• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • olajbogyók

A keresés eredménye

Olajbogyók - Import export

 1. OLIO CALVI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A OLIO CALVI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, Zöldség-savanyúság konzervek, Szószok, Olajos növénykonzervek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Olajbogyók, oil presses, extra virgin olive oil, és Olajbogyó - elkészített. Székhelye Imperia, Olaszország.

 2. AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD

  Törökország

  Verified by europages badge

  A AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Biológiai - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, Élelmiszer - import / export, honey, Fruit purée, Tomato paste, Organic jams, olive oil, Olajbogyók, és Organic olives. Székhelye Aydin, Törökország.

 3. BHS OLIVES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BHS OLIVES, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Olajbogyó - elkészített, Olívaolaj, Olajbogyó - elkészített, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, és Pickled garlic. Székhelye Vaulx-En-Velin, Franciaország.

 4. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CENTRAL ÉQUIPEMENTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Olajbogyók, Étolajok és ételzsírok, distributor of olive oil, seed oils, oil for food use, extra virgin olive oil, Növényi olajok, és edible vegetable oils. Székhelye Evry-Courcouronnes, Franciaország.

 5. FRUYPER SA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A FRUYPER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pickled preserves, olives, snack, Stuffed olives, Green Olives, Table olives, és black olives. Székhelye San José De La Vega-Murcia, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított (aszalt) gyümölcsök, Olívaolaj, exotic fruit, extra virgin olive oil, toasted dry fruits, sun-dried tomatoes, pecan, shelled hazelnuts, és cashew nuts. Székhelye Marseille, Franciaország.

 2. HUILERIE-THEOS

  Réunion

  Verified by europages badge

  A HUILERIE-THEOS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Olajbogyók, Olívaolaj, és Olajbogyók. Székhelye Le Tampon, Réunion.

 3. L'OLIVERAIE DU CAP

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A L'OLIVERAIE DU CAP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Olajbogyók, Élelmiszer - import / export, Import / export - élelmiszertermékek, Növényi olajok, Olajbogyók, Élelmiszer - import / export, és Import / export - élelmiszertermékek. Székhelye La Seyne Sur Mer, Franciaország.

 4. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Németország

  Verified by europages badge

  A IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Zöldségkonzervek, Sajt, Olajbogyók, Fűszerek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Fine food, Halkonzervek, és fresh vegetables. Székhelye Berlin, Németország.

 5. ARGOUDELAION

  Görögország

  Verified by europages badge

  A ARGOUDELAION, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, Olívaolaj, Kőolajellátás, Import-export - kőolaj, biological oils, extra virgin olive oil, oil, thyme, és Méz. Székhelye Heraklion, Görögország.

 1. MEDILIFE

  Tunézia

  A MEDILIFE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, Organic olive oil, extra virgin olive oil, Table olives, és Olajbogyók. Székhelye Hammam Sousse, Tunézia.

 2. PARGASOR - GROUP

  Portugália

  A PARGASOR - GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, Olajbogyók, edible vegetable oils, tin containers for pickled vegetables, és food-grade flour. Székhelye Vila Franca Xira, Portugália.

 1. ARNAS AGRO

  Törökország

  A ARNAS AGRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extra virgin olive oil, coffee, soaps, és molasses. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Görögország

  A DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, és Olajbogyók. Székhelye Halkidiki, Görögország.

 3. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Görögország

  A SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / export - élelmiszertermékek, dried figs, wooden pellets, Import / export - élelmiszertermékek, és Pure Olive Oil. Székhelye Istiaia, Görögország.

 4. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Spanyolország

  A GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, Virgin Olive Oil, extra virgin olive oil, Olajbogyók, és packed olive oil. Székhelye Campillos-Málaga, Spanyolország.

 5. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Olaszország

  A LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaged tomatoes, olive paste, dried sweet peppers, és olives in brine. Székhelye Scorrano, Olaszország.

 6. GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş

  Törökország

  A GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, és Olajbogyók. Székhelye İstanbul, Törökország.

 7. FELDGUT GMBH & CO. KG

  Németország

  A FELDGUT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Székhelye Reichenbach An Der Fils, Németország.

 8. DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS

  Németország

  A DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Minőségi táplálkozás, Minőségi táplálkozás, Delicatessen products, sun-dried tomatoes, és feta cheese. Székhelye Münich, Németország.

 1. OLIVUS FLORIS

  Portugália

  A OLIVUS FLORIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, Producer of olive oil, Olajbogyók, flavoured olive oil, és Extra virgin oil. Székhelye Porto, Portugália.

 2. ACEITES SUKAINA

  Spanyolország

  A ACEITES SUKAINA, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, balsamic vinegar, savonerie, Olajbogyók, és olive paste. Székhelye Aguilar De La Frontera-Córdoba, Spanyolország.

 3. ACEITUNAS JOPE

  Spanyolország

  A ACEITUNAS JOPE, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pickled preserves, olives with pits, stoned olives, és black olives. Székhelye Almendralejo-Badajoz, Spanyolország.

 4. LA COLLINA DELLE STREGHE

  Olaszország

  A LA COLLINA DELLE STREGHE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is farm holidays, Hotel with restaurant, residential hotel with restaurant, és holiday home renting. Székhelye Castelbellino, Olaszország.

 5. ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S.

  Törökország

  A ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Székhelye Balikesir, Törökország.

 6. ACEITUNAS KARINA SL

  Spanyolország

  A ACEITUNAS KARINA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, Pickles, pickled preserves, Olajbogyó - elkészített, és Stuffed olives. Székhelye Alcantarilla-Murcia, Spanyolország.

 7. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Spanyolország

  A SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, Green Olives, Stuffed olives, Olajbogyók, és black olives. Székhelye Estepa-Sevilla, Spanyolország.

 8. ME'OLIVA

  Törökország

  A ME'OLIVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, Pickles, Tomato paste, Olajbogyók, és gherkins. Székhelye Izmir, Törökország.

 9. ACEITUNAS EL CORTIJO

  Spanyolország

  A ACEITUNAS EL CORTIJO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stuffed olives, stoned olives, és vinegar preserves. Székhelye Cox (alicante), Spanyolország.

 10. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Spanyolország

  A ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, és Olajbogyók. Székhelye Orihuela, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes