• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nyílt tengeri fúrási szolgáltatások

A keresés eredménye

Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások - Import export

 1. PERFOX S.L.

  Spanyolország

  A PERFOX S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 2. M&G DRILLING SERVICES

  Amerikai Egyesült Államok

  A M&G DRILLING SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling and excavating wells, construction of offshore oil drilling platforms, drilling for natural gas, és drilling machines. Székhelye Houston, Amerikai Egyesült Államok.

 3. BRIGHTWAY DRILLING WASTE MANAGEMENT

  Kína

  A BRIGHTWAY DRILLING WASTE MANAGEMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások. Székhelye Xian, Kína.

 4. CFE

  Belgium

  A CFE, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kotróvállalatok, Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások, Kotróvállalatok, és Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások. Székhelye AUDERGHEM, Belgium.

 5. ZOUCHENG DONGYUAN PETROLEUM CO.,LTD

  Kína

  A ZOUCHENG DONGYUAN PETROLEUM CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások. Székhelye Jining, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FAC ENGENHARIA

  Brazília

  A FAC ENGENHARIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások. Székhelye Vila Velha, Brazília.

 2. TOUCHE A TOUT

  Belgium

  A TOUCHE A TOUT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások. Székhelye Bruxelles (belgique), Belgium.

 3. SOIL TEST S.R.L.

  Olaszország

  A SOIL TEST S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 4. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Olaszország

  A IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., tevékenységi ágazata Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Turbinafúrási szolgáltatások, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Lamezia Terme, Olaszország.

 5. XI'AN YAOFU TRADE CO.,LTD

  Kína

  A XI'AN YAOFU TRADE CO.,LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nyílt tengeri fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling. Székhelye xi'an, Kína.

 1. MORELLO NICOLA

  Olaszország

 2. CARINI TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Olaszország

 1. GEOALPINA S.R.L.

  Olaszország

 2. EUROFONDAZIONI ITALIA S.R.L.

  Olaszország

 3. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Olaszország