• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • oxidálás- fémek oxidálása

A keresés eredménye

Oxidálás- fémek oxidálása - Import export

 1. FISCHER OBERFLÄCHENVEREDELUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FISCHER OBERFLÄCHENVEREDELUNG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

 2. BALBACH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BALBACH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Leingarten, Németország.

 3. BUCHERT+FEIL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BUCHERT+FEIL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Eisfeld, Németország.

 4. STRUWE ELOXAL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STRUWE ELOXAL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Schmallenberg, Németország.

 5. DIEDRICH SANDERSFELD GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A DIEDRICH SANDERSFELD GMBH & CO KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Bremen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ELOXAL MÜLLER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ELOXAL MÜLLER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Memmingen, Németország.

 2. ED METALLBEARBEITUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ED METALLBEARBEITUNG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Bremen, Németország.

 3. CHROM-MÜLLER METALLVEREDELUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CHROM-MÜLLER METALLVEREDELUNG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Oberndorf, Németország.

 4. EST OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A EST OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye St. Florian Am Inn, Ausztria.

 5. J&K CNC TECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A J&K CNC TECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Bingen Am Rhein, Németország.

 1. ALUMINIUMVEREDELUNG OSSWALD GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ALUMINIUMVEREDELUNG OSSWALD GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Ludwigsburg-Ossweil, Németország.

 2. TK-OBERFLÄCHE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TK-OBERFLÄCHE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Bielefeld, Németország.

 1. GER-AL OBERFLÄCHENTECHNIK

  Németország

  Verified by europages badge

  A GER-AL OBERFLÄCHENTECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Engelskirchen, Németország.

 2. GORTER FÉMIPARI ZRT.

  Magyarország

  A társaság a rendszerváltás előtt a Bács-Kiskun Megyei Mezőgép, majd az Agrikon gyára volt. Fő tevékenysége autóbuszokhoz ablakok gyártása, valamint mezőgazdasági gépek javítása. 1990-ben az Agrikon-ból kivált a kerekegyházi egység, és megalakult az Agrikon Fémipari Rt.. A társaság tulajdonosa a korábbi Mezőgép-Agrikon csoport, tevékenységi köre ekkor nem változott. 1994-ben a privatizáció során a kibocsátott részvénycsomagot magánszemélyek vásárolták meg, ekkor a fő tevékenység járműablakok, háztartási és ipari létragyártás, tápszekrények, épületlakatos termékek (ablakok, ajtók, függönyfalak) gyártása mellett egyéb felületkezelési munkákat is végeztek. A 2000-es évtől kezdve egyre inkább előtérbe került az egyéb acéllemez- és alumínium termékek gyártása. 2004-ben további acéllemez- és alumínium termékek gyártása került a társasághoz, az alábbi tevékenységi körök mellett: lemez feldolgozás, hajlítás, hegesztés. Ezen tevékenységi körök tulajdonképpen a mai napig megmaradtak. A társaság 2009.02.09.-től a SÁS Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. 100 %-os tulajdonában van Gorter Fémipari Zrt. néven. A cég fő profilja az alumínium lemez és profil, valamint az acél lemez megmunkálás az alapanyagtól a festett, szerelt, és kész termékig, gépalkatrészek, valamint tető-, fali- és padlóajtók gyártása. Jelentős ezen kívül a felületkezelési bérmunka is (porszórás, passziválás és eloxálás), amit acél és alumínium termékek esetében egyaránt végzünk.

 3. HSS FERTIGUNGSTECHNIK

  Németország

  A HSS FERTIGUNGSTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Leverkusen, Németország.

 4. ALUMINIUM DRUCKGUSS SYSTEME GMBH

  Svájc

  A ALUMINIUM DRUCKGUSS SYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Niederuzwil, Svájc.

 5. AALBERTS SURFACE TREATMENT GMBH

  Németország

  A AALBERTS SURFACE TREATMENT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Kerpen, Németország.

 6. FREMA GMBH & CO. KG

  Németország

  A FREMA GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Herbolzheim, Németország.

 7. OTTO BEH GMBH

  Németország

  A OTTO BEH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Esslingen, Németország.

 8. WELCO GMBH & CO. KG

  Németország

  A WELCO GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Bruck, Németország.

 1. XOMETRY EUROPE GMBH

  Németország

  A XOMETRY EUROPE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Ottobrunn, Németország.

 2. DEUTA MECHANICS GMBH

  Németország

  A DEUTA MECHANICS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Schwarzenbach A. Wald, Németország.

 3. ALUTECTA GMBH&CO.KG

  Németország

  A ALUTECTA GMBH&CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Kirchberg, Németország.

 4. ELOXAL HÖFLER GMBH

  Németország

  A ELOXAL HÖFLER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Steißlingen, Németország.

 5. JORCAR TITANIUM RACKS

  Spanyolország

  A JORCAR TITANIUM RACKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Surface treatment, metal anodizing, systems and machinery for anodizing metals, és anodizing. Székhelye Llica De Vall, Spanyolország.

 6. KRÜGER PROFILZIEHEREI

  Németország

  A KRÜGER PROFILZIEHEREI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Freiberg, Németország.

 7. MOTEC - THOMAS FLÖPER & BENJAMIN MEIER GBR

  Németország

  A MOTEC - THOMAS FLÖPER & BENJAMIN MEIER GBR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Balve, Németország.

 8. BREST SURFACES TECHNOLOGIE

  Franciaország

  A BREST SURFACES TECHNOLOGIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Oxidálás, fémek oxidálása, metal burnishing, phosphating, és Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Brest, Franciaország.

 9. CASTFORGE LANDESMESSE STUTTGART GMBH

  Németország

  A CASTFORGE LANDESMESSE STUTTGART GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Leinfelden-Echterdingen, Németország.

 10. ANODIME, S.L.

  Spanyolország

  A ANODIME, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Oxidálás, fémek oxidálása. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes