• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nyomdafestékek és tinták

A keresés eredménye

Nyomdafestékek és tinták - Import export

 1. ARCOTEST GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  arcotest GmbH is a test ink manufacturer. Test inks enable users to determine the surface energy/surface tension of solids made of plastic, metal, glass or ceramic. This then allows the surface's adhesion potential for printing, bonding or varnishing to be determined using the wetting image. Providing specialist advice, guaranteeing specified values, making deliveries reliably and promptly, and collaborating with our customers nationally and internationally – these have been the foundations of our business for 40 years. For quality assurance purposes, the inks are tested using a state-of-the-art contact angle measurement device, taking into account the temperature and density. Safety data sheets provide information about handling, storage and transport regulations.

 2. SICO SCREEN INKS

  Belgium

  Verified by europages badge

  SICO SCREEN INKS is a Belgian family business with over 20 years' experience. We manufacture screen printing inks using organisational structures in Poland and Vietnam. We offer constant innovation, our own ink mixing system, quick delivery, technical support and export throughout the world. Cooperation with Mekascreen for the Belgian market.

 3. PAPERERA DE GIRONA SA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A PAPERERA DE GIRONA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomtatás - flexográfia, Nyomdafestékek és tinták, paper bag manufacturing, packaging bags, manufacture of paper bags, Nyomtatás - flexográfia, paper conversion, Nyomdafestékek és tinták, és emulsion ink. Székhelye Sarrià De Ter-Girona, Spanyolország.

 4. VISA S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A VISA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Nyomdafestékek és tinták, paints - production, emulsion paints, paint factory, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), colouring pastes, paints, és Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Gropello Cairoli, Olaszország.

 5. TECA-PRINT KFT.

  Magyarország

  Szolgáltatásaink: Kereskedelmi szolgáltatásaink között kiemelkedő fontossággal bír a tamponnyomáshoz szükséges gépek és berendezések forgalmazása. Emellett a tamponfestékek, vegyszerek, segédanyagok, klisék, tamponok, valamint alkatrészek és segédeszközök forgalmazása is tevékenységünk elmaradhatatlan részét képezi. Klisé- és filmkészítés: Acéllemez, krómacél, illetve műanyag klisék készítését egyaránt vállaljuk. Festékkeverés: Cégünk számos termékcsaládból tart standard színárnyalatokat raktáron Szakmai képzés és oktatás elsősorban új gépek üzembevételét követően célszerű.. Próbanyomás segítségével tudjuk a legjobban felbecsülni, hogy egy új termék milyen technológiai körülmények között valósítható meg optimálisan. Technikai segélynyújtás és szaktanácsadás.. Cégünk minőségi bérmunkák gyors, pontos és kedvező áron történő teljesítését vállalja. Kizárólag kiváló minőségű, nyugat-európai eredetű anyagokkal és munkaeszközökkel dolgozunk.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CASHCOW GMBH

  Németország

  A CASHCOW GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek és tinták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bevont papír, printer cartridges, Ink cartridges, és Bevont papír. Székhelye Duisburg, Németország.

 2. MULTI-PLOT EUROPE GMBH

  Németország

  A MULTI-PLOT EUROPE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textilszabászgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Nyomdafestékek és tinták, Textilnyomógépek és eszközök, Nyomdafestékek és tinták, CAD applications for cutting, és electronic tintometers. Székhelye Bad Emstal, Németország.

 3. FAM FAVATA ADVANCED MARKING SRL

  Olaszország

  A FAM FAVATA ADVANCED MARKING SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek és tinták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árazó- és címkézőgépek, marking machines for packing, marking machines, Árazó- és címkézőgépek, és industrial ink jet cartridges. Székhelye Desio, Olaszország.

 4. INDUSTRIAS QUIMICAS UBACH, S.L.

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS QUIMICAS UBACH, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Sant Fruitós De Bages, Spanyolország.

 5. XMAI FRANCE

  Franciaország

  A XMAI FRANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek és tinták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ink, és franking machines. Székhelye Anglet, Franciaország.

 1. ENCRES DUBUIT

  Franciaország

  A ENCRES DUBUIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Mitry Mory, Franciaország.

 2. DP SOLUTIONS GMBH CO. KG

  Németország

  A DP SOLUTIONS GMBH CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek és tinták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomógépek és eszközök, Flexo direct printing, Label printing systems, Textilnyomógépek és eszközök, és sheeting lines. Székhelye Renchen, Németország.

 1. LYSEIS.GR

  Görögország

  A LYSEIS.GR, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdafestékek és tinták, toner for laser printers, office equipment and stationery, Nyomdafestékek és tinták, és cash registers. Székhelye Patra, Görögország.

 2. PRÖLL GMBH

  Németország

  A PRÖLL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari tervezőirodák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tamponnyomás, Nyomdafestékek és tinták, Tamponnyomás, screen inks, és Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Weißenburg, Németország.

 3. POLYCHROME SERVICE LTD

  Bulgária

  A POLYCHROME SERVICE LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdafestékek és tinták, Nyomtatás - flexográfia, Ofszetnyomás, Nyomdafestékek és tinták, Nyomtatás - flexográfia, és Ofszetnyomás. Székhelye Sofia, Bulgária.

 4. CJSC RESPECTA

  Belorusszia

  A CJSC RESPECTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek és tinták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paints - production. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 5. GRAFCO

  Olaszország

  A GRAFCO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek és tinták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is screen inks, és special paints. Székhelye Camalò Di Povegliano, Olaszország.

 6. DIGISELLOS

  Spanyolország

  A DIGISELLOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lézernyomtatás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdafestékek és tinták, rubber stamps, numbering machines and date stamps, és Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Don Benito, Spanyolország.

 7. FARBEN-FISCHER

  Németország

  A FARBEN-FISCHER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vegyipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Nyers (megmunkálatlan) fa, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, és Nyers (megmunkálatlan) fa. Székhelye Olbernhau, Németország.

 8. AR CONSUMIBLES

  Spanyolország

  A AR CONSUMIBLES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek és tinták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compatible cartridges, photocopier toner, ribbon, cartridge and toner recycling for office machinery, és toner for laser printers. Székhelye Torrejon De La Calzada, Spanyolország.

 1. OSMO HOLZ UND COLOR GMBH & CO. KG

  Németország

  A OSMO HOLZ UND COLOR GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Faápolási cikkek, Nyomdafestékek és tinták, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Faápolási cikkek, és Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Münster, Németország.

 2. EINZA GMBH & CO. KG

  Németország

  A EINZA GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Gépek és eszközök, vegyipari, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, és Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Székhelye Bad Pyrmont, Németország.

 3. TYPOLITH RUDOLF WÖHRLE KG

  Ausztria

  A TYPOLITH RUDOLF WÖHRLE KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, Nyomdafestékek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, és Nyomdafestékek. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. CHEMCOLOUR'S GMBH

  Németország

  A CHEMCOLOUR'S GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, és Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Alzey, Németország.

 5. ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH

  Németország

  A ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vegyipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Festékek és lakkok, és Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Michelbach An Der Bilz, Németország.

 6. ING. EGON WILDSCHEK & CO

  Ausztria

  A ING. EGON WILDSCHEK & CO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, Vegyi maró- és csiszolószerek, Gépek és eszközök, vegyipari, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, és Vegyi maró- és csiszolószerek. Székhelye Linz, Ausztria.

 7. APOLLO HOLZSCHUTZ GMBH

  Németország

  A APOLLO HOLZSCHUTZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Faápolási cikkek, Nyomdafestékek és tinták, Pigmentek és színezőanyagok (nem élelmiszeripari), Festékek és lakkok, Faápolási cikkek, és Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Ronnenberg, Németország.

 8. ELASTIC LACK- UND FARBENFABRIK MEYER ZU NATRUP GMBH

  Németország

  A ELASTIC LACK- UND FARBENFABRIK MEYER ZU NATRUP GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, Műanyag-alapanyagok, ipari célokra, Gépek és eszközök, vegyipari, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, és Műanyag-alapanyagok, ipari célokra. Székhelye Dortmund, Németország.

 9. PRÖLL SERVICES GMBH LEIPZIG

  Németország

  A PRÖLL SERVICES GMBH LEIPZIG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitanyomás - gépek és eszközök, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, Szedés és reprotechnika, Szitanyomás - gépek és eszközök, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, és Szedés és reprotechnika. Székhelye Leipzig, Németország.

 10. ERMIS AUTOLACKE INH. MEHMET ERMIS

  Németország

  A ERMIS AUTOLACKE INH. MEHMET ERMIS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, Gépek és eszközök, vegyipari, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Festékek és lakkok, és Nyomdafestékek és tinták. Székhelye Kassel, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Nyomdafestékek és tinták - Import export

Találatok száma

513 Vállalat