• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • oxidálás- fémek oxidálása

A keresés eredménye

Oxidálás- fémek oxidálása - Import export

 1. FISCHER OBERFLÄCHENVEREDELUNG GMBH

  Németország

  A FISCHER OBERFLÄCHENVEREDELUNG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

 2. BALBACH GMBH

  Németország

  A BALBACH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Leingarten, Németország.

 3. STRUWE ELOXAL GMBH

  Németország

  A STRUWE ELOXAL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Schmallenberg, Németország.

 4. DIEDRICH SANDERSFELD GMBH & CO KG

  Németország

  A DIEDRICH SANDERSFELD GMBH & CO KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Bremen, Németország.

 5. ALUMINIUM DRUCKGUSS SYSTEME GMBH

  Svájc

  A ALUMINIUM DRUCKGUSS SYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Niederuzwil, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AALBERTS SURFACE TREATMENT GMBH

  Németország

  A AALBERTS SURFACE TREATMENT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Kerpen, Németország.

 2. BUCHERT+FEIL GMBH

  Németország

  A BUCHERT+FEIL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Eisfeld, Németország.

 3. ELOXAL MÜLLER GMBH

  Németország

  A ELOXAL MÜLLER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Memmingen, Németország.

 4. ED METALLBEARBEITUNG GMBH

  Németország

  A ED METALLBEARBEITUNG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Bremen, Németország.

 5. CHROM-MÜLLER METALLVEREDELUNG GMBH

  Németország

  A CHROM-MÜLLER METALLVEREDELUNG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Oberndorf, Németország.

 1. EST OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Ausztria

  A EST OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye St. Florian Am Inn, Ausztria.

 2. MOTEC - THOMAS FLÖPER & BENJAMIN MEIER GBR

  Németország

  A MOTEC - THOMAS FLÖPER & BENJAMIN MEIER GBR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Balve, Németország.

 1. J&K CNC TECHNIK GMBH

  Németország

  A J&K CNC TECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Bingen Am Rhein, Németország.

 2. ALUMINIUMVEREDELUNG OSSWALD GMBH

  Németország

  A ALUMINIUMVEREDELUNG OSSWALD GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Ludwigsburg-Ossweil, Németország.

 3. TK-OBERFLÄCHE GMBH

  Németország

  A TK-OBERFLÄCHE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Bielefeld, Németország.

 4. GER-AL OBERFLÄCHENTECHNIK

  Németország

  A GER-AL OBERFLÄCHENTECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Engelskirchen, Németország.

 5. GORTER FÉMIPARI ZRT.

  Magyarország

  A társaság a rendszerváltás előtt a Bács-Kiskun Megyei Mezőgép, majd az Agrikon gyára volt. Fő tevékenysége autóbuszokhoz ablakok gyártása, valamint mezőgazdasági gépek javítása. 1990-ben az Agrikon-ból kivált a kerekegyházi egység, és megalakult az Agrikon Fémipari Rt.. A társaság tulajdonosa a korábbi Mezőgép-Agrikon csoport, tevékenységi köre ekkor nem változott. 1994-ben a privatizáció során a kibocsátott részvénycsomagot magánszemélyek vásárolták meg, ekkor a fő tevékenység járműablakok, háztartási és ipari létragyártás, tápszekrények, épületlakatos termékek (ablakok, ajtók, függönyfalak) gyártása mellett egyéb felületkezelési munkákat is végeztek. A 2000-es évtől kezdve egyre inkább előtérbe került az egyéb acéllemez- és alumínium termékek gyártása. 2004-ben további acéllemez- és alumínium termékek gyártása került a társasághoz, az alábbi tevékenységi körök mellett: lemez feldolgozás, hajlítás, hegesztés. Ezen tevékenységi körök tulajdonképpen a mai napig megmaradtak. A társaság 2009.02.09.-től a SÁS Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. 100 %-os tulajdonában van Gorter Fémipari Zrt. néven. A cég fő profilja az alumínium lemez és profil, valamint az acél lemez megmunkálás az alapanyagtól a festett, szerelt, és kész termékig, gépalkatrészek, valamint tető-, fali- és padlóajtók gyártása. Jelentős ezen kívül a felületkezelési bérmunka is (porszórás, passziválás és eloxálás), amit acél és alumínium termékek esetében egyaránt végzünk.

  Minden termék "oxidálás- fémek oxidálása"

 6. OTTO BEH GMBH

  Németország

 7. HSS FERTIGUNGSTECHNIK

  Németország

 8. FREMA GMBH & CO. KG

  Németország

 1. WELCO GMBH & CO. KG

  Németország

 2. XOMETRY EUROPE GMBH

  Németország

 3. DEUTA MECHANICS GMBH

  Németország

 4. ALUTECTA GMBH&CO.KG

  Németország

 5. ELOXAL HÖFLER GMBH

  Németország

 6. JORCAR TITANIUM RACKS

  Spanyolország

 7. KRÜGER PROFILZIEHEREI

  Németország

 8. ANODIME, S.L.

  Spanyolország

 9. EGGERS GALVANOTECHNIK INH. ANDRÉ DAHMS

  Németország

 10. AUGUST DALBECK GMBH

  Németország