• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • offshore - építéstechnika

A keresés eredménye

Offshore - építéstechnika - Import export

 1. SMULDERS PROJECTS BELGIUM

  Belgium

  A SMULDERS PROJECTS BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Offshore - építéstechnika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is offshore platform design, és wind systems. Székhelye Hoboken, Belgium.

 2. HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE

  Belgium

  A HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Offshore - építéstechnika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari berendezések, Mérnöki munka - ipari berendezések, és wind systems. Székhelye Geel, Belgium.

 3. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgium

  A SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, Offshore - építéstechnika, és offshore works. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 4. INST- BOUW BV

  Belgium

  A INST- BOUW BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Offshore - építéstechnika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heat pump air conditioning system. Székhelye Roeselare, Belgium.

 5. SNC-LAVALIN

  Franciaország

  A SNC-LAVALIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, Erőműi berendezések és felszerelések, industrial engineering, Offshore - építéstechnika, és Erőműi berendezések és felszerelések. Székhelye Ivry Sur Seine, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MARO SERVICE INDUSTRIAL B.V.

  Hollandia

  A MARO SERVICE INDUSTRIAL B.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, Offshore - építéstechnika, Hajójavítás és karbantartás, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Barendrecht, Hollandia.

 2. VERTICAL III TECHNICAL ROPE ACCESS SL

  Spanyolország

  A VERTICAL III TECHNICAL ROPE ACCESS SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Offshore - építéstechnika. Székhelye Santa Cruz De Tenerife, Spanyolország.

 3. SVEISEMEKANIKK AS

  Norvégia

  A SVEISEMEKANIKK AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Stokke, Norvégia.

 4. REFORMAS & DECORACIONES VJK

  Spanyolország

  A REFORMAS & DECORACIONES VJK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Offshore - építéstechnika. Székhelye Parla, Spanyolország.

 5. XSPLATFORMS

  Fülöp-szigetek

  A XSPLATFORMS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Offshore - építéstechnika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is set construction workshop. Székhelye Makati City, Fülöp-szigetek.

 1. DOF ASA

  Norvégia

  A DOF ASA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Storebö, Norvégia.

 2. BOUN CONSTRUCTION

  Egyesült Királyság

  A BOUN CONSTRUCTION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Offshore - építéstechnika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Domotika, és Domotika. Székhelye Nottingham, Egyesült Királyság.

 1. CAN (OFFSHORE) LTD

  Egyesült Királyság

  A CAN (OFFSHORE) LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 2. HN GREAT STEEL PIPE CO.,LTD

  Kína

  A HN GREAT STEEL PIPE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Offshore - építéstechnika. Székhelye changsha, Kína.

 3. JAAKKO POYRY NORGE AS

  Norvégia

  A JAAKKO POYRY NORGE AS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, Mérnöki munka - ipari berendezések, Offshore - építéstechnika, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Sarpsborg, Norvégia.

 4. GREIG ENGINEERING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A GREIG ENGINEERING LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 5. SE DES ETS MONNEAU

  Franciaország

  A SE DES ETS MONNEAU, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Saint-Aubin-Du-Plain, Franciaország.

 6. PRODECOR TEXTURE

  Spanyolország

  A PRODECOR TEXTURE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Offshore - építéstechnika. Székhelye Huelva, Spanyolország.

 7. GOLDEN STAR

  Líbia

  A GOLDEN STAR, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Offshore - építéstechnika. Székhelye tripoli, Líbia.

 8. GLOBAL ASSOCIATES

  India

  A GLOBAL ASSOCIATES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Offshore - építéstechnika. Székhelye Kolkata, India.

 1. ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V.

  Hollandia

  A ONSTREAM PROJECT SERVICES B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Den Helder, Hollandia.

 2. BLACKDYKE ENGINEERS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A BLACKDYKE ENGINEERS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Carlisle, Egyesült Királyság.

 3. NAVALMARE SRL

  Olaszország

  A NAVALMARE SRL, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Lerici (Sp), Olaszország.

 4. CORPRO SYSTEMS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A CORPRO SYSTEMS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 5. SIGURD SORUM AS

  Norvégia

  A SIGURD SORUM AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Sandvika, Norvégia.

 6. HOLBAEK BAADCENTER A/S

  Dánia

  A HOLBAEK BAADCENTER A/S, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Motorcsónakok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Holbaek, Dánia.

 7. TRELLEBORG OCP LTD

  Egyesült Királyság

  A TRELLEBORG OCP LTD, tevékenységi ágazata Offshore - építéstechnika. Székhelye Tewkesbury, Egyesült Királyság.

 8. SEAWAY HEAVY LIFTING ENGINEERING B.V.

  Hollandia

  A SEAWAY HEAVY LIFTING ENGINEERING B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offshore - építéstechnika, és Offshore - építéstechnika. Székhelye Zoetermeer, Hollandia.

 9. GLOBAL MARITIME AS

  Norvégia

 10. LPE LTD

  Egyesült Királyság

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes