• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pörkölőgépek - berendezések

A keresés eredménye

Pörkölőgépek - berendezések - Import export

 1. R&R ROASTER AND ROASTER

  Törökország

  Verified by europages badge

  A R&R ROASTER AND ROASTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Grillsütők, vendéglátóipari, coffee grinder, coffee-roasting, manufacture of espresso coffee machines, Pörkölőgépek - berendezések, és Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Törökország

  A EFOR NUTS ROASTING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, roasting machines, Pörkölőgépek - berendezések, industrial machines, és dry fruits. Székhelye Denizli, Törökország.

 3. COSMAI COFFEE GROUP SRL

  Olaszország

  A COSMAI COFFEE GROUP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee bean roasters, Italian coffee, és espresso coffee capsules. Székhelye Milano, Olaszország.

 4. FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES

  Törökország

  A FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, coffee bean roasters, coffee roasting equipment, Kávéfőzők, vendéglátóipari, és plants for roasting coffee, barley and related products. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. GOPPION CAFFE'

  Olaszország

  A GOPPION CAFFE', vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, ground coffee, coffee, Kávé, tea, és coffee machine pods. Székhelye Preganziol, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EKOROAST

  Törökország

  A EKOROAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Grillsütők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, és Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Denizli, Törökország.

 2. CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ

  Olaszország

  A CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, roasting, coffee, Pörkölőgépek - berendezések, és espresso coffee capsules. Székhelye Lavello, Olaszország.

 3. BESCA ROASTERS.

  Törökország

  A BESCA ROASTERS., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek és eszközök, coffee bean roasters, és Pörkölőgépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT

  Olaszország

  A KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, wholesale coffee, ground coffee, Kávé, tea, és coffee. Székhelye Enna, Olaszország.

 5. AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS

  Belgium

  A AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Kávé, tea, Pörkölőgépek - berendezések, Kávé, tea, coffee bean roasters, és roasting. Székhelye Ardooie (Koolskamp), Belgium.

 1. TRÉSCOL COFFEE

  Törökország

  A TRÉSCOL COFFEE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is 3-module coffeemaker, és coffee. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ESSSE CAFFE

  Belgium

  A ESSSE CAFFE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Kávéfőzők, háztartási, Kávé, tea, Kávéfőzők, vendéglátóipari, hot chocolate machines, és Kávéfőzők, háztartási. Székhelye Heppignies, Belgium.

 1. REVTECH

  Franciaország

  A REVTECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Pörkölőgépek - berendezések, és heat treatment. Székhelye Loriol Sur Drome, Franciaország.

 2. COPPER COFFEE ROASTERS

  Egyesült Királyság

  A COPPER COFFEE ROASTERS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee blends. Székhelye Cobham, Egyesült Királyság.

 3. BRAZIL COMPANY

  Belgium

  A BRAZIL COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, háztartási, Pörkölőgépek - berendezések, Kávé, tea, Kávéfőzők, háztartási, coffee beverages, Pörkölőgépek - berendezések, és Kávé, tea. Székhelye Genk, Belgium.

 4. OUTER SPACE LTD

  Egyesült Királyság

  A OUTER SPACE LTD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee blends for restaurants, és contract roasting of coffee and related products. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 5. SWEET COFFEE ITALIA SRL

  Olaszország

  A SWEET COFFEE ITALIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Grugliasco, Olaszország.

 6. INTERNATIONAL DIRECT SOURCING

  Hollandia

  A INTERNATIONAL DIRECT SOURCING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, raw coffee beans, és Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Rotterdam, Hollandia.

 7. ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES

  Törökország

  A ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL

  Belgium

  A TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Kávé, tea, Pörkölőgépek - berendezések, Kávé, tea, wholesale roasted and refined coffee, és wholesale coffee. Székhelye Fleurus, Belgium.

 1. DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS

  Görögország

  A DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, és Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Drama, Görögország.

 2. BEANWORKS

  Egyesült Királyság

  A BEANWORKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Woodville, Egyesült Királyság.

 3. GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI

  Törökország

  A GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Kula, Törökország.

 4. SMART INVESTMENT GROUP

  Ukrajna

  A SMART INVESTMENT GROUP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Chernivtsi, Ukrajna.

 5. HOTFILTER GMBH

  Németország

  A HOTFILTER GMBH, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Kávé, tea, Pörkölőgépek - berendezések, és Kávé, tea. Székhelye Nordhorn, Németország.

 6. TEA AND COFFEE

  Izland

  A TEA AND COFFEE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, és Pörkölőgépek - berendezések. Székhelye Hafnarfirdi, Izland.

 7. LUMAR SRL

  Olaszország

  A LUMAR SRL, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is espresso coffee machines. Székhelye Aosta, Olaszország.

 8. SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee roasting equipment. Székhelye Pila, Lengyelország.

 9. COFFEETOOL OF ATHENS SAKANTARIS BROS

  Görögország

 10. AHOLD COFFEE COMPANY B.V.

  Hollandia

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes