• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nukleáris tüzelőanyagok

A keresés eredménye

Nukleáris tüzelőanyagok - Import export

 1. BELGONUCLEAIRE

  Belgium

  A BELGONUCLEAIRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nukleáris tüzelőanyagok, Nukleáris tüzelőanyagok, treatment of nuclear waste, és storage of nuclear waste. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. SYNATOM

  Belgium

  A SYNATOM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektromosság és sugárzó nukleáris tüzelőanyagok, Atomerőműi berendezések és felszerelések, Elektromosság és sugárzó nukleáris tüzelőanyagok, és Atomerőműi berendezések és felszerelések. Székhelye Ixelles, Belgium.

 3. CUMBRES SA COMPANIA MINERA LTD

  Egyesült Királyság

  A CUMBRES SA COMPANIA MINERA LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. BBS HERTEN GMBH

  Németország

  A BBS HERTEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Elektromos áram - termelés és elosztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nukleáris tüzelőanyagok, Megújuló energiák, Nukleáris tüzelőanyagok, és Megújuló energiák. Székhelye Herten, Németország.

 5. URENCO LTD

  Egyesült Királyság

  A URENCO LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Urán, és Urán. Székhelye Marlow, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RADIO CASTILLA SA

  Spanyolország

  A RADIO CASTILLA SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rádium, és Rádium. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 2. EURODIF PRODUCTION

  Franciaország

  A EURODIF PRODUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Urán, és Urán. Székhelye Pierrelatte, Franciaország.

 3. URENCO NEDERLAND B.V.

  Hollandia

  A URENCO NEDERLAND B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Urán, és Urán. Székhelye Almelo, Hollandia.

 4. FALCON RADIO AND ACCESSORIES SUPPLY SL

  Spanyolország

  A FALCON RADIO AND ACCESSORIES SUPPLY SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rádium, és Rádium. Székhelye Sant Joan Despi, Spanyolország.

 5. TEOLLISUUDEN VOIMA OY

  Finnország

  A TEOLLISUUDEN VOIMA OY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elektromos áram termelés, és Elektromos áram termelés. Székhelye Olkiluoto, Finnország.

 1. GAS NATURAL VALENCIA

  Spanyolország

  A GAS NATURAL VALENCIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories for car gas. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 2. PICTOR VALVES S.L.

  Spanyolország

  A PICTOR VALVES S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Székhelye Esparreguera, Spanyolország.

 1. SACHTLEBEN BERGBAU GMBH

  Németország

  A SACHTLEBEN BERGBAU GMBH, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Székhelye Lennestadt, Németország.

 2. BRENNELEMENTLAGER GORLEBEN GMBH

  Németország

  A BRENNELEMENTLAGER GORLEBEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Székhelye Gorleben, Németország.

 3. WISMUT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Németország

  A WISMUT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Székhelye Chemnitz, Németország.

 4. GAMRAT SP. Z O.O. ZAKLAD PRODUKCJI SPECJALNEJ

  Lengyelország

  A GAMRAT SP. Z O.O. ZAKLAD PRODUKCJI SPECJALNEJ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Székhelye Jaslo, Lengyelország.

 5. NUCLEAR TECHNOLOGIES PLC

  Egyesült Királyság

  A NUCLEAR TECHNOLOGIES PLC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Székhelye Gloucester, Egyesült Királyság.

 6. SOUTHERN ORE MINING AND PROCECCING INTEGRATED PLANT STATE COMPANY

  Ukrajna

  A SOUTHERN ORE MINING AND PROCECCING INTEGRATED PLANT STATE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Urán, és Urán. Székhelye Dnepropetrovsk Region, Ukrajna.

 7. SOCIETATEA NATIONALA NUCLEARELECTRICA S.A.

  Románia

  A SOCIETATEA NATIONALA NUCLEARELECTRICA S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Székhelye Bucharest, Románia.

 8. ADVANCED NUCLEAR FUELS GMBH

  Németország

  A ADVANCED NUCLEAR FUELS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Székhelye Lingen, Németország.

 1. COMURHEX

  Franciaország

  A COMURHEX, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Székhelye Pierrelatte, Franciaország.

 2. E S L, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A E S L, A.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Székhelye Brno-Sever, Cseh Köztársaság.

 3. AMEC NNC LTD

  Egyesült Királyság

  A AMEC NNC LTD, tevékenységi ágazata Nukleáris tüzelőanyagok. Székhelye Knutsford, Egyesült Királyság.

 4. RADIO GALINDO SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanyolország

 5. URENCO (CAPENHURST) LTD

  Egyesült Királyság

 6. NATIONAL NUCLEAR CORPORATION LIMITED

  Egyesült Királyság

 7. URANGESELLSCHAFT MBH

  Németország

 8. ASOCIACION NUCLEAR ASCO VANDELLOS II, A.I.E.

  Spanyolország

 9. ENUSA INDUSTRIAS AVANZADAS SA

  Spanyolország

 10. HANSA PROJEKT ANLAGENTECHNIK GMBH

  Németország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes