• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • orsószekrények szerszámgépekhez

A keresés eredménye

Orsószekrények szerszámgépekhez - Import export

 1. IMT GES. FÜR INDUSTRIELLE MASCHINENTECHNOLOGIE MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A IMT GES. FÜR INDUSTRIELLE MASCHINENTECHNOLOGIE MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Orsószekrények szerszámgépekhez. Székhelye Heuchelheim, Németország.

 2. KPTEC PRECISION PARTS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KPTEC PRECISION PARTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Orsószekrények szerszámgépekhez. Székhelye Schorndorf, Németország.

 3. SPINDELSERVICE 1 A GMBH

  Németország

  A SPINDELSERVICE 1 A GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Orsószekrények szerszámgépekhez. Székhelye Geislingen, Németország.

 4. FISCHER FORTUNA GMBH

  Németország

  A FISCHER FORTUNA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Orsószekrények szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is components for mandrels, spindles for machine tools, Spindle bearing, és high-frequency motors. Székhelye Leinfelden-Echterdingen, Németország.

 5. TURNER MACHINE TOOLS LTD

  Egyesült Királyság

  A TURNER MACHINE TOOLS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üregelőtű szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, Orsószekrények szerszámgépekhez, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, és Orsószekrények szerszámgépekhez. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PRECISE PRÄZISIONSSPINDELN GMBH

  Németország

  A PRECISE PRÄZISIONSSPINDELN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Orsószekrények szerszámgépekhez, és Orsószekrények szerszámgépekhez. Székhelye Leichlingen, Németország.

 2. NAMDEMIR ESYA SAN.TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A NAMDEMIR ESYA SAN.TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Orsószekrények szerszámgépekhez, és Orsószekrények szerszámgépekhez. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. IBAG SWITZERLAND AG

  Svájc

 4. FISCHER PRECISE DEUTSCHLAND GMBH

  Németország