• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nyers növényi olajok

A keresés eredménye

Nyers növényi olajok - Import export

 1. WESTKOND INVEST CZ

  Cseh Köztársaság

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ proudly facilitates a direct connection with the producers of the goods you require. Our company has established collaborations with numerous manufacturers and miners globally, fostering dependable relationships that prioritize prompt deliveries, superior goods quality, and competitive pricing. Among our esteemed partners are globally recognized corporations, including AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH, and others, all well-established in the worldwide market. We are dedicated not only to delivering top-notch products and services but also to surpassing expectations, ensuring our customers' complete satisfaction. Our product range includes high-quality sunflower oil, wooden pellets, and confectionery fats.

 2. ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY)

  Burkina Faso

  Verified by europages badge

  A ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Székhelye Ouagadougou, Burkina Faso.

 3. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A HILAIRE AGRI-SERVICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hüvelyesek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajtartalmú zöldségek, Növényi olajok, Nyers növényi olajok, Mezőgazdaság, edible vegetable oils, semi-dense fuel oil, rape seeds, sunflower oil, és lentils. Székhelye Vregny, Franciaország.

 4. CONTINENTAL FOODS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CONTINENTAL FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Élelmiszer - import / export, Nyers növényi olajok, Kenőolajok, groceries, Refined sunflower oil, sunflower oil, Növényi olajok, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Villepinte, Franciaország.

 5. CONSUL'TRADE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CONSUL'TRADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers növényi olajok, és Nyers növényi olajok. Székhelye Auriol, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LOGNIB FOOD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LOGNIB FOOD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Étolajok és ételzsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Növényi olajok, Nyers növényi olajok, sunflower oil, Refined sunflower oil, packed olive oil, oil for food use, sunflower, és Olívaolaj. Székhelye Pierrefitte Sur Seine, Franciaország.

 2. YUZHNY POLYUS

  Oroszország

  A YUZHNY POLYUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Étolajok és ételzsírok, Nyers növényi olajok, Diétás- és biotáplálékok, Étolajok és ételzsírok, Nyers növényi olajok, Diétás- és biotáplálékok, és aromatic soil. Székhelye Kropotkin, Oroszország.

 3. NÉTYVIA

  Franciaország

  A NÉTYVIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Székhelye Villeurbanne, Franciaország.

 4. OLIVARTE SAS

  Olaszország

  A OLIVARTE SAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Székhelye Napoli, Olaszország.

 5. MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K.

  Németország

  A MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Székhelye Treuen Ot Eich, Németország.

 1. GLOBAL OIL GROUP

  Ukrajna

  A GLOBAL OIL GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sunflower oil, Oil cake, és oil for food use. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 2. VITAL

  Románia

  A VITAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Walnut oils. Székhelye Dumbraveni, Románia.

 1. NEZABUDINSKYI ELEVATOR MILL

  Ukrajna

  A NEZABUDINSKYI ELEVATOR MILL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Székhelye Nezabudino, Ukrajna.

 2. ETHNIKSTORE

  Franciaország

  A ETHNIKSTORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tea, natural-based cosmetics, spices, Tea, és 100% natural essential oils. Székhelye Paris, Franciaország.

 3. SPC AMARANTH, LLC

  Ukrajna

  A SPC AMARANTH, LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Székhelye Nikolaev, Ukrajna.

 4. CHEMSPANS GMBH

  Németország

  A CHEMSPANS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glyicerine, grease for industrial use, Biofuel, és biodiesel. Székhelye Henstedt-Ulzburg, Németország.

 5. OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L.

  Spanyolország

  A OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extra virgin olive oil, és Organic olive oils. Székhelye Begijar, Spanyolország.

 6. LEVIPACK LTD

  Ukrajna

  A LEVIPACK LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sunflower oil, Refined sunflower oil, és Organic vegetable oils. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 7. GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD.

  Bulgária

  A GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grape seed oils. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

 8. PROMTEKHAGROTORG

  Ukrajna

  A PROMTEKHAGROTORG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is soya beans, és soybean oils. Székhelye Zaporizhzhya, Ukrajna.

 1. ACEITAROM SAS

  Franciaország

  A ACEITAROM SAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bio kozmetikai szerek, cosmetic vegetable oils, Bio kozmetikai szerek, és essential oil aromas. Székhelye Corbas, Franciaország.

 2. VEREINIGTE FETTWARENINDUSTRIE GESELLSCHAFT M.B.H

  Ausztria

  A VEREINIGTE FETTWARENINDUSTRIE GESELLSCHAFT M.B.H, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers növényi olajok, Nyers növényi olajok, és plants and equipment for the production of food vegetable fats and oils. Székhelye Wels, Ausztria.

 3. NUTEX

  Ukrajna

  A NUTEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is linseed oil, pumpkin seeds, és packaged pumpkin seeds. Székhelye Uman, Ukrajna.

 4. ABCS NATURAL AND COSMETIC PRODUCTS LTD. COMPANY

  Törökország

  A ABCS NATURAL AND COSMETIC PRODUCTS LTD. COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vegetable extracts, food additives, és natural cosmetics. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. ALSAHA

  Ukrajna

  A ALSAHA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 6. DISTILLERIE BLEU PROVENCE

  Franciaország

  A DISTILLERIE BLEU PROVENCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Illóolajok és rezinoidok, Növényi olajok, Illóolajok és rezinoidok, és Növényi olajok. Székhelye Nyons, Franciaország.

 7. PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA

  Ukrajna

  A PRODUCTION AND COMMERCIAL FIRM PERLYNA POLISSIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Székhelye Zhytomyr, Ukrajna.

 8. AJV GRUPE, JSC

  Litvánia

  A AJV GRUPE, JSC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állati eredetű olajok és zsírok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers növényi olajok, Étolajok és ételzsírok, fatty acids, Glycerol, Nyers növényi olajok, és Étolajok és ételzsírok. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 9. AGROPRODUKT LLC

  Belorusszia

  A AGROPRODUKT LLC, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, seed oils, Oil cake, Növényi olajok, és plants and equipment for refining edible vegetable oils and fats. Székhelye Brest, Belorusszia.

 10. EXXENZE.COM

  Svájc

  A EXXENZE.COM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers növényi olajok. Székhelye Schmitten, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Nyers növényi olajok - Import export

Találatok száma

548 Vállalat