• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pácolt hal

A keresés eredménye

Pácolt hal - Import export

 1. SUSHISMAK

  Ukrajna

  A SUSHISMAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tobacconists, pizzas, ready-to-serve fresh fish dishes, és fish and processed fish products. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 2. ECO FISH SAS

  Olaszország

  A ECO FISH SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-feldolgozás, packaged salmon, salmon specialties, Salmon bellies, és Élelmiszer-feldolgozás. Székhelye Gravina In Puglia, Olaszország.

 3. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

  Hollandia

  A VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, mélyhűtött, Füstölt és sózott hal, Pácolt hal, Hal, mélyhűtött, Füstölt és sózott hal, és Pácolt hal. Székhelye Amsterdam, Hollandia.

 4. GENDREAU

  Franciaország

  A GENDREAU, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, Készételek és csemege, Pácolt hal, és Készételek és csemege. Székhelye Saint Gilles Croix De Vie, Franciaország.

 5. NORD EST FOOD CATERING S.R.L.

  Olaszország

  A NORD EST FOOD CATERING S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Székhelye Rovigo, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A DENHOLM FISHSELLING LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - import / export, Hal, mélyhűtött, Pácolt hal, Halak - import / export, Hal, mélyhűtött, és Pácolt hal. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 2. CAPITAINE COOK

  Franciaország

  A CAPITAINE COOK, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Füstölt és sózott hal, Halkonzervek, és Füstölt és sózott hal. Székhelye Clohars Carnoët, Franciaország.

 3. ANDREW RACE

  Egyesült Királyság

  A ANDREW RACE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszhalak, Füstölt és sózott hal, Díszhalak, és Füstölt és sózott hal. Székhelye Mallaig, Egyesült Királyság.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt és sózott hal, és Füstölt és sózott hal. Székhelye Brzeznica Debicka, Lengyelország.

 5. ZMK DELIKATES SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ZMK DELIKATES SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halfeldolgozás, és Halfeldolgozás. Székhelye Ostrow Wielkopolski, Lengyelország.

 1. STE IMMOBILIERE ROQUE

  Franciaország

  A STE IMMOBILIERE ROQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Collioure, Franciaország.

 2. RAPS GMBH & CO. KG

  Németország

  A RAPS GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Kulmbach, Németország.

 1. HEINRICH ABELMANN GMBH

  Németország

  A HEINRICH ABELMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Bremerhaven, Németország.

 2. GEIROM OÜ

  Észtország

  A GEIROM OÜ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt és sózott hal, Pácolt hal, Füstölt és sózott hal, és Pácolt hal. Székhelye Tallinn, Észtország.

 3. SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL

  Románia

  A SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marinated fish, és smoked fish. Székhelye Ploiesti, Románia.

 4. WILHELM GOEDEKEN GMBH

  Németország

  A WILHELM GOEDEKEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. BARDET LE GRAND LARGE

  Franciaország

  A BARDET LE GRAND LARGE, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, Hal, mélyhűtött, Pácolt hal, és Hal, mélyhűtött. Székhelye Gennevilliers, Franciaország.

 6. NEGRO 2000

  Románia

  A NEGRO 2000, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Bucuresti, Románia.

 7. CAMARCO BROS A D

  Bulgária

  A CAMARCO BROS A D, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Pácolt hal, Szárított hús, és Pácolt hal. Székhelye Sofia, Bulgária.

 8. UNIMEDIA. SRL

  Olaszország

  A UNIMEDIA. SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is anchovies, sardines and mackerel. Székhelye Cilavegna., Olaszország.

 1. NORDSEE GMBH

  Németország

  A NORDSEE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Bremerhaven, Németország.

 2. HUBCO

  Franciaország

  A HUBCO, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Chevilly Larue, Franciaország.

 3. HOMARD ATLANTIQUE

  Franciaország

  A HOMARD ATLANTIQUE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Roscoff, Franciaország.

 4. IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA

  Írország

  A IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Ballina, Írország.

 5. DREWS FEINKOST GMBH

  Németország

  A DREWS FEINKOST GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Hamburg, Németország.

 6. BERGGREN EIENDOM AS

  Norvégia

 7. PREISLER & SCHNEIDER LEBENSMITTELWERKE GMBH

  Németország

 8. HEINZ RINNER LACHSRÄUCHEREI INH.: UWE RINNER E.K.

  Németország

 9. MAKVELA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litvánia

 10. KÄLID

  Észtország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes