• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • olajos növénykonzervek

A keresés eredménye

Olajos növénykonzervek - Import export

 1. SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING)

  Tunézia

  A SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packed bell peppers, dressed dried tomatoes, Artichokes in oil, és olives in brine. Székhelye Manouba, Tunézia.

 2. DIBONA EUROPE KFT

  Magyarország

 3. LA CARLA ITALIA SRL

  Olaszország

  A LA CARLA ITALIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajos növénykonzervek, preserves and food extracts, artichokes, Olajos növénykonzervek, és sun-dried tomatoes. Székhelye San Vitaliano, Olaszország.

 4. VEC CHAMP

  Hollandia

  A VEC CHAMP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Székhelye Meijel, Hollandia.

 5. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Olaszország

  A L'ARTIGIANA DEL FUNGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gombák, Gombák, sauces and seasonings, és truffle pate'. Székhelye Sassello, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AVEIRO MAROC

  Marokkó

  A AVEIRO MAROC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lekvár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajos növénykonzervek, tuna in olive oil, Olajos növénykonzervek, production of tinned fish, és marinated anchovy fillets. Székhelye AGADIR, Marokkó.

 2. CORADI CONSERVE ITALIA SRLS

  Olaszország

  A CORADI CONSERVE ITALIA SRLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Székhelye Ospitaletto, Brescia, Olaszország.

 3. OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA

  Olaszország

  A OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Olive cake oils, extra virgin olive oil, Étolajok és ételzsírok, és olive oil. Székhelye Baldissero D'Alba (Cn), Olaszország.

 4. AKRANI MOGADOR

  Marokkó

  A AKRANI MOGADOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Székhelye Essaouira, Marokkó.

 5. CONSERVAS JUKER,S.L.

  Spanyolország

  A CONSERVAS JUKER,S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Székhelye Pradejon La Rioja, Spanyolország.

 1. AZIENDA AGRICOLA ANNESE

  Olaszország

  A AZIENDA AGRICOLA ANNESE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is in oil conserves, és extra virgin olive oil. Székhelye Monopoli, Olaszország.

 2. S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL

  Olaszország

  A S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mushrooms marinated in oil, és vegetable sauces. Székhelye Vigevano, Olaszország.

 1. SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI

  Törökország

  A SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sun-dried tomatoes, és dried tomatoes in olive oil. Székhelye Manisa, Törökország.

 2. LARCIMBOLDO

  Olaszország

  A LARCIMBOLDO, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vegetables packed in olive oil. Székhelye Prato (po), Olaszország.

 3. LA REINESE S.R.L.

  Olaszország

  A LA REINESE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is in oil conserves. Székhelye Reino, Olaszország.

 4. ESHIP GINSENG CO.,LTD

  Vietnam

  A ESHIP GINSENG CO.,LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Székhelye Ha Noi, Vietnam.

 5. CONSERVAS SAURA, S.L

  Spanyolország

  A CONSERVAS SAURA, S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is canned prepared vegetables. Székhelye Almoradí, Spanyolország.

 6. ALU MIXER SRL

  Olaszország

  A ALU MIXER SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágok és üvegházi növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növénykertészet - felszerelések, Olajos növénykonzervek, Cserepes növénykertészet - felszerelések, Olajos növénykonzervek, és wholesale of mushrooms. Székhelye Aaaaaaaaaaaaaaa, Olaszország.

 7. LAPERICANA DE MURO COOP. VAL.

  Spanyolország

  A LAPERICANA DE MURO COOP. VAL., tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is skilled craftsman. Székhelye Muro Del Alcoy, Spanyolország.

 8. LATO AS

  Észak-Macedónia

  A LATO AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spicy peppers. Székhelye Gorni Podlog, Kocani, Észak-Macedónia.

 1. CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD

  Kína

  A CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Canned foods and of vegetables, és canned fruits. Székhelye Development Zone, Kína.

 2. LA CONTEA CONSERVE

  Olaszország

  A LA CONTEA CONSERVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Székhelye Modica, Olaszország.

 3. LE TRE TERRE DI SICILIA

  Olaszország

  A LE TRE TERRE DI SICILIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is preserves. Székhelye Moio Alcantara, Olaszország.

 4. LA SERRA S.A.S.

  Olaszország

  A LA SERRA S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is preserves in oil, és preserved foodstuffs. Székhelye Crotone, Olaszország.

 5. HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kína

  A HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajos növénykonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Canned foods and of vegetables. Székhelye Hangzhou, Kína.