• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nyersvas és különleges öntés

A keresés eredménye

Nyersvas és különleges öntés - Import export

 1. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Our foundry boasts a long history dating back to the Schütz & Hertelhat engineering works, Mafa Wurzen for short, founded in 1879. This was followed 74 years later by the company VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, which was transferred to the ownership of Esterer AG in 1991 and has been trading under the name "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH" ever since. Together with its sister company in Altötting, Esterer Gießerei GmbH, the Wurzen-based foundry was acquired by Holding Topol GmbH in 2008. Together with Esterer Gießerei Altötting, our company is now one of the leading system suppliers in Europe. Our core areas are the manufacture of geometrically complex and core-intensive products. However, our strengths also include double-walled castings, castings with low wall strength and large components weighing up to four tonnes. We guarantee our customers the maximum possible process safety, even with challenging components.

 2. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Süther & Schön GmbH's core business comprises: The sale and distribution of rope-end fittings for conveyors, especially for elevators, and all types of fastening guide rails, all grades of cast products, steel clamping plates, particularly for mechanical engineering and railway vehicles. Our range includes: Rope-end fittings for conveyors, elevators, fastening guide rails, wedge sockets for open line construction, fastenings for alternative suspensions, washers for spring buffers, and much more.

 3. EK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT E. KILINC

  Németország

  Verified by europages badge

  A EK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT E. KILINC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Fellbach, Németország.

 4. NET-COMPONENTS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A NET-COMPONENTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Wustermark, Németország.

 5. PINTER GUSS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PINTER GUSS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Deggendorf, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KOLBUS GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A KOLBUS GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Rahden, Németország.

 2. GIESSEREI HEUNISCH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GIESSEREI HEUNISCH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Bad Windsheim, Németország.

 3. QUINÄRTECH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A QUINÄRTECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Holzgerlingen, Németország.

 4. GONTERMANN-PEIPERS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GONTERMANN-PEIPERS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Siegen, Németország.

 5. JÜRGENS GIESSEREI GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A JÜRGENS GIESSEREI GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Emsdetten, Németország.

 1. FUNSAN FUNDICIONES SAN ANTONIO DE URKIOLA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A FUNSAN FUNDICIONES SAN ANTONIO DE URKIOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lamellar cast iron, casting in ductile iron, cutting dies for the automobile industry, lamellar grey iron, cast iron for stamping, steel foundry, és Machine tables. Székhelye Durango-Vizcaya, Spanyolország.

 2. VAUTID AUSTRIA GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A VAUTID AUSTRIA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Marchtrenk, Ausztria.

 1. EMG CASTING AG

  Németország

  Verified by europages badge

  A EMG CASTING AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Waldkraiburg, Németország.

 2. SCHMIEDEBERGER GIESSEREI GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHMIEDEBERGER GIESSEREI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Dippoldiswalde, Németország.

 3. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Tauberbischofsheim, Németország.

 4. GEORG FUNK EISENGIESSEREI GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A GEORG FUNK EISENGIESSEREI GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Aalen, Németország.

 5. ROBERT BOSCH LOLLAR GUSS GMBH

  Németország

  A ROBERT BOSCH LOLLAR GUSS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Lollar, Németország.

 6. SCHLOTE GRUPPE

  Németország

  A SCHLOTE GRUPPE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Harsum, Németország.

 7. DÜKER GMBH

  Németország

  A DÜKER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Laufach, Németország.

 8. KONSTRUKTIONSBÜRO BUSEK INH. (DIPL.-ING.) MARTIN RAIS

  Németország

  A KONSTRUKTIONSBÜRO BUSEK INH. (DIPL.-ING.) MARTIN RAIS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Geretsried, Németország.

 1. KNOEPFEL AG

  Svájc

  A KNOEPFEL AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Walzenhausen, Svájc.

 2. GLOCKEN- UND KUNSTGIESSEREI RINCKER GMBH & CO. KG

  Németország

  A GLOCKEN- UND KUNSTGIESSEREI RINCKER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Sinn, Németország.

 3. CONTIFONTE

  Franciaország

  A CONTIFONTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - vasfémek, és Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Saverne, Franciaország.

 4. BFG FEINGUSS HESSEN GMBH

  Németország

  A BFG FEINGUSS HESSEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Hirzenhain, Németország.

 5. GMG GUSSTEC GMBH

  Németország

  A GMG GUSSTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Gera, Németország.

 6. ODLEWNIA KAW-MET IRON FOUNDRY

  Lengyelország

  A ODLEWNIA KAW-MET IRON FOUNDRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is contract manufacturing of cast iron castings. Székhelye Orły, Lengyelország.

 7. WATERSCHOOT METALS

  Belgium

  A WATERSCHOOT METALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Stekene, Belgium.

 8. EISENGIESSEREI WERNER LINDNER GMBH

  Németország

  A EISENGIESSEREI WERNER LINDNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Székhelye Wülfrath, Németország.

 9. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Németország

  A WESO-AURORAHÜTTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas, Modellépítés, Nyersvas, pig iron, Modellépítés, és foundry. Székhelye Gladenbach, Németország.

 10. HIMATEK GMBH

  Németország

  A HIMATEK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumöntödék, Vágás, acélok és fémek, Szinterezés, acélok és fémek, Öntöttvas termékek, Alumíniumöntödék, Vágás, acélok és fémek, Szinterezés, acélok és fémek, és Öntöttvas termékek. Székhelye Neuss, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes