• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pörkölőgépek - berendezések

A keresés eredménye

Pörkölőgépek - berendezések - Import export

 1. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Törökország

  A EFOR NUTS ROASTING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, roasting machines, Pörkölőgépek - berendezések, industrial machines, és dry fruits. Székhelye Denizli, Törökország.

 2. COSMAI COFFEE GROUP SRL

  Olaszország

  A COSMAI COFFEE GROUP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee bean roasters, Italian coffee, és espresso coffee capsules. Székhelye Milano, Olaszország.

 3. FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES

  Törökország

  A FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, coffee bean roasters, coffee roasting equipment, Kávéfőzők, vendéglátóipari, és plants for roasting coffee, barley and related products. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. GOPPION CAFFE'

  Olaszország

  A GOPPION CAFFE', vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, ground coffee, coffee, Kávé, tea, és coffee machine pods. Székhelye Preganziol, Olaszország.

 5. CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ

  Olaszország

  A CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, roasting, coffee, Pörkölőgépek - berendezések, és espresso coffee capsules. Székhelye Lavello, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. R&R ROASTER AND ROASTER

  Törökország

  A R&R ROASTER AND ROASTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee roasting equipment, és plants and equipment for roasting and toasting coffee and related products. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. EKOROAST

  Törökország

  A EKOROAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, és Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Denizli, Törökország.

 3. BESCA ROASTERS.

  Törökország

  A BESCA ROASTERS., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek és eszközök, coffee bean roasters, és Pörkölőgépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT

  Olaszország

  A KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, wholesale coffee, ground coffee, Kávé, tea, és coffee. Székhelye Enna, Olaszország.

 5. CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C.

  Olaszország

  A CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C., tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Coffee capsule machines, Pörkölőgépek - berendezések, Coffee bean mixture, és espresso coffee machines for communities. Székhelye Cremona, Olaszország.

 1. REVTECH

  Franciaország

  A REVTECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Pörkölőgépek - berendezések, és heat treatment. Székhelye Loriol Sur Drome, Franciaország.

 2. AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS

  Belgium

  A AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Kávé, tea, Pörkölőgépek - berendezések, Kávé, tea, coffee bean roasters, és roasting. Székhelye Ardooie (Koolskamp), Belgium.

 1. TRÉSCOL COFFEE

  Törökország

  A TRÉSCOL COFFEE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is 3-module coffeemaker, és coffee. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. COPPER COFFEE ROASTERS

  Egyesült Királyság

  A COPPER COFFEE ROASTERS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee blends. Székhelye Cobham, Egyesült Királyság.

 3. BRAZIL COMPANY

  Belgium

  A BRAZIL COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, háztartási, Pörkölőgépek - berendezések, Kávé, tea, Kávéfőzők, háztartási, coffee beverages, Pörkölőgépek - berendezések, és Kávé, tea. Székhelye Genk, Belgium.

 4. ESSSE CAFFE

  Belgium

  A ESSSE CAFFE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Kávéfőzők, háztartási, Kávé, tea, Kávéfőzők, vendéglátóipari, hot chocolate machines, és Kávéfőzők, háztartási. Székhelye Heppignies, Belgium.

 5. ARGAN FOOD

  Líbia

  A ARGAN FOOD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is espresso coffee machines for communities, 1-module coffeemaker, és coffee cups. Székhelye Tripoli, Líbia.

 6. OUTER SPACE LTD

  Egyesült Királyság

  A OUTER SPACE LTD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee blends for restaurants, és contract roasting of coffee and related products. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 7. SWEET COFFEE ITALIA SRL

  Olaszország

  A SWEET COFFEE ITALIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Grugliasco, Olaszország.

 8. ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES

  Törökország

  A ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. INTERNATIONAL DIRECT SOURCING

  Hollandia

  A INTERNATIONAL DIRECT SOURCING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, raw coffee beans, és Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Rotterdam, Hollandia.

 2. TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL

  Belgium

  A TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Kávé, tea, Pörkölőgépek - berendezések, Kávé, tea, wholesale roasted and refined coffee, és wholesale coffee. Székhelye Fleurus, Belgium.

 3. ZHONGSHAN CHENGTAI METAL CO. LTD

  Kína

  A ZHONGSHAN CHENGTAI METAL CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spare parts for espresso coffee machines. Székhelye Zhongshan, Kína.

 4. DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS

  Görögország

  A DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, és Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Drama, Görögország.

 5. BEANWORKS

  Egyesült Királyság

  A BEANWORKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Woodville, Egyesült Királyság.

 6. HOTFILTER GMBH

  Németország

  A HOTFILTER GMBH, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Kávé, tea, Pörkölőgépek - berendezések, és Kávé, tea. Székhelye Nordhorn, Németország.

 7. GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI

  Törökország

  A GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Kula, Törökország.

 8. SMART INVESTMENT GROUP

  Ukrajna

  A SMART INVESTMENT GROUP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Chernivtsi, Ukrajna.

 9. LUMAR SRL

  Olaszország

  A LUMAR SRL, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is espresso coffee machines. Székhelye Aosta, Olaszország.

 10. TEA AND COFFEE

  Izland

  A TEA AND COFFEE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, és Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Hafnarfirdi, Izland.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes