• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • palánták- virághagymák és magvak

A keresés eredménye

Palánták- virághagymák és magvak - Import export

  1. PRIMOZA GMBH

    Németország

    Verified by europages badge

    A PRIMOZA GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Nürnberg, Németország.

  2. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

    Németország

    Verified by europages badge

    A CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Großbeeren, Németország.

  3. SARL SEM PLUS

    Franciaország

    Verified by europages badge

    A SARL SEM PLUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seed garlic - distributor-packer-onion-shallot, garlic, onions, scallion, seeds, vegetable bulbs, Seedlings, farmyard feed, és seed potatoes. Székhelye Divajeu, Franciaország.

  4. ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V.

    Szerbia

    Növényházak tervezése, kivitelezése szakterületén. 1988 óta Holland , Dán , Német, Angol gyártókkal és szakemberekkel közösen végzünk üvegházak, fóliaházak, forgalmazását és szereléseit szerte a világban több mint 40 országban . Közép és Dél Európában főként a Balkánon, Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Makedóniában stb. és ez által a jó hírnevéhez tartozik, hogy nevezetes cégekkel együttműködve célunk a „kulcsrakész“ projektek megvalósítása, másrészt, a magas fokú technológiák leszállítása a megrendelőknek. Termék kínálataink: - Venlo üvegházak teljes választéka (ÚJAK és BONTOTT de teljesen felújított üvegházak) - modern nagy légterű fólia házak és klasszikus BI-TUNEL és TUNEL fóliaházak házak , - belső berendezések: energia ernyők több típusban, fűtés technika Johnsson , Honeyweel rendszerekkel, klasszikus és felszívatós termesztő asztalok, magvető és cserepező gépek, stb - Venlo üvegházak hűtése: új technológia amely nyári nagy melegben oldal és végfal kereszt szellőzések lehetőségeit biztosítja , télen pedig rendkívül jó oldalfal hőszigetelés ! ! - rendkívüli kínálatunk: bontott de teljesen fel újított Venlo üvegházak rendkívül jó áron ! - Magas képzettségű és motivált szerelő csapatainkkal ezen rendszereket kulcsra készre szereljük. Bármilyen esetleges kérdése lenne , szívesen állunk az Ön rendelkezésére, egyben örömünkre szolgál árajánlatot tenni a termék kínálatainkról.

  5. SEMILLAS BATLLE SA

    Spanyolország

    A SEMILLAS BATLLE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság, Mezőgazdaság, agricultural products, gardening, és garden seeds. Székhelye Molins De Rei, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. VILLABAFO

    Görögország

    A VILLABAFO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

  2. FAUNE ET FLORE

    Belgium

    A FAUNE ET FLORE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tőzeg és virágföld, Eledel, háziállatoknak, Formatervezett bútorok, Kerti bútorok és kerti díszek, Tőzeg és virágföld, Eledel, háziállatoknak, Formatervezett bútorok, és Kerti bútorok és kerti díszek. Székhelye Nandrin, Belgium.

  3. AGASAAT® GMBH

    Németország

    A AGASAAT® GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, Palánták, virághagymák és magvak, Fűszerek, Palánták, virághagymák és magvak, food industry, és sorghum. Székhelye Neukirchen-Vluyn, Németország.

  4. V-BEYBI LTD

    Ukrajna

    A V-BEYBI LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, intermediation for import-export, coriander, és Mezőgazdasági termékek - import / export. Székhelye Chernigov, Ukrajna.

  5. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

    Franciaország

    A PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Szőlő (növény), stock cuttings, white dessert grapes, Palánták, virághagymák és magvak, és Szőlő (növény). Székhelye Montans, Franciaország.

  1. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

    Németország

    A DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Wangen, Németország.

  2. L'AIL DROMOIS

    Franciaország

    A L'AIL DROMOIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, scallion, garlic bulbs, organic garlic, és Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Eurre, Franciaország.

  1. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

    Németország

    A SCHWAB ROLLRASEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Waidhofen, Németország.

  2. BIOCÉLIO

    Portugália

    A BIOCÉLIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Abrantes, Portugália.

  3. HYDRO-MANIA

    Egyesült Királyság

    A HYDRO-MANIA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hidrokultúra - eszközök és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Cserepes növények, Virágos növények, hydroponics, Palánták, virághagymák és magvak, Cserepes növények, és Virágos növények. Székhelye Birstall, Egyesült Királyság.

  4. LUMA SEEDS

    Amerikai Egyesült Államok

    A LUMA SEEDS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Cincinnati, Amerikai Egyesült Államok.

  5. EXPORVIA

    Spanyolország

    A EXPORVIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, fűszerkivonatok, Palánták, virághagymák és magvak, Diétás- és biotáplálékok, nuts, Fűszerek, fűszerkivonatok, Palánták, virághagymák és magvak, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

  6. SEMAILLE

    Belgium

    A SEMAILLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sowing seeds, és seeds. Székhelye Faulx-Les-Tombes, Belgium.

  7. VWS EXPORT - IMPORT OF FLOWERBULBS BV

    Hollandia

    A VWS EXPORT - IMPORT OF FLOWERBULBS BV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flower bulbs, tulip bulbs, hyacinth bulbs, és narcissus bulbs. Székhelye Broek Op Langedijk, Hollandia.

  8. SEMAILLES

    Belgium

    A SEMAILLES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic seeds, aromatic plant seeds, és cucumber seeds. Székhelye Faulx-Les-Tombes, Belgium.

  1. BEJO ZADEN - BELGIUM

    Belgium

    A BEJO ZADEN - BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Biológiai - élelmiszerek, Melegházi zöldségek, wholesale of vegetables, és Biológiai - élelmiszerek. Székhelye Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Belgium.

  2. SATIMEX QUEDLINBURG GMBH

    Németország

    A SATIMEX QUEDLINBURG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is horticulture seeds. Székhelye Quedlinburg, Németország.

  3. ROYALTYAGRO

    Belorusszia

    A ROYALTYAGRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is turnip top seeds, flax seeds, és linseed oil. Székhelye Mogilev, Belorusszia.

  4. SERVAGRI

    Belgium

    A SERVAGRI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, potatoes, és Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Orcq, Belgium.

  5. ETABLISSEMENTS DERASSE

    Belgium

    A ETABLISSEMENTS DERASSE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Haszonállat és baromfi - eleség, Palánták, virághagymák és magvak, Haszonállat és baromfi - eleség, Soil conditioners and fertilizers, és animal feed. Székhelye Froidmont, Belgium.

  6. HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/

    Bulgária

    A HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seedlings, beech seedlings, seedlings for fruit growing, és chestnut seedlings. Székhelye Vidin, Bulgária.

  7. NOVA FLORE

    Franciaország

    A NOVA FLORE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Champigné, Franciaország.

  8. BUDDY BURST

    Egyesült Királyság

    A BUDDY BURST, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye London, Egyesült Királyság.

  9. N. SGARAVATTI & C. S.P.A.

    Olaszország

    A N. SGARAVATTI & C. S.P.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seeds. Székhelye Pergine Valdarno, Olaszország.

  10. HEROES EN CO

    Belgium

    A HEROES EN CO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Etetőeszközök, Palánták, virághagymák és magvak, Etetőeszközök, Palánták, virághagymák és magvak, és Soil conditioners and fertilizers. Székhelye Sint-Pieters-Rode, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Palánták- virághagymák és magvak - Import export

Találatok száma

2685 Vállalat