• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pácolt hal

A keresés eredménye

Pácolt hal - Import export

 1. SUSHISMAK

  Ukrajna

  A SUSHISMAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tobacconists, pizzas, ready-to-serve fresh fish dishes, és fish and processed fish products. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 2. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

  Hollandia

  A VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, mélyhűtött, Füstölt és sózott hal, Pácolt hal, Hal, mélyhűtött, Füstölt és sózott hal, és Pácolt hal. Székhelye Amsterdam, Hollandia.

 3. GARDEN SEA'S

  Marokkó

  A GARDEN SEA'S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, frozen fish, wholesale of fresh fish, és Pácolt hal. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 4. ECO FISH SAS

  Olaszország

  A ECO FISH SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer-feldolgozás, packaged salmon, salmon specialties, Salmon bellies, és Élelmiszer-feldolgozás. Székhelye Gravina In Puglia, Olaszország.

 5. GENDREAU

  Franciaország

  A GENDREAU, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, Készételek és csemege, Pácolt hal, és Készételek és csemege. Székhelye Saint Gilles Croix De Vie, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A DENHOLM FISHSELLING LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Édesvízi halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halak - import / export, Hal, mélyhűtött, Pácolt hal, Halak - import / export, Hal, mélyhűtött, és Pácolt hal. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 2. CAPITAINE COOK

  Franciaország

  A CAPITAINE COOK, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Füstölt és sózott hal, Halkonzervek, és Füstölt és sózott hal. Székhelye Clohars Carnoët, Franciaország.

 3. ANDREW RACE

  Egyesült Királyság

  A ANDREW RACE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszhalak, Füstölt és sózott hal, Díszhalak, és Füstölt és sózott hal. Székhelye Mallaig, Egyesült Királyság.

 4. NORD EST FOOD CATERING S.R.L.

  Olaszország

  A NORD EST FOOD CATERING S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Székhelye Rovigo, Olaszország.

 5. NINGBO NANLIAN FROZEN FOOD CO., LTD

  Kína

  A NINGBO NANLIAN FROZEN FOOD CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mackerel, és frozen seafood. Székhelye Yinzhou, Kína.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt és sózott hal, és Füstölt és sózott hal. Székhelye Brzeznica Debicka, Lengyelország.

 2. CAMARCO BROS A D

  Bulgária

  A CAMARCO BROS A D, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Pácolt hal, Szárított hús, és Pácolt hal. Székhelye Sofia, Bulgária.

 1. NEGRO 2000

  Románia

  A NEGRO 2000, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Bucuresti, Románia.

 2. WILHELM GOEDEKEN GMBH

  Németország

  A WILHELM GOEDEKEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. UNIMEDIA. SRL

  Olaszország

  A UNIMEDIA. SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is anchovies, sardines and mackerel. Székhelye Cilavegna., Olaszország.

 4. HEINRICH ABELMANN GMBH

  Németország

  A HEINRICH ABELMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Bremerhaven, Németország.

 5. GEIROM OÜ

  Észtország

  A GEIROM OÜ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt és sózott hal, Pácolt hal, Füstölt és sózott hal, és Pácolt hal. Székhelye Tallinn, Észtország.

 6. STE IMMOBILIERE ROQUE

  Franciaország

  A STE IMMOBILIERE ROQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Collioure, Franciaország.

 7. ZMK DELIKATES SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ZMK DELIKATES SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halfeldolgozás, és Halfeldolgozás. Székhelye Ostrow Wielkopolski, Lengyelország.

 8. SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL

  Románia

  A SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marinated fish, és smoked fish. Székhelye Ploiesti, Románia.

 1. RAPS GMBH & CO. KG

  Németország

  A RAPS GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Kulmbach, Németország.

 2. BARDET LE GRAND LARGE

  Franciaország

  A BARDET LE GRAND LARGE, tevékenységi ágazata Tengeri halak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, Hal, mélyhűtött, Pácolt hal, és Hal, mélyhűtött. Székhelye Gennevilliers, Franciaország.

 3. NORDSEE GMBH

  Németország

  A NORDSEE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Bremerhaven, Németország.

 4. HOMARD ATLANTIQUE

  Franciaország

  A HOMARD ATLANTIQUE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Roscoff, Franciaország.

 5. NATURA SARL

  Tunézia

  A NATURA SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pácolt hal. Székhelye Ariana, Tunézia.

 6. DREWS FEINKOST GMBH

  Németország

  A DREWS FEINKOST GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Hamburg, Németország.

 7. HUBCO

  Franciaország

  A HUBCO, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Chevilly Larue, Franciaország.

 8. IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA

  Írország

  A IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácolt hal, és Pácolt hal. Székhelye Ballina, Írország.

 9. DUBRUL

  Belgium

 10. KÄLID

  Észtország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes