• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • odorkovácsolás és dombornyomás- vas és acél-

A keresés eredménye

Odorkovácsolás és dombornyomás- vas és acél- - Import export

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Törökország

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. has been established in 1983, in order to perform mass production of ornamental wrought iron products, as the first in its sector in Turkey. The company had set up ISO 9001 quality assurance system and been certified in 1999, proudly being the first wrought iron manufacturer certified with ISO 9001 in the world. The company has become a big family with its 250 dealers located on every point of Turkey. With its dedicated Machine Manufacturing Section, the company is able to; -produce some special machines -build up mass production lines -produce / renew dies used in production -perform maintenance and repairment of all machines By the design center under the same roof, We produce; •FORGED BALUSTERS •BOWED BALUSTERS •HOT FORGED IRONS •HOT FORGED PIECES •HOT FORGED SPEARS •LIGHT HEAVY BAROQUES •FORGED HANDRAILS / PROFILES •POST TOPS •ORNAMENTAL LEAVES •ORNAMENTAL SHEETS •CUT SHEET METAL •FORMED SHEETS •MOUNTING ACCESSORİES •METAL ARTS (PIRUDEM) Contact us for more information !

 2. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Németország

  Verified by europages badge

  DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik is an independent medium-sized company with over 100 years' experience in the manufacture of closed-die forgings for different areas of application with extreme requirements such as high pressure, high/low temperatures and high safety requirements. We specialise in small-scale batches of up to a unit weight of 130 kg, all types of steel, roughly or mechanically machined. Certified in accordance with ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 3. KAMPWERK UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A KAMPWERK UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Plettenberg, Németország.

 4. HEBAR GESENKSCHMIEDE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HEBAR GESENKSCHMIEDE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Halver, Németország.

 5. GEBR. HARTKOPF GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A GEBR. HARTKOPF GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Solingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. METAL-CASTINGS AND MORE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A METAL-CASTINGS AND MORE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Mannheim, Németország.

 2. FBS INDUSTRY GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A FBS INDUSTRY GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Solingen, Németország.

 3. SCHWEIGER FULPMES GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A SCHWEIGER FULPMES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Fulpmes, Ausztria.

 4. SCHAPENBERG INDUSTRIES GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHAPENBERG INDUSTRIES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Sprockhövel, Németország.

 5. WEISENSEE WARMPRESSTEILE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WEISENSEE WARMPRESSTEILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Eichenzell, Németország.

 1. ING. RICHARD WINTER STAHL CONSULT E.U.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A ING. RICHARD WINTER STAHL CONSULT E.U., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye St. Pölten, Ausztria.

 2. CERRAJEROS MATARO 24 HORAS URGENTE

  Spanyolország

  A CERRAJEROS MATARO 24 HORAS URGENTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Mataró, Barcelona, Spanyolország.

 1. WANDEL CNC-TECHNIK GMBH

  Németország

  A WANDEL CNC-TECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Pliezhausen, Németország.

 2. SCHMIEDETECHNIK PLETTENBERG GMBH & CO. KG

  Németország

  A SCHMIEDETECHNIK PLETTENBERG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Plettenberg, Németország.

 3. RUD-SCHÖTTLER UMFORMTECHNIK & SYSTEMLIEFERANT GMBH

  Németország

  A RUD-SCHÖTTLER UMFORMTECHNIK & SYSTEMLIEFERANT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Hagen, Németország.

 4. VEGA CERRAJEROS 24H EN ALCALÁ DE GUADAÍRA

  Spanyolország

  A VEGA CERRAJEROS 24H EN ALCALÁ DE GUADAÍRA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Alcalá De Guadaíra, Spanyolország.

 5. DAINIAUS SARKAUS KALVE

  Litvánia

  A DAINIAUS SARKAUS KALVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Díszkovács munkák, Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, Díszkovács munkák, Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, metal gates, és metal fences. Székhelye Silute District, Litvánia.

 6. GESENK- UND FREIFORMSCHMIEDE KUTSCHE GMBH

  Németország

  A GESENK- UND FREIFORMSCHMIEDE KUTSCHE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Burgstädt, Németország.

 7. CERRAJERO 10

  Spanyolország

  A CERRAJERO 10, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Castellón De La Plana, Spanyolország.

 8. AGV CERRAJEROS

  Spanyolország

  A AGV CERRAJEROS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Cartagena, Spanyolország.

 1. MORN INDUSTRIES

  Törökország

  A MORN INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus prések (présgépek), Mezőgazdaság - gépek és eszközök, cisterns, Hidraulikus prések (présgépek), Mezőgazdaság - gépek és eszközök, és steel moulding. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. CERRAJERO MÁLAGA

  Spanyolország

  A CERRAJERO MÁLAGA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is locks opened. Székhelye Málaga, Spanyolország.

 3. CERRAJEROS EN BARCELONA

  Spanyolország

  A CERRAJEROS EN BARCELONA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 4. CERRAJERO SEVILLA SEVIKEY

  Spanyolország

  A CERRAJERO SEVILLA SEVIKEY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 5. WARMPRESSWERK MAX B. SCHACHMANN GMBH

  Németország

  A WARMPRESSWERK MAX B. SCHACHMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Niederstadtfeld, Németország.

 6. CERRAJEROS ZARAGOZA

  Spanyolország

  A CERRAJEROS ZARAGOZA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Locksmithing. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 7. CERRAJEROS SANTA COLOMA DE GRAMENET

  Spanyolország

  A CERRAJEROS SANTA COLOMA DE GRAMENET, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Locksmithing. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 8. BARCELONA CERRAJEROS

  Spanyolország

  A BARCELONA CERRAJEROS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Barcelona Capital, Spanyolország.

 9. CERRAJEROPRO BARCELONA

  Spanyolország

  A CERRAJEROPRO BARCELONA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is locks opened, door and window locks for construction work, és doors opened. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 10. FORGEAVIA

  Franciaország

  A FORGEAVIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, hot forging, Acélok és fémek alakos sajtolása, és Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-. Székhelye Biesles, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes