• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pala

A keresés eredménye

Pala - Import export

 1. ALLBOARDS FRANCE SARL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ALLBOARDS FRANCE SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Írótáblák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pala, és Pala. Székhelye Paris, Franciaország.

 2. SNSTONES

  Görögország

  A SNSTONES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pala. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural stone. Székhelye Kavala, Görögország.

 3. PIEDRAS SEGOVIA

  Spanyolország

  A PIEDRAS SEGOVIA, tevékenységi ágazata Pala. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőpala, pebbles, covered products, Tetőpala, és natural stone. Székhelye Madrid-Madrid, Spanyolország.

 4. MÁRMOLES SAN CAYETANO MACAEL

  Spanyolország

  A MÁRMOLES SAN CAYETANO MACAEL, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pala, quartzite, marble quarries, Pala, és pebbles. Székhelye San Cayetano-Murcia, Spanyolország.

 5. EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş

  Törökország

  A EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gránit. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Kőlépcsők, Pala, Cserép és csempe, Márvány és természetes kő, Kőlépcsők, Pala, és Cserép és csempe. Székhelye Gölbaşi/ankara, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PIZARRAS LOMBA SL

  Spanyolország

  A PIZARRAS LOMBA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tetőpala. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pala, slate boards, Pala, tile extraction, és slate for coverings. Székhelye Sobradelo (carballeda)-Ourense, Spanyolország.

 2. GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA.

  Portugália

  A GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Gránit, Pala, Márvány, Gránit, basalt for construction work, és Pala. Székhelye Negrais, Portugália.

 3. PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS

  Spanyolország

  A PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS, tevékenységi ágazata Pala. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőpala, Tetőpala, blackboards, working of slate, és slate roofs. Székhelye O BARCO DE VALDEORRAS - OURENSE, Spanyolország.

 4. CUPA PIZARRAS

  Belgium

  A CUPA PIZARRAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tetőpala. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pala, Pala, slate roofs, és slates for construction work. Székhelye Tournai, Belgium.

 5. MINASSLATE LTDA

  Brazília

  A MINASSLATE LTDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pala. Székhelye Papagaios, Brazília.

 1. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A VANTO NATURAL STONES, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserép és csempe, Homokkő, Pala, Cserép és csempe, Homokkő, és Pala. Székhelye Kunovice, Cseh Köztársaság.

 2. ALTO DA BOA VISTA MINERAÇÃO LTDA - ABV SLATE

  Brazília

  A ALTO DA BOA VISTA MINERAÇÃO LTDA - ABV SLATE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pala. Székhelye Nova Lima, Brazília.

 1. T.V.H.

  Belgium

  A T.V.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, Pala, Gránit, white stone, és Pala. Székhelye Peer, Belgium.

 2. ARDOSIA SLATE

  Egyesült Királyság

  A ARDOSIA SLATE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pala. Székhelye Gunn, Egyesült Királyság.

 3. COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L.

  Spanyolország

  A COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pala. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületfelszerelések, Natural stonework, Épületfelszerelések, és ornamental stones and rocks. Székhelye Camponaraya, Spanyolország.

 4. GRANILOURO

  Spanyolország

  A GRANILOURO, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Gránit, Pala, Márvány, Gránit, Pala, és industrial indoor flooring. Székhelye Cerquido - Pontevedra, Spanyolország.

 5. GALBANOX

  Spanyolország

  A GALBANOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pala. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hangers. Székhelye O Barco De Valdeorras-Ourense, Spanyolország.

 6. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Németország

  A KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, Homokkő, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Homokkő. Székhelye Painten, Németország.

 7. TESERA V.O.S.

  Cseh Köztársaság

  A TESERA V.O.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Padlók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betontermékek és -idomkövek, Síremlékek, Pala, Kőagyag cserép és csempe, Betontermékek és -idomkövek, Síremlékek, Pala, és Kőagyag cserép és csempe. Székhelye Ceske Budejovice, Cseh Köztársaság.

 8. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Németország

  A MÄRKER ZEMENT GMBH, tevékenységi ágazata Mészkő, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokkő, Pala, Kréta, ipari felhasználásra, Homokkő, Pala, és Kréta, ipari felhasználásra. Székhelye Harburg , Németország.

 1. HIDEMOR

  Spanyolország

  A HIDEMOR, tevékenységi ágazata Márvány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Gránit, Pala, Homlokzatburkolás, Márvány és természetes kő, Gránit, Pala, és Homlokzatburkolás. Székhelye Castrelo-Cambados-Pontevedra, Spanyolország.

 2. XINGTAI LEIXIN NATURE STONE FACTORY

  Kína

  A XINGTAI LEIXIN NATURE STONE FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pala. Székhelye Xingtai, Kína.

 3. ALTIVO PEDRAS LTDA

  Brazília

  A ALTIVO PEDRAS LTDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pala. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Natural stone tiles. Székhelye Papagaios, Brazília.

 4. ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C.

  Olaszország

  A ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Pala. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőpala, rough slate, és Tetőpala. Székhelye Moconesi, Olaszország.

 5. PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA

  Portugália

  A PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pala, és Pala. Székhelye Valongo, Portugália.

 6. MANDALE STONE CO LTD

  Egyesült Királyság

  A MANDALE STONE CO LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Matlock, Egyesült Királyság.

 7. DUNEDIN STONE LTD

  Egyesült Királyság

  A DUNEDIN STONE LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Tranent, Egyesült Királyság.

 8. CHAP QUARRIES LTD

  Egyesült Királyság

  A CHAP QUARRIES LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Banchory, Egyesült Királyság.

 9. ALBION STONE PLC

  Egyesült Királyság

  A ALBION STONE PLC, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Redhill, Egyesült Királyság.

 10. EVERYTHING STONE LTD

  Egyesült Királyság

  A EVERYTHING STONE LTD, tevékenységi ágazata Kréta, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mészkő, ipari felhasználásra, Pala, Mészkő, ipari felhasználásra, és Pala. Székhelye Par, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes