• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nyomás alatti kazánok

A keresés eredménye

Nyomás alatti kazánok - Import export

 1. BBS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  BBS GmbH, based in Freiberg am Neckar, Germany, has over 75 years of experience in the field of industrial heating technology, thermal post-combustion and boiler design. BBS GmbH was established in 2004 through the merger between BAY Wärmetechnik GmbH and Bay Engineering und Consulting. The new company united the production of industrial boiler systems with the expertise required for engineering modern energy systems and environmental technology. In addition to manufacturing serial products, we also develop and manufacture boilers and apparatus for special applications employed in the cosmetics, chemical and petrochemical industries. Our scope of operation includes steam boilers, hot water boilers and thermal oil boilers. Pure steam generators and waste heat steam boilers for a wide range of applications are also part of our product portfolio.

 2. JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  Verified by europages badge

  A JING HENG SING TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripari csomagolások, Nyomás alatti kazánok, Food processing machine, Élelmiszeripari csomagolások, Nyomás alatti kazánok, Steam Retort, Tofu making machine, Beverage filling machine, és Spring roll pastry making machine. Székhelye Taichung, Taiwan Kínai köztársaság.

 3. EURAMAC BV

  Belgium

  Verified by europages badge

  A EURAMAC BV, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Keltetőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Nyomás alatti kazánok, industrial refrigeration, vertical lathes, laser cutters, used machines, hydraulic presses, industrial machines, és flanging machine. Székhelye De Panne, Belgium.

 4. WTM VAGLIO - WOOD TREATMENT MACHINES

  Olaszország

  A WTM VAGLIO - WOOD TREATMENT MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárítókemencék, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomás alatti kazánok, Nyomás alatti kazánok, vaporizers, és wood drying systems. Székhelye Flero, Olaszország.

 5. MEDIJOINT

  Olaszország

  A MEDIJOINT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hospital and medical laboratory equipment and supplies, és ozonisers. Székhelye Belgioioso, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STRITZEL DAMPFTECHNIK GMBH

  Németország

  A STRITZEL DAMPFTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steam wand, steam boilers, és Water softening systems. Székhelye Mülheim, Németország.

 2. TBT MEDICAL - TURQUOISE BIOMEDICAL TECHNOLOGIES

  Törökország

  A TBT MEDICAL - TURQUOISE BIOMEDICAL TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sterilizálás és fertőtlenítés - orvosi felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomás alatti kazánok, hospital and medical laboratory equipment and supplies, és Nyomás alatti kazánok. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. STERITECH SA

  Franciaország

  A STERITECH SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is autoclaves for steam sterilisation, és pasteurisation. Székhelye Saverne, Franciaország.

 4. TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA

  Olaszország

  A TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vegyipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szérumok és oltóanyagok, Nyomás alatti kazánok, Szérumok és oltóanyagok, Nyomás alatti kazánok, clinical chemistry analyzers, és water ultra filtration systems. Székhelye Lacchiarella, Olaszország.

 5. TEYCOMUR MAQUINARIA, S.L.

  Spanyolország

  A TEYCOMUR MAQUINARIA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Székhelye Ceuti, Spanyolország.

 1. ERYIGIT MEDICAL DEVICES& BIOTECHNOLOGYCO

  Törökország

  A ERYIGIT MEDICAL DEVICES& BIOTECHNOLOGYCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sterilizálás és fertőtlenítés - orvosi felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomás alatti kazánok, Nyomás alatti kazánok, operating room tables, hospital and medical laboratory equipment and supplies, és medical and surgical equipment. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. BROUILLON PROCESS

  Franciaország

  A BROUILLON PROCESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pasztőröző-készülékek, Konzervipar - gépek és eszközök, Pasztőröző-készülékek, institutional catering equipment, és Konzervipar - gépek és eszközök. Székhelye Sainte Bazeille, Franciaország.

 1. TECNOGEN

  Olaszország

  A TECNOGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomás alatti kazánok, stainless steel tanks, tanks, Nyomás alatti kazánok, és systems and equipment for the wine industry. Székhelye Pergine Valsugana, Olaszország.

 2. TICISAN TIBBI CIHAZ SANAYI

  Törökország

  A TICISAN TIBBI CIHAZ SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sterilizálás és fertőtlenítés - orvosi felszerelések, Orvosi és sebészeti műszerek, Orvosi elektronikus felszerelések és eszközök, Sterilizálás és fertőtlenítés - orvosi felszerelések, Orvosi és sebészeti műszerek, Orvosi elektronikus felszerelések és eszközök, és Autoclaves. Székhelye ANKARA, Törökország.

 3. RAYPA

  Spanyolország

  A RAYPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készülékek és műszerek, laboratóriumi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomás alatti kazánok, Nyomás alatti kazánok, Autoclaves for microbiology, autoclaves for food use, és steam sterilisers. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 4. STERIFLOW

  Franciaország

  A STERIFLOW, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sterilisation and pasteurisation autoclaves, és industrial sterilisers. Székhelye Clichy, Franciaország.

 5. PRIORCLAVE LIMITED

  Egyesült Királyság

  A PRIORCLAVE LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is autoclaves for laboratory tests, Autoclaves for research institutes, Autoclaves for microbiology, és autoclaves for steam sterilisation. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 6. CALLEBAUT DE BLICQUY

  Franciaország

  A CALLEBAUT DE BLICQUY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Építési helyszíni felszerelések, Nyomás alatti kazánok, Építőipari gépek, Építési helyszíni felszerelések, Nyomás alatti kazánok, és fur dyeing machines. Székhelye Tourcoing, Franciaország.

 7. GRANDIS SRL

  Olaszország

  A GRANDIS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Nyomás alatti kazánok, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, textile dyeing machines, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Nyomás alatti kazánok, és Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Székhelye Paderno Dugnano, Olaszország.

 8. AURIOL

  Franciaország

  A AURIOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sterilisation and pasteurisation autoclaves. Székhelye Marmande Cedex, Franciaország.

 1. STERIFLOW

  Franciaország

  A STERIFLOW, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sterilisation and pasteurisation autoclaves, industrial cooking of food products, accessories for autoclaves, és autoclaves for sterilizing. Székhelye Roanne Cedex, Franciaország.

 2. CRYOCAN BASINCLI KAPLAR, ENDUSTRIYEL TESISLER SAN.

  Törökország

  A CRYOCAN BASINCLI KAPLAR, ENDUSTRIYEL TESISLER SAN., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gpl tanks. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 3. BISECCO SRL

  Olaszország

  A BISECCO SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Orvosi elektronikus felszerelések és eszközök, Fogorvosi műszerek, Radiológia - felszerelések, dental joints, Orvosi elektronikus felszerelések és eszközök, Fogorvosi műszerek, és Radiológia - felszerelések. Székhelye Este, Olaszország.

 4. BTL - INDÚSTRIAS METALÚRGICAS, S.A.

  Portugália

  A BTL - INDÚSTRIAS METALÚRGICAS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes és különleges acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomás alatti kazánok, és Nyomás alatti kazánok. Székhelye Ossela, Portugália.

 5. BELSTROUMASH

  Belorusszia

  A BELSTROUMASH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Székhelye Vitebsk, Belorusszia.

 6. SÜMER A.S.

  Törökország

  A SÜMER A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sterilisation, és autoclaves for steam sterilisation. Székhelye Ankara, Törökország.

 7. AUTOS ANKAUF 24

  Németország

  A AUTOS ANKAUF 24, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Székhelye Bochum, Németország.

 8. AKAR MAKINA LTD ŞTI.

  Törökország

  A AKAR MAKINA LTD ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Laminated glass, és autoclaves. Székhelye Eskişehir, Törökország.

 9. TANKBAU TECHNIK

  Törökország

  A TANKBAU TECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 10. PESSOT DI PESSOT ROBERTO

  Olaszország

  A PESSOT DI PESSOT ROBERTO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomás alatti kazánok, Kazánok, ipari fűtéshez, Nyomás alatti kazánok, és Kazánok, ipari fűtéshez. Székhelye Genova, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes