• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nyersvas

A keresés eredménye

Nyersvas - Import export

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Since it was founded in 2001, the company FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) has developed a network of partner foundries based in Poland. FGD offers its customers access to a wide range of moulding and smelting lines on the basis of many years' experience. FGD's management is customer satisfaction, and was rewarded in 2013 when it obtained ISO 9001: 2008 certification for "Design, Purchase and Sales of cast iron parts". The firm offers many services: - Several smelting lines for different grades. - Several moulding lines for different shapes. - Integrated machining shops to reduce parts handling, from casting to final assembly. - Paint shops to protect the parts from corrosion and enhance their appearance. - Design office for developing new parts and concepts. - Suitable logistics resources for excellent responsiveness and optimized management of your stocks. Feel free to contact us for more details!

 2. COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA

  Brazília

  A COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cast iron manufacture, és aluminium ores. Székhelye Matozinhos, Brazília.

 3. FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanyolország

  A FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas, Nyersvas, Hard chrome plating of workpieces, és Electronic components. Székhelye Valls, Spanyolország.

 4. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Németország

  A WESO-AURORAHÜTTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas, Modellépítés, Nyersvas, pig iron, Modellépítés, és foundry. Székhelye Gladenbach, Németország.

 5. LA FONTE ARDENNAISE

  Franciaország

  A LA FONTE ARDENNAISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Robotika, Nyersvas, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, metal assembly work, és Robotika. Székhelye Vivier-Au-Court, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EPISPPE

  Spanyolország

  A EPISPPE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nyersvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cut-resistant gloves, nitrile gloves, és industrial protective gloves. Székhelye Tortosa, Spanyolország.

 2. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Németország

  A SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Hengerművek, vasfémek, Nyersvas, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Hengerművek, vasfémek, Nyersvas, és rolled rings. Székhelye Püttlingen, Németország.

 3. FONDERIES COLLIGNON

  Franciaország

  A FONDERIES COLLIGNON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas. Székhelye Deville, Franciaország.

 4. SALCON TECHNIC

  Törökország

  A SALCON TECHNIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, cast iron, stainless steel alloys, foundry products, és Alumínium és ötvözetek. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. WERNER SAHLENDER GMBH

  Németország

  A WERNER SAHLENDER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, Nyersvas és különleges öntés, Nyersvas, Nemes- és különleges fémek, Acél, Nyersvas és különleges öntés, Nyersvas, és Nemes- és különleges fémek. Székhelye Bremen, Németország.

 1. SACHSEN GUSS GMBH

  Németország

  A SACHSEN GUSS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas és különleges öntés, Nyersvas, Különleges öntés, Nemes- és különleges fémek, Nyersvas és különleges öntés, Nyersvas, Különleges öntés, és Nemes- és különleges fémek. Székhelye Chemnitz, Németország.

 2. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Franciaország

  A LA FONDERIE CHAROLLAISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas, Különleges öntés, Temperöntvény, Nyersvas, Különleges öntés, és Temperöntvény. Székhelye Genelard, Franciaország.

 1. SOFOSUD

  Tunézia

  A SOFOSUD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas. Székhelye Sfax, Tunézia.

 2. STONE MINERALS CO.PTY.LTD

  Ausztrália

  A STONE MINERALS CO.PTY.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iron ores, és copper ores. Székhelye Granville, Ausztrália.

 3. KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Törökország

  A KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S., tevékenységi ágazata Nyersvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cast iron, és cast iron manufacture. Székhelye Çorum, Törökország.

 4. U.C.B. FRANCE

  Franciaország

  A U.C.B. FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nyersvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges öntés, pig iron, Különleges öntés, és international metal trading. Székhelye Communay, Franciaország.

 5. PRINS STAALHANDEL B.V.

  Hollandia

  A PRINS STAALHANDEL B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges öntés, Nyersvas, Különleges öntés, és Nyersvas. Székhelye Haarlem, Hollandia.

 6. CERDIC FOUNDRIES LIMITED

  Egyesült Királyság

  A CERDIC FOUNDRIES LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas és különleges öntés, Nyersvas, Nyersvas és különleges öntés, és Nyersvas. Székhelye Chard, Egyesült Királyság.

 7. ROTA DÖKÜM

  Törökország

  A ROTA DÖKÜM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel moulding. Székhelye Konya, Törökország.

 8. SCHMIDT'S ERBEN GESMBH & CO KG

  Ausztria

  A SCHMIDT'S ERBEN GESMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Nyersvas, Vas- és fémáruk, és Nyersvas. Székhelye Klagenfurt, Ausztria.

 1. SHENYANG CHENZHOU MINERIA S.L.

  Kína

  A SHENYANG CHENZHOU MINERIA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is non-ferrous metals and alloys, és antimony. Székhelye Shenyang, Kína.

 2. EISENWERK GMBH ELTERLEIN

  Németország

  A EISENWERK GMBH ELTERLEIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas, Különleges öntés, Nyersvas, és Különleges öntés. Székhelye Elterlein, Németország.

 3. POSSEHLEISEN- UND STAHL GMBH

  Németország

  A POSSEHLEISEN- UND STAHL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, Nyersvas, Acél, és Nyersvas. Székhelye Neu-Ulm, Németország.

 4. PROCAMET S.A.

  Argentína

  A PROCAMET S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coke for foundries. Székhelye Ciudad Autonoma De Buenos Aires, Argentína.

 5. EISEN PETER GMBH

  Németország

  A EISEN PETER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersacél, és Nyersacél. Székhelye Peiting, Németország.

 6. FUNDERIA CONDALS SA

  Spanyolország

  A FUNDERIA CONDALS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas, és Nyersvas. Székhelye Manresa, Spanyolország.

 7. FRANZ HEYDT GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRANZ HEYDT GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas, és Nyersvas. Székhelye Rastatt, Németország.

 8. WOLFRAM BERGBAU- UND HÜTTEN GMBH NFG. KG

  Ausztria

  A WOLFRAM BERGBAU- UND HÜTTEN GMBH NFG. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas, és Nyersvas. Székhelye St. Martin I. Sulmtal, Ausztria.

 9. RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT OSTHANNOVER EG

  Németország

  A RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT OSTHANNOVER EG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas, és Nyersvas. Székhelye Uetze, Németország.

 10. LOKSACEL KFT.

  Magyarország

  A LOKSACEL KFT., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas, és Nyersvas. Székhelye Budapest, Magyarország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Nyersvas - Import export

Találatok száma

2 200 Vállalat