• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pécék- bóják és világítótornyok

A keresés eredménye

Pécék- bóják és világítótornyok - Import export

 1. UMARINE ELEKTRONIK SAN

  Törökország

  A UMARINE ELEKTRONIK SAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos és elektronikus összetevők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pécék, bóják és világítótornyok, Pécék, bóják és világítótornyok, underwater camera repairs, underwater flashes, és marine lamps. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. AHLERS LINDLEY

  Portugália

  A AHLERS LINDLEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pécék, bóják és világítótornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is floating piers, construction of breakwaters, bridges, és construction of tourist harbours. Székhelye Alcabideche, Portugália.

 3. ALMARIN

  Spanyolország

  A ALMARIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pécék, bóják és világítótornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marine buoys, machinery and equipment for marine, river and harbour work, construction of tourist harbours, és electric system towers. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 4. LA MAQUINISTA VALENCIANA

  Spanyolország

  A LA MAQUINISTA VALENCIANA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Pécék, bóják és világítótornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marine buoys, Buoys and beacons, és maritime navigation. Székhelye Paterna, Valencia, Spanyolország.

 5. SIGMA SWELL

  Hollandia

  A SIGMA SWELL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készülékek és műszerek, laboratóriumi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pécék, bóják és világítótornyok, és Pécék, bóják és világítótornyok. Székhelye Haarlem, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VIDAL DIFFUSION MARINE

  Franciaország

  A VIDAL DIFFUSION MARINE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hajószerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengeri biztonsági rendszer, Pécék, bóják és világítótornyok, marine marker buoys, life vests, Tengeri biztonsági rendszer, és Pécék, bóják és világítótornyok. Székhelye La Garde, Franciaország.

 2. MARTEK ENDUSTRI MALZEMELERI SAN. VE TIC LTD. ŞTI.

  Törökország

  A MARTEK ENDUSTRI MALZEMELERI SAN. VE TIC LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pécék, bóják és világítótornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sea life savers. Székhelye Ulucak/izmir, Törökország.

 3. HELLA AUTOTECHNIK, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A HELLA AUTOTECHNIK, S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lámpaizzók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pécék, bóják és világítótornyok, Izzók és fénycsövek, Pécék, bóják és világítótornyok, és Izzók és fénycsövek. Székhelye Mohelnice, Cseh Köztársaság.

 4. ONURDENIZ

  Törökország

  A ONURDENIZ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Pécék, bóják és világítótornyok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sea life savers, és boat fire extinguishers. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. NOVEGA PRODUKTIONSSYSTEME GMBH

  Németország

  A NOVEGA PRODUKTIONSSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektronika, hajóelektronika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pécék, bóják és világítótornyok, és Pécék, bóják és világítótornyok. Székhelye Sulzberg, Németország.

 1. NORFLOAT INTERNATIONAL LIMITED

  Egyesült Királyság

  A NORFLOAT INTERNATIONAL LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pécék, bóják és világítótornyok, és Pécék, bóják és világítótornyok. Székhelye Benfleet, Egyesült Királyság.

 2. METAALWARENFABRIEK DEN HAAN ROTTERDAM B.V.

  Hollandia

  A METAALWARENFABRIEK DEN HAAN ROTTERDAM B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pécék, bóják és világítótornyok, és Pécék, bóják és világítótornyok. Székhelye Capelle Aan Den Ijssel, Hollandia.

 1. QINGDAO SHUNHANG SHIPPING SUPPLIES CO.,LTD.

  Kína

  A QINGDAO SHUNHANG SHIPPING SUPPLIES CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pécék, bóják és világítótornyok. Székhelye qingdao, Kína.

 2. TRELLEBORG CRP LTD

  Egyesült Királyság