• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pázsit fűmag

A keresés eredménye

Pázsit fűmag - Import export

 1. FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Uetze, Németország.

 2. MOBAU BAUZENTRUM GMBH

  Németország

  A MOBAU BAUZENTRUM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Nickenich, Németország.

 3. HERMANN MEYER KG

  Németország

  A HERMANN MEYER KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Rellingen, Németország.

 4. NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK

  Németország

  A NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Northeim, Németország.

 5. HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH

  Németország

  A HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Sandhagen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ZULUETA

  Spanyolország

  A ZULUETA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Navarra, Spanyolország.

 2. FRANKEN AGRO

  Belgium

  A FRANKEN AGRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, legumes, Gyümölcs, potatoes, és lawns. Székhelye Mol, Belgium.

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA

  Lengyelország

  A PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seeds, basil seeds, flower seeds and fruit plants, és Leguminous vegetable seeds. Székhelye Kujakowice Górne, Lengyelország.

 4. SEMBELTRAV

  Belorusszia

  A SEMBELTRAV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 5. TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK

  Lengyelország

  A TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Rybna, Lengyelország.

 1. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Lengyelország

  A ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Mezőgazdaság - szolgáltatások, herbaceous plant, fruit salads, és Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Załom, Lengyelország.

 2. VAN ISRAEL

  Belgium

  A VAN ISRAEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pázsit fűmag, peat, és Pázsit fűmag. Székhelye Grammont, Belgium.

 1. AL MARRYAM INTERNATIONAL

  Pakisztán

  A AL MARRYAM INTERNATIONAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sesame seeds. Székhelye Hyderabad, Pakisztán.

 2. PRIMO SEED

  Olaszország

  A PRIMO SEED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawn seeds and bulbs. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 3. SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O.

  Szlovénia

  A SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pázsit fűmag, Seeds for growers, Pázsit fűmag, és Seeds for market gardeners. Székhelye Ljubljana, Szlovénia.

 4. KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA

  Lengyelország

  A KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cereals, maize, rape seeds, és potatoes. Székhelye Kalisz, Lengyelország.

 5. BEMS VENTURES GMBH

  Németország

  A BEMS VENTURES GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Ratzeburg, Németország.

 6. AGROSEMTORG

  Belorusszia

  A AGROSEMTORG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 7. BARENBRUG BELGIUM

  Belgium

  A BARENBRUG BELGIUM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pázsit fűmag, Pázsit fűmag, lawn reconstruction, és lawns. Székhelye Kruibeke, Belgium.

 8. NOVOGREEN CESPED NATURAL SA

  Spanyolország

  A NOVOGREEN CESPED NATURAL SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawns, és garden. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 1. SOVAROG

  Ukrajna

  A SOVAROG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 2. MOOWY BV

  Hollandia

  A MOOWY BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawn seed. Székhelye Amsterdam, Hollandia.

 3. IVISONS SEEDS

  Egyesült Királyság

  A IVISONS SEEDS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pázsit fűmag, Pázsit fűmag, és lawn seeds and bulbs. Székhelye Richmond, Egyesült Királyság.

 4. CORPAL S.A.C.

  Peru

  A CORPAL S.A.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Tocache, Peru.

 5. SEED ME OUT

  Olaszország

  A SEED ME OUT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sowing seeds, és raw hemp. Székhelye Carpenedolo, Olaszország.

 6. MEVOGRO PRODUCTS

  Belgium

  A MEVOGRO PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pázsit fűmag, charcoal, és Pázsit fűmag. Székhelye Hulshout, Belgium.

 7. GERMINAL AMENITY

  Egyesült Királyság

  A GERMINAL AMENITY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Lincoln, Egyesült Királyság.

 8. BOSTON SEEDS

  Egyesült Királyság

  A BOSTON SEEDS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawns, és lawn seed. Székhelye Boston, Egyesült Királyság.

 9. GEOHERBS LTD.

  Grúzia

  A GEOHERBS LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Tbilisi, Grúzia.

 10. LLC "FORMEL DES WACHSTUMS"

  Belorusszia

  A LLC "FORMEL DES WACHSTUMS", vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pázsit fűmag. Székhelye Mozyr, Belorusszia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes