• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • olvasztókemencék

A keresés eredménye

Olvasztókemencék - Import export

 1. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Welcome to six decades of induction expertise. Inductoheat Europe – Your contact for all matters relating to induction heating and heat treatment. As part of the global Inductotherm Group, we are technology leaders in the inductive heating sector in Europe. We develop, produce and sell induction heating systems for a wide range of industrial applications at our main plant in Reichenbach. We manufacture standard and special hardening systems as well as inverters in large bandwidths. Inductoheat Europe also operates two contract hardening facilities in Reichenbach and Darmstadt, in which our customers have their small and large batches hardened. Our induction manufacturing plant produces these application-specific wear parts in original equipment quality and, if requested, at top speed.

 2. BOREL SWISS

  Svájc

  A BOREL SWISS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőkezelő kemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olvasztókemencék, laboratory ovens, Olvasztókemencék, industrial electric furnaces, és metallurgy furnaces. Székhelye Porrentruy, Svájc.

 3. INSERTEC- INGENIERÍA Y SERVICIOS TÉCNICOS, S.A

  Spanyolország

  A INSERTEC- INGENIERÍA Y SERVICIOS TÉCNICOS, S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olvasztókemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial furnaces, és refractory materials. Székhelye Basauri, Spanyolország.

 4. FIVES CELES

  Franciaország

  A FIVES CELES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőkezelő kemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olvasztókemencék, induction furnaces, és Olvasztókemencék. Székhelye Lautenbach, Franciaország.

 5. GRUPPO PEDERCINI

  Olaszország

  A GRUPPO PEDERCINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémipar és vasipar- gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari kemencék, Elektromos kemencék, ipari, Olvasztókemencék, Hőkezelő kemencék, Ipari kemencék, Elektromos kemencék, ipari, Olvasztókemencék, és Hőkezelő kemencék. Székhelye Nuvolera, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TERMOLITMASH

  Ukrajna

  A TERMOLITMASH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olvasztókemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is arc electric ovens, és ladles. Székhelye Melitopol, Ukrajna.

 2. ZPF THERM MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A ZPF THERM MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Olvasztókemencék, Ipari épületépítés, Olvasztókemencék, és industrial furnaces. Székhelye Siegelsbach, Németország.

 3. LAC, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A LAC, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőkezelő kemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektromos kemencék, ipari, Olvasztókemencék, industrial furnaces, Elektromos kemencék, ipari, és Olvasztókemencék. Székhelye Židlochovice, Cseh Köztársaság.

 4. BREFOND

  Franciaország

  A BREFOND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olvasztókemencék, special machines, és Olvasztókemencék. Székhelye Clichy-Sous-Bois, Franciaország.

 5. SOCIETE THERMIDOR

  Franciaország

  A SOCIETE THERMIDOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőkezelő kemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olvasztókemencék, Ipari kemencék, Olvasztókemencék, forges, és Ipari kemencék. Székhelye Romans Sur Isère, Franciaország.

 1. IAS GMBH

  Németország

  A IAS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek hőkezelése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kályhák és kémények, ipari, Olvasztókemencék, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Gépgyártás, általában - bérmunka, Kályhák és kémények, ipari, Olvasztókemencék, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, és Gépgyártás, általában - bérmunka. Székhelye Iserlohn, Németország.

 2. MELTECH LTD

  Egyesült Királyság

  A MELTECH LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos kemencék, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olvasztókemencék, induction furnaces, industrial medium frequency electric furnaces, és Olvasztókemencék. Székhelye Wolverhampton, Egyesült Királyság.

 1. VGN REFRATTARI

  Olaszország

  A VGN REFRATTARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olvasztókemencék. Székhelye Lograto, Olaszország.

 2. MARX OFENBAU GMBH

  Németország

  A MARX OFENBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Olvasztókemencék, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, és Olvasztókemencék. Székhelye Donauwörth, Németország.

 3. TERMEL SK SPOL.S.R.O.

  Szlovákia

  A TERMEL SK SPOL.S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőcserélők, Olvasztókemencék, Hőcserélők, és Olvasztókemencék. Székhelye Kysucké Nové Mesto , Szlovákia.

 4. HORNOS Y METALES SA

  Spanyolország

  A HORNOS Y METALES SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olvasztókemencék, és Olvasztókemencék. Székhelye Ajalvir, Spanyolország.

 5. IWG INGENIEURBÜRO WAGENBAUER GLASOFENBAU GMBH

  Németország

  A IWG INGENIEURBÜRO WAGENBAUER GLASOFENBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olvasztókemencék, és Olvasztókemencék. Székhelye Zwiesel, Németország.

 6. K S O - GOBI OFENBAU GMBH

  Németország

  A K S O - GOBI OFENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olvasztókemencék, és Olvasztókemencék. Székhelye Geldern, Németország.

 7. ELEKO- PRAHA, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A ELEKO- PRAHA, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olvasztókemencék, és Olvasztókemencék. Székhelye Praha 9 , Cseh Köztársaság.

 8. REALISTIC, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A REALISTIC, A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olvasztókemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektromos kemencék, ipari, és Elektromos kemencék, ipari. Székhelye Karlovy Vary, Cseh Köztársaság.

 1. OISCHINGER APPARATEBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Németország

  A OISCHINGER APPARATEBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nagynyomású tisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olvasztókemencék, és Olvasztókemencék. Székhelye Wiesbaden, Németország.

 2. JUNKER INDUSTRIAL EQUIPMENT, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

 3. HI-STRUT SYSTEMS LTD

  Egyesült Királyság

 4. VEZAS SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság