSCOGRANDE S.N.C. DI PALLADIUM ITALIA S.R.L.

  Olaszország

 6. PALLADIAM

  Franciaország

  A PALLADIAM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnökirodák - ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, és aeronautical engineering. Székhelye Colomiers, Franciaország.

 7. PALADIUM SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PALADIUM SP. Z O.O., tevékenységi ágazata Nagybani piacok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Központi beszerzés, és Központi beszerzés. Székhelye Bialystok, Lengyelország.