• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ofszetnyomógépek

A keresés eredménye

Ofszetnyomógépek - Import export

 1. BALLOONS WORLD STORE SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Balloons World Store manufactures innovative products, including novelty shaped balloons, structures for compositions of helium-free balloons and the new 100% biodegradable needle filler: Ecostick. Since 1979, we have manufactured RIFCO brand balloon-printing machines (Rifco Machines), of matchless quality and adaptability. BWS delivers outstanding printing on all types of balloons. We offer an international balloon services.

 2. THOMSON MACHINERY BV

  Hollandia

  Verified by europages badge

  At Thomson Machinery BV, we specialize in sourcing and trading a wide range of equipment for various industries including building construction, marine construction, excavation, concrete/road work, surface & underground mining, land development, agriculture, trucking, and more. Our aim is to be your ultimate destination for all equipment requirements. We are committed to providing accurate representations of the true condition of every machine we sell, ensuring that you receive exactly what you need. With expertise in buying and selling equipment of all makes, models, and years, we're here to assist you whether you're looking to sell or buy. Don't forget to inquire about our equipment financing options as well. Our comprehensive range of services and value-added features sets us apart in the market. Our personalized and meticulous services utilize cutting-edge physical and digital tools, making us market leaders. We provide expert trading assistance throughout industrial machinery transactions, covering various categories: Metal Processing Machinery, Wood Working Machinery, Printing Machinery, Industrial Automation Technology, Propulsion & Conveying Technology, Forklifts & Industrial Trucks, Food Processing Machinery, Construction Machinery and Material Handling. Your needs are our priority. Our services are designed to provide comprehensive support throughout the entire process, encompassing advice, promotion, buying, and selling of your industrial machinery.

 3. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgium

  Verified by europages badge

  A GRAPHIC INVEST & CONSULT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaprések, Ofszetnyomógépek, Nyomdaipar és könyvkötészet - beszállítói cikkek, Nyomdaipar - beszállítói cikkek, Könyvkötészet - beszállítói cikkek, Szitanyomás, segédanyagok, Textilnyomógépek és eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és Nyomdaipar. Székhelye Pontillas, Belgium.

 4. MCLANTIS GROUP

  Kína

  A MCLANTIS GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Székhelye Shanghai, Kína.

 5. PANGRAPHIC ROMAN KOPIETZ, GRAPHISCHE MASCHINENHANDELS-GMBH

  Németország

  A PANGRAPHIC ROMAN KOPIETZ, GRAPHISCHE MASCHINENHANDELS-GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, creasing machinery, és Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Székhelye Würselen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OFIGRÀFIC - IMPRESORAS RICOH

  Spanyolország

  A OFIGRÀFIC - IMPRESORAS RICOH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Székhelye Vilaseca, Spanyolország.

 2. PRINTERS PARTS & EQUIPMENT

  Kanada

  A PRINTERS PARTS & EQUIPMENT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Székhelye Ontario, Kanada.

 3. ELTOSCH GRAFIX

  Németország

  A ELTOSCH GRAFIX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ofszetnyomógépek, és Ofszetnyomógépek. Székhelye Pinneberg, Németország.

 4. MILTON MÉDIA KFT.

  Magyarország

  A MILTON MÉDIA KFT., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaipar, Nyomdaipar, és posters. Székhelye Érd, Magyarország.

 5. LEIELAND DRUKKERIJ

  Belgium

  A LEIELAND DRUKKERIJ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ofszetnyomógépek, Ofszetnyomógépek, typography, és typographical printing. Székhelye Deurle, Belgium.

 1. MOSS S.R.L.

  Olaszország

  A MOSS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines and equipment for silk-screen printing. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 2. CALF S.P.A.

  Olaszország

  A CALF S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitanyomás, műanyagra és PVC-re, és Szitanyomás, műanyagra és PVC-re. Székhelye Montecchio Emilia, Olaszország.

 1. DRUCK & TECHNIK THOMAS HUTTERS

  Németország

  A DRUCK & TECHNIK THOMAS HUTTERS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Ofszetnyomógépek, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Ofszetnyomógépek, és Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök. Székhelye Wickede, Németország.

 2. HAKRO HANS KROSEL

  Németország

  A HAKRO HANS KROSEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Ofszetnyomógépek, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, és Ofszetnyomógépek. Székhelye Langenfeld, Németország.

 3. GRAPHICS INTERNATIONAL DECORATING INC

  Kanada

  A GRAPHICS INTERNATIONAL DECORATING INC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Székhelye Markham Ontario, Kanada.

 4. MKS MASCHINEN HANDELS GMBH

  Németország

  A MKS MASCHINEN HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Ofszetnyomógépek, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, és Ofszetnyomógépek. Székhelye Wasserberg, Németország.

 5. GERHARD PÜCHNER

  Németország

  A GERHARD PÜCHNER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Ofszetnyomógépek, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Ofszetnyomógépek, és Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök. Székhelye Heroldsberg, Németország.

 6. DEDRAX LTD

  Bulgária

  A DEDRAX LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ofszetnyomás, Plasztifikálás - papír és papírlemez, Ofszetnyomás, és Plasztifikálás - papír és papírlemez. Székhelye Sofia, Bulgária.

 7. IDEEGRAFICON IGC GMBH

  Svájc

  A IDEEGRAFICON IGC GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Ofszetnyomógépek, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Ofszetnyomógépek, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, és Reprográfia - készülékek és berendezések. Székhelye Uzwil, Svájc.

 8. IGRAPHMA

  Spanyolország

  A IGRAPHMA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Printing - machines and equipment, used machinery bought and sold, machines and equipment for sheet offset printing, és machinery for bookbinding. Székhelye Nigrán (pontevedra), Spanyolország.

 1. ALLFA MASCHINENHANDEL FRIEDHELM-TH. ALLKEMPER E.K.

  Németország

  A ALLFA MASCHINENHANDEL FRIEDHELM-TH. ALLKEMPER E.K., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Ofszetnyomógépek, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Ofszetnyomógépek, és Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök. Székhelye Oberhausen, Németország.

 2. DRUCKMASCHINEN TECHNIK SAUR INH. RÜDIGER J. SAUR

  Németország

  A DRUCKMASCHINEN TECHNIK SAUR INH. RÜDIGER J. SAUR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Ofszetnyomógépek, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Ofszetnyomógépek, és Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök. Székhelye Bochum, Németország.

 3. MB OFFICE SRL

  Olaszország

  A MB OFFICE SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plotter, machinery and equipment for digital printing, plotter hire, és industrial machinery and equipment leasing. Székhelye San Cesareo, Olaszország.

 4. KOENIG & BAUER AG (KBA)

  Németország

  A KOENIG & BAUER AG (KBA), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árazó- és címkézőgépek, Reprográfia - készülékek és berendezések, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Árazó- és címkézőgépek, Reprográfia - készülékek és berendezések, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, és Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Székhelye Wuerzburg, Németország.

 5. ACCESSORIGRAFICI

  Olaszország

  A ACCESSORIGRAFICI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Székhelye Canicattini Bagni, Olaszország.

 6. PRESSDEPO

  Bulgária

  A PRESSDEPO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Székhelye Varna, Bulgária.

 7. EUPRINTER TECHNOLOGY CO., LTD

  Spanyolország

  A EUPRINTER TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Székhelye Abrera, Spanyolország.

 8. ECONUO TECHNOLOGY

  Kína

  A ECONUO TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Székhelye Longhua town, Kína.

 9. BELFAR LTD

  Egyesült Királyság

  A BELFAR LTD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Ofszetnyomógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paper. Székhelye Wakefield, Egyesült Királyság.

 10. SCHLENTHNER UND STREU GBR

  Németország

  A SCHLENTHNER UND STREU GBR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Ofszetnyomógépek, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Ofszetnyomógépek, és Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök. Székhelye Leipzig, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes