• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • olajbogyó - elkészített

A keresés eredménye

Olajbogyó - elkészített - Import export

 1. OLIO CALVI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A OLIO CALVI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, Zöldség-savanyúság konzervek, Szószok, Olajos növénykonzervek, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Olajbogyók, oil presses, extra virgin olive oil, és Olajbogyó - elkészített. Székhelye Imperia, Olaszország.

 2. BHS OLIVES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BHS OLIVES, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Olajbogyó - elkészített, Olívaolaj, Olajbogyó - elkészített, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, és Pickled garlic. Székhelye Vaulx-En-Velin, Franciaország.

 3. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Görögország

  A DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, és Olajbogyók. Székhelye Halkidiki, Görögország.

 4. UNA AURORA OLIVE

  Törökország

  A UNA AURORA OLIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is black olives, és Green Olives. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. MELIMNOS

  Görögország

  A MELIMNOS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Méz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, foodstuffs, gift items, Pure Olive Oil, és Olajbogyó - elkészített. Székhelye Nea Moudania, Görögország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ALCOLIVA

  Spanyolország

  A ALCOLIVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pickled preserves. Székhelye Córdoba, Spanyolország.

 2. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Spanyolország

  A SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, Green Olives, Stuffed olives, Olajbogyók, és black olives. Székhelye Estepa-Sevilla, Spanyolország.

 3. ACEITUNAS TORRENT SL

  Spanyolország

  A ACEITUNAS TORRENT SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is olives, olives packed, és olive oil. Székhelye Aguilar De La Frontera-Córdoba, Spanyolország.

 4. ACEITUNAS KARINA SL

  Spanyolország

  A ACEITUNAS KARINA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, Pickles, pickled preserves, Olajbogyó - elkészített, és Stuffed olives. Székhelye Alcantarilla-Murcia, Spanyolország.

 5. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Spanyolország

  A ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, és Olajbogyók. Székhelye Orihuela, Spanyolország.

 1. COMOLIVE

  Franciaország

  A COMOLIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Olajbogyók, Fűszerek, fűszerkivonatok, Olívaolaj, Olajbogyók, Green Olives, és Fűszerek, fűszerkivonatok. Székhelye Sete Cedex, Franciaország.

 2. PAPAGEORGE FAMILY S.A

  Görögország

  A PAPAGEORGE FAMILY S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stoned olives, és pickled olives. Székhelye Sparta, Görögország.

 1. ACEITUNAS SARASA SA

  Spanyolország

  A ACEITUNAS SARASA SA, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyók, black olives, Stuffed olives, Olajbogyók, és Table olives. Székhelye Andosilla-Navarra, Spanyolország.

 2. GLOBAL FOOD SOLUTIONS

  Spanyolország

  A GLOBAL FOOD SOLUTIONS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 3. OLIVE WOOD CHAARI

  Tunézia

  A OLIVE WOOD CHAARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Székhelye Sfax, Tunézia.

 4. THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Görögország

  A THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, Extra virgin organic olive oil, extra virgin olive oil, Olajbogyó - elkészített, és Pure Olive Oil. Székhelye Kalamata, Görögország.

 5. ACEITUNAS CAMPOTORO

  Spanyolország

  A ACEITUNAS CAMPOTORO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Table olives, és Organic olives. Székhelye Cijuelas (granada), Spanyolország.

 6. OLYMPION S.A.

  Görögország

  A OLYMPION S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Székhelye Amaliada, Görögország.

 7. LADAS FOODS S.A

  Görögország

  A LADAS FOODS S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, Stuffed olives, pickled olives, Olajbogyó - elkészített, és olives in brine. Székhelye Simantra, Görögország.

 8. KARRAS GROUP

  Belgium

  A KARRAS GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Minőségi táplálkozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, profiteroles, és Olajbogyó - elkészített. Székhelye Fleurus, Belgium.

 1. EGE GIDA SOLENA

  Törökország

  A EGE GIDA SOLENA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. PERE OLIVE

  Belgium

  A PERE OLIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Olajbogyó - elkészített, Olívaolaj, Olajbogyó - elkészített, stoned olives, és Table olives. Székhelye Seilles, Belgium.

 3. GAIA OLIVES

  Görögország

  A GAIA OLIVES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, black olives, Green Olives, Olajbogyó - elkészített, és olives packed. Székhelye Chalkidiki, Görögország.

 4. ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA

  Portugália

  A ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is black olives. Székhelye Espinho, Portugália.

 5. JOLCA

  Spanyolország

  A JOLCA, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Table olives, pickled olives, extra virgin olive oil, és olives. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 6. SPECIAL FOODS INDUSTRY INTERNATIONAL

  Egyiptom

  A SPECIAL FOODS INDUSTRY INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is black olives. Székhelye Cairo, Egyiptom.

 7. GEORG MANGOLD KG

  Ausztria

  A GEORG MANGOLD KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, Hús- és húsárukonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, Zöldségkonzervek, Olajbogyó - elkészített, Hús- és húsárukonzervek, Kolbász- és szalámikonzervek, és Zöldségkonzervek. Székhelye Weiler, Ausztria.

 8. L'ESPRIT ET L'OLIVE

  Franciaország

  A L'ESPRIT ET L'OLIVE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Provence region articles. Székhelye Mougins, Franciaország.

 9. D & D TRENTINO S.R.L.

  Olaszország

  A D & D TRENTINO S.R.L., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Zöldség-savanyúság konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajbogyó - elkészített, in oil conserves, Olajbogyó - elkészített, dressed dried tomatoes, és mushrooms in oil. Székhelye Rovereto, Olaszország.

 10. AGRO FOOD ASSA

  Marokkó

  A AGRO FOOD ASSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajbogyó - elkészített. Székhelye Beni Mellal, Marokkó.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes