• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nyomdaprések

A keresés eredménye

Nyomdaprések - Import export

 1. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgium

  Verified by europages badge

  A GRAPHIC INVEST & CONSULT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaprések, Ofszetnyomógépek, Nyomdaipar és könyvkötészet - beszállítói cikkek, Nyomdaipar - beszállítói cikkek, Könyvkötészet - beszállítói cikkek, Szitanyomás, segédanyagok, Textilnyomógépek és eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és Nyomdaipar. Székhelye Pontillas, Belgium.

 2. KG KLAUS PARADOWSKI MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.

  Németország

  Verified by europages badge

  A KG KLAUS PARADOWSKI MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Székhelye Henstedt-Ulzburg, Németország.

 3. AKIN PROMOSYON

  Törökország

  A AKIN PROMOSYON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaprések, Nyomdaprések, packing, Promotional textile gifts, és leaflets - brochures - catalogues. Székhelye Denizli, Törökország.

 4. VISTA LABEL

  Törökország

  A VISTA LABEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is labels on a roll. Székhelye Istanbul-Avrupa, Törökország.

 5. SAKARYA GELISIM OFSET MATBAACILIK VE AMBALAJ

  Törökország

  A SAKARYA GELISIM OFSET MATBAACILIK VE AMBALAJ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packing boxes, és catalogues - design. Székhelye Sakarya, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LABEL ETIKET GROUP

  Törökország

  A LABEL ETIKET GROUP, tevékenységi ágazata Dobozok kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaprések, printed labels, printed paper bags, és Nyomdaprések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. NEMA BASIM YAYIN LTD STI.

  Törökország

  A NEMA BASIM YAYIN LTD STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packing boxes. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. DEGISIM OFSET

  Törökország

  A DEGISIM OFSET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheet offset printing, paper and paperboard packaging, és Cabling for rairoads. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. POSTERITY PRINTING

  Törökország

  A POSTERITY PRINTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szakfolyóiratok - kiadók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaprések, és Nyomdaprések. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. C I F C I M U C E L L I T LTD

  Törökország

  A C I F C I M U C E L L I T LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. BURCU MATBAA

  Törökország

  A BURCU MATBAA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is catalogues - design. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. NATALIS SPRL

  Belgium

  A NATALIS SPRL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaipar és könyvkötészet - beszállítói cikkek, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Nyomdaipar és könyvkötészet - beszállítói cikkek, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, automatic binders, és continuous form cutters. Székhelye Grâce-Hollogne, Belgium.

 1. DÍLNA, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A DÍLNA, SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tamponnyomás, Nyomdaipar, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Nyomdaipar - beszállítói cikkek, Tamponnyomás, Nyomdaipar, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, és Nyomdaipar - beszállítói cikkek. Székhelye Praha 9 , Cseh Köztársaság.

 2. KARACA PRINT & ADVERTISING SOLUTIONS

  Törökország

  A KARACA PRINT & ADVERTISING SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitanyomás (reklám), overprinting labels, packing labels, és Szitanyomás (reklám). Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. SARAY MATBAA

  Törökország

  A SARAY MATBAA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paper for printers, hard cover notebooks, és offset printing for packaging. Székhelye Akyurt, Törökország.

 4. ORCHARD PRESS CHELTENHAM LTD

  Egyesült Királyság

  A ORCHARD PRESS CHELTENHAM LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomtatás - litográfia, és Nyomtatás - litográfia. Székhelye Tewkesbury, Egyesült Királyság.

 5. EGE BASIM

  Törökország

  A EGE BASIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is offset printing, digital printing, posters - printing, és graphic design. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. ALIS MATBAACILIK OFSET AMBALAJ

  Törökország

  A ALIS MATBAACILIK OFSET AMBALAJ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is printed advertising and promotional media. Székhelye Izmir, Törökország.

 7. POZITIF FORM MATBAACILIK AMBALAJ BASIM YAYIN SAN. LTD. STI.

  Törökország

  A POZITIF FORM MATBAACILIK AMBALAJ BASIM YAYIN SAN. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is label, és storage shelters. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. OFFSETDRUKKERIJ DE SONVILLE

  Belgium

  A OFFSETDRUKKERIJ DE SONVILLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ofszetnyomás, Nyomdaprések, Ofszetnyomás, presses, Nyomdaprések, és presses for digital printing. Székhelye Lovendegem, Belgium.

 1. ERCIYES DAVETIYE

  Törökország

  A ERCIYES DAVETIYE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Székhelye Kayseri, Törökország.

 2. OTTOMAN INVITATION ( OSMANLI DAVETIYECI )

  Törökország

  A OTTOMAN INVITATION ( OSMANLI DAVETIYECI ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wedding organisation. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. ETKIN MATBAACILIK VE KAGITCILIK SAN. TIC. LTD.STI.

  Törökország

  A ETKIN MATBAACILIK VE KAGITCILIK SAN. TIC. LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is restaurant menus, machines and equipment for hotels, catering and public premises, hot stamping on paper and cardboard, és packing boxes. Székhelye Mugla, Törökország.

 4. OTINGO ETIKET

  Törökország

  A OTINGO ETIKET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripari csomagolások, adhesive labels, food boxes, és Élelmiszeripari csomagolások. Székhelye Gunesli Istanbul, Törökország.

 5. ASTHOR CREATIVE ADWORKS

  Törökország

  A ASTHOR CREATIVE ADWORKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. STAFFORD ENGINEERING SERVICES LTD

  Írország

  A STAFFORD ENGINEERING SERVICES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Székhelye Dublin 12, Írország.

 7. SHADY AS SRL

  Belgium

  A SHADY AS SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, Textilnyomás, large format digital printing, és online printing. Székhelye Schaerbeek, Belgium.

 8. COREP IMPRESSION

  Franciaország

  A COREP IMPRESSION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ofszetnyomás, Digitális nyomtatás, Könyvkiadás - könyvkötészeti feldolgozás, photocopyier printing, Ofszetnyomás, Digitális nyomtatás, és Könyvkiadás - könyvkötészeti feldolgozás. Székhelye Toulouse, Franciaország.

 9. COCI (SA)

  Franciaország

  A COCI (SA), tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Székhelye Noisy Le Sec, Franciaország.

 10. LA-POSTPRESS

  Németország

  A LA-POSTPRESS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Nyomdaprések, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Nyomdaprések, és Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök. Székhelye Germering B. München, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes