• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • palánták- virághagymák és magvak

A keresés eredménye

Palánták- virághagymák és magvak - Import export

 1. PRIMOZA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PRIMOZA GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Nürnberg, Németország.

 2. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Großbeeren, Németország.

 3. ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V.

  Szerbia

  Növényházak tervezése, kivitelezése szakterületén. 1988 óta Holland , Dán , Német, Angol gyártókkal és szakemberekkel közösen végzünk üvegházak, fóliaházak, forgalmazását és szereléseit szerte a világban több mint 40 országban . Közép és Dél Európában főként a Balkánon, Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Makedóniában stb. és ez által a jó hírnevéhez tartozik, hogy nevezetes cégekkel együttműködve célunk a „kulcsrakész“ projektek megvalósítása, másrészt, a magas fokú technológiák leszállítása a megrendelőknek. Termék kínálataink: - Venlo üvegházak teljes választéka (ÚJAK és BONTOTT de teljesen felújított üvegházak) - modern nagy légterű fólia házak és klasszikus BI-TUNEL és TUNEL fóliaházak házak , - belső berendezések: energia ernyők több típusban, fűtés technika Johnsson , Honeyweel rendszerekkel, klasszikus és felszívatós termesztő asztalok, magvető és cserepező gépek, stb - Venlo üvegházak hűtése: új technológia amely nyári nagy melegben oldal és végfal kereszt szellőzések lehetőségeit biztosítja , télen pedig rendkívül jó oldalfal hőszigetelés ! ! - rendkívüli kínálatunk: bontott de teljesen fel újított Venlo üvegházak rendkívül jó áron ! - Magas képzettségű és motivált szerelő csapatainkkal ezen rendszereket kulcsra készre szereljük. Bármilyen esetleges kérdése lenne , szívesen állunk az Ön rendelkezésére, egyben örömünkre szolgál árajánlatot tenni a termék kínálatainkról.

 4. FAUNE ET FLORE

  Belgium

  A FAUNE ET FLORE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tőzeg és virágföld, Eledel, háziállatoknak, Formatervezett bútorok, Kerti bútorok és kerti díszek, Tőzeg és virágföld, Eledel, háziállatoknak, Formatervezett bútorok, és Kerti bútorok és kerti díszek. Székhelye Nandrin, Belgium.

 5. SEMILLAS BATLLE SA

  Spanyolország

  A SEMILLAS BATLLE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság, Mezőgazdaság, agricultural products, gardening, és garden seeds. Székhelye Molins De Rei, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AGASAAT® GMBH

  Németország

  A AGASAAT® GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vetőmag és ültetés - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, Palánták, virághagymák és magvak, Fűszerek, Palánták, virághagymák és magvak, food industry, és sorghum. Székhelye Neukirchen-Vluyn, Németország.

 2. V-BEYBI LTD

  Ukrajna

  A V-BEYBI LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, intermediation for import-export, coriander, és Mezőgazdasági termékek - import / export. Székhelye Chernigov, Ukrajna.

 3. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Franciaország

  A PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Szőlő (növény), stock cuttings, white dessert grapes, Palánták, virághagymák és magvak, és Szőlő (növény). Székhelye Montans, Franciaország.

 4. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Németország

  A DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Wangen, Németország.

 5. L'AIL DROMOIS

  Franciaország

  A L'AIL DROMOIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, scallion, garlic bulbs, organic garlic, és Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Eurre, Franciaország.

 1. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Németország

  A SCHWAB ROLLRASEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Waidhofen, Németország.

 2. GARDEN PARADISE SEEDS

  Írország

  A GARDEN PARADISE SEEDS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruit and vegetable seeds for growers, és medical herb seeds. Székhelye Dundalk, Írország.

 1. AGRO SEED SERVICE

  Belgium

  A AGRO SEED SERVICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Peas, carrots, és bean seeds. Székhelye Opglabbeek, Belgium.

 2. EXPORVIA

  Spanyolország

  A EXPORVIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, fűszerkivonatok, Palánták, virághagymák és magvak, Diétás- és biotáplálékok, nuts, Fűszerek, fűszerkivonatok, Palánták, virághagymák és magvak, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 3. KARL HEMER GMBH

  Németország

  A KARL HEMER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Worms, Németország.

 4. HEROES EN CO

  Belgium

  A HEROES EN CO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Etetőeszközök, Palánták, virághagymák és magvak, Etetőeszközök, Palánták, virághagymák és magvak, és Soil conditioners and fertilizers. Székhelye Sint-Pieters-Rode, Belgium.

 5. SEMAILLES

  Belgium

  A SEMAILLES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic seeds, aromatic plant seeds, és cucumber seeds. Székhelye Faulx-Les-Tombes, Belgium.

 6. HYDRO-MANIA

  Egyesült Királyság

  A HYDRO-MANIA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hidrokultúra - eszközök és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Cserepes növények, Virágos növények, hydroponics, Palánták, virághagymák és magvak, Cserepes növények, és Virágos növények. Székhelye Birstall, Egyesült Királyság.

 7. SATIMEX QUEDLINBURG GMBH

  Németország

  A SATIMEX QUEDLINBURG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is horticulture seeds. Székhelye Quedlinburg, Németország.

 8. SEMAILLE

  Belgium

  A SEMAILLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sowing seeds, és seeds. Székhelye Faulx-Les-Tombes, Belgium.

 1. SAFRAN DE COTCHIA

  Belgium

  A SAFRAN DE COTCHIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Wasseiges, Belgium.

 2. FUMIGATION

  Ukrajna

  A FUMIGATION, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vetőmagvak és azok védelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, fumigation, és Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Zaporozhie, Ukrajna.

 3. BIOCÉLIO

  Portugália

  A BIOCÉLIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Abrantes, Portugália.

 4. HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/

  Bulgária

  A HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seedlings, beech seedlings, seedlings for fruit growing, és chestnut seedlings. Székhelye Vidin, Bulgária.

 5. FLOVEG GMBH

  Németország

  A FLOVEG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Kall, Németország.

 6. GAUTIER SEMENCES

  Franciaország

  A GAUTIER SEMENCES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cereal sowing seeds. Székhelye Eyragues, Franciaország.

 7. BEJO ZADEN - BELGIUM

  Belgium

  A BEJO ZADEN - BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Biológiai - élelmiszerek, Melegházi zöldségek, wholesale of vegetables, és Biológiai - élelmiszerek. Székhelye Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Belgium.

 8. SERVAGRI

  Belgium

  A SERVAGRI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, potatoes, és Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Orcq, Belgium.

 9. N. SGARAVATTI & C. S.P.A.

  Olaszország

  A N. SGARAVATTI & C. S.P.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seeds. Székhelye Pergine Valdarno, Olaszország.

 10. CHIABIA GERMANY

  Németország

  A CHIABIA GERMANY, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, Diétás- és biotáplálékok, BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye Schenefeld, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Palánták- virághagymák és magvak - Import export

Találatok száma

2 683 Vállalat