• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nugát

A keresés eredménye

Nugát - Import export

 1. HUBCYCLE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Hubcycle is a startup that has developed a plant-based upcycling structure that recycles waste (fruit peelings and linseed meal, for example) that it then offers for reuse by other industries. Its aim is to create a genuinely sustainable global network, with by-products from one source meeting demand from another source for plant-based ingredients that are clean and sustainable. Hubcycle brings together industries that use different parts of the same plant, recovering food and plant waste that then become innovative raw materials in food and personal hygiene products. Feel free to contact us for further details!

  Minden termék "nugát"
 2. NOUGAT TOLLERON

  Franciaország

  Verified by europages badge

  TOLLERON nougat workshop, located in the picturesque village of CRESTET in the Vaucluse, is specialised in nougat making following ancestral know-how. We create our nougat traditionally, by hand, and provide a full range of tasty nougats. We take great care when selecting ingredients. We provide a wide range of tasty nougats. Order our delicious nougats online on our website.

 3. CULTURE MIEL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CULTURE MIEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Méz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nugát, Kenyér, Cukorkák, Kekszek, Nugát, Kenyér, Cukorkák, és Kekszek. Székhelye Villemandeur, Franciaország.

 4. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SAS LIMOUZI SAVEURS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszgyár. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, Nugát, Cukorkák, Karamellás cukorkák, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Kekszek, és Crackers. Székhelye Objat, Franciaország.

 5. SOLGI

  Spanyolország

  A SOLGI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dió, semi-finished pastry products, semi-finished products for ice cream bars, marzipan, és Dió. Székhelye Atzaneta De Albaida-Valencia, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. REY ALIMENTACIÓN

  Spanyolország

  A REY ALIMENTACIÓN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olívaolaj, Olívaolaj, virgin almond oil, és almond exporter. Székhelye Castuera, Spanyolország.

 2. TURRÓN D'ARNOULD

  Franciaország

  A TURRÓN D'ARNOULD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, Nugát, Kekszek, vanilla, Nugát, és pralines. Székhelye Englos, Franciaország.

 3. MDM DREYER AG

  Svájc

  A MDM DREYER AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított (aszalt) gyümölcsök, Import / export - élelmiszertermékek, Élelmiszer - import / export, Nugát, Szárított (aszalt) gyümölcsök, Import / export - élelmiszertermékek, Élelmiszer - import / export, és Nugát. Székhelye Muri B. Bern, Svájc.

 4. AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES

  Spanyolország

  A AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nougats, és martorana fruit. Székhelye Benlloch-Castellón, Spanyolország.

 5. KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG

  Németország

  A KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marzipan, és chocolate. Székhelye Karlsruhe, Németország.

 1. LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN

  Belgium

  A LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cukorkák, Cukorkák, almond nougat, és mixing machines. Székhelye Liège, Belgium.

 2. OBLEAS PASTOR S.L

  Spanyolország

  A OBLEAS PASTOR S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Székhelye Alicante, Spanyolország.

 1. NOUGATS LAURMAR

  Franciaország

  A NOUGATS LAURMAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méz, almonds, sweets, és Méz. Székhelye Caumont Sur Durance, Franciaország.

 2. BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş

  Törökország

  A BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. TURRONES PICÓ

  Spanyolország

  A TURRONES PICÓ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Touron nougat. Székhelye Jijona-Alicante, Spanyolország.

 4. DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. )

  Olaszország

  A DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate easter eggs, torrone and torroncini, homemade panettone brioches, és crunchy. Székhelye Gatteo Mare, Olaszország.

 5. NOUGATERIE DU PONT D'ARC

  Franciaország

  A NOUGATERIE DU PONT D'ARC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nem csokoládés édesség (cukrászáru). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nugát, soft torrone, almond nougat, honey, és Nugát. Székhelye Vallon Pont D'arc, Franciaország.

 6. TURRONES SAN ANDRÉS

  Spanyolország

  A TURRONES SAN ANDRÉS, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drazsé, Cukrozott gyümölcsök, Drazsé, Cukrozott gyümölcsök, Touron nougat, és chocolate. Székhelye TOBARRA - ALBACETE, Spanyolország.

 7. NOUGAT SILVAIN

  Franciaország

  A NOUGAT SILVAIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keksz és teasütemény, Élelmiszer - import / export, Keksz és teasütemény, sweets, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Saint Didier, Franciaország.

 8. NOUGAT DOULCE FRANCE

  Franciaország

  A NOUGAT DOULCE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keksz és teasütemény, Import / export - élelmiszertermékek, Keksz és teasütemény, és Import / export - élelmiszertermékek. Székhelye Montelimar, Franciaország.

 1. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Németország

  A LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nugát, Nugát, chocolate, és almonds. Székhelye Stockelsdorf, Németország.

 2. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Németország

  A J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nugát, és Nugát. Székhelye Lübeck, Németország.

 3. MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA)

  Spanyolország

  A MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is promotional sweets, és almond nougat. Székhelye Válor, Spanyolország.

 4. CYRIL CHOCOLAT

  Belgium

  A CYRIL CHOCOLAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csokoládés édesség (töltött). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nugát, Hand crafted chocolate, praline maker, és Nugát. Székhelye Samrée (La Roche-en-Ardenne), Belgium.

 5. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Franciaország

  A NOUGAT DIANE DE POYTIERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nem csokoládés édesség (cukrászáru). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nugát, Keksz és teasütemény, Nugát, és Keksz és teasütemény. Székhelye Montelimar, Franciaország.

 6. ANTEPTAT

  Törökország

  A ANTEPTAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 7. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Németország

  A LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marcipán (mandulamassza). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nugát, Nugát, almonds, és hazelnuts. Székhelye Stockelsdorf / Lübeck, Németország.

 8. TURRONES Y DULCES ALCARAZ SIRVENT

  Spanyolország

  A TURRONES Y DULCES ALCARAZ SIRVENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Touron nougat, és martorana fruit. Székhelye Jijona, Spanyolország.

 9. GENI'S

  Olaszország

  A GENI'S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Székhelye Basciano, Olaszország.

 10. PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ S.L.

  Spanyolország

  A PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nugát. Székhelye Jijona (Alicante), Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes