• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • olajbogyók

A keresés eredménye

Olajbogyók - Import export

 1. BHS OLIVES

  Franciaország

  A BHS OLIVES, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Olajbogyó - elkészített, Olívaolaj, Olajbogyó - elkészített, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, és Pickled garlic. Székhelye Vaulx-En-Velin, Franciaország.

 2. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Franciaország

  A CENTRAL ÉQUIPEMENTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Olajbogyók, Étolajok és ételzsírok, distributor of olive oil, seed oils, oil for food use, extra virgin olive oil, Növényi olajok, és edible vegetable oils. Székhelye Evry-Courcouronnes, Franciaország.

 3. FRUYPER SA

  Spanyolország

  A FRUYPER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pickled preserves, olives, snack, Stuffed olives, Green Olives, Table olives, és black olives. Székhelye San José De La Vega-Murcia, Spanyolország.

 4. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Spanyolország

  A GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, Virgin Olive Oil, extra virgin olive oil, Olajbogyók, packed olive oil, Table olives, Olive Oil wholesalers, és high quality extra virgin olive oil. Székhelye Campillos-Málaga, Spanyolország.

 5. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Franciaország

  A ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított (aszalt) gyümölcsök, Olívaolaj, exotic fruit, extra virgin olive oil, toasted dry fruits, sun-dried tomatoes, pecan, shelled hazelnuts, és fish product. Székhelye Marseille, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. L'OLIVERAIE DU CAP

  Franciaország

  A L'OLIVERAIE DU CAP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Olajbogyók, Élelmiszer - import / export, Import / export - élelmiszertermékek, Növényi olajok, Olajbogyók, Élelmiszer - import / export, és Import / export - élelmiszertermékek. Székhelye La Seyne Sur Mer, Franciaország.

 2. HUILERIE-THEOS

  Réunion

  A HUILERIE-THEOS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Olajbogyók, Olívaolaj, és Olajbogyók. Székhelye Le Tampon, Réunion.

 3. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Németország

  A IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Halkonzervek, Zöldségkonzervek, Sajt, Olajbogyók, Fűszerek, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Fine food, Halkonzervek, és fresh vegetables. Székhelye Berlin, Németország.

 4. HELENE DELICES GRECS

  Franciaország

  A HELENE DELICES GRECS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ételkülönlegességek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Olívaolaj, Olajbogyók, Fűszerek, Delicatessen products, Élelmiszer - import / export, Extra virgin organic olive oil, Greek olive oil, és Greek Olive Oil Extra Virgin. Székhelye Cologne, Franciaország.

 5. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Görögország

 1. 2BROTHER4OLIVES

  Egyiptom

 2. ARNAS AGRO

  Törökország

 1. PARGASOR - GROUP

  Portugália

 2. MEDILIFE

  Tunézia

 3. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Görögország

 4. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Olaszország

 5. GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş

  Törökország

 6. EPIKOUROS TRADING & CONSULTING COMPANY

  Görögország

 7. FELDGUT GMBH & CO. KG

  Németország

 8. DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS

  Németország

 1. OLIVUS FLORIS

  Portugália

 2. ACEITES SUKAINA

  Spanyolország

 3. ACEITUNAS JOPE

  Spanyolország

 4. LA COLLINA DELLE STREGHE

  Olaszország

 5. ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S.

  Törökország

 6. ACEITUNAS KARINA SL

  Spanyolország

 7. ACEITUNAS EL CORTIJO

  Spanyolország

 8. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Spanyolország

 9. CORCOMI

  Spanyolország

 10. COMOLIVE

  Franciaország