• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nikkelacél

A keresés eredménye

Nikkelacél - Import export

 1. TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN

  Németország

  A TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Scharfstorf, Németország.

 2. VOJAY UKRAINE

  Ukrajna

  A VOJAY UKRAINE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Dnepr, Ukrajna.

 3. FIRMUS METALS LTD

  Egyesült Királyság

  A FIRMUS METALS LTD, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nickel alloys, duplex steels, titanium sheets, és tantalum. Székhelye Dewsbury, Egyesült Királyság.

 4. MERREM & LA PORTE B.V.

  Hollandia

  A MERREM & LA PORTE B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Zaltbommel, Hollandia.

 5. HART

  Hollandia

  A HART, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Supplier nickel alloys, nickel and alloys, nickel super alloys, és nickel alloy. Székhelye Nijkerk, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS.

  Törökország

  A OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel sheets, stainless steel parts for industry, laser cutting for stainless steel, és Installations for films. Székhelye Bornova, Törökország.

 2. JAY STEEL CORPORATION

  India

  A JAY STEEL CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel, stainless steel - nickel alloys - titanium, carbon steel, és stainless steel flanges. Székhelye Mumbai, India.

 3. ALLOYSHOP.COM

  Egyesült Királyság

  A ALLOYSHOP.COM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkel, nickel alloys, nickel sheets, és Nikkel. Székhelye LONDON, Egyesült Királyság.

 4. METAVIA BRAMI

  Franciaország

  A METAVIA BRAMI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is titanium and alloys, és titanium sheets. Székhelye Bezons, Franciaország.

 5. RENINE METALLOYS

  Szaúd-Arábia

  A RENINE METALLOYS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Jeddah, Szaúd-Arábia.

 1. JAIMAN METALLOYS LLP

  Amerikai Egyesült Államok

  A JAIMAN METALLOYS LLP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel alloys, titanium sheets, és forged fittings. Székhelye Tn, Amerikai Egyesült Államok.

 2. RAJENDRA PIPING & FITTINGS

  India

  A RAJENDRA PIPING & FITTINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nickel pipes, nickel sheets, és Supplier nickel alloys. Székhelye Mumbai, India.

 1. ÖZEL METALLER

  Törökország

  A ÖZEL METALLER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Turkey, Törökország.

 2. METALKING

  India

  A METALKING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Mumbai, India.

 3. JAIMAN METALLOYS LLP

  Amerikai Egyesült Államok

  A JAIMAN METALLOYS LLP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is superduplex steels. Székhelye Nj, Amerikai Egyesült Államok.

 4. ADFIT INDIA

  India

  A ADFIT INDIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Mumbai, India.

 5. SMITHS METAL CENTRES

  Egyesült Királyság

  A SMITHS METAL CENTRES, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Verwood, Egyesült Királyság.

 6. METELEC

  Egyesült Királyság

  A METELEC, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Leighton Buzzard, Egyesült Királyság.

 7. P & P LTD

  Egyesült Királyság

  A P & P LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Brierley Hill, Egyesült Királyság.

 8. ALLIED COPPER ALLOYS LTD

  Egyesült Királyság

  A ALLIED COPPER ALLOYS LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 1. W & S ALLELY LTD

  Egyesült Királyság

  A W & S ALLELY LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Chippenham, Egyesült Királyság.

 2. LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD

  Egyesült Királyság

  A LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Rotherham, Egyesült Királyság.

 3. W & S ALLELY LTD

  Egyesült Királyság

  A W & S ALLELY LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Rochdale, Egyesült Királyság.

 4. METALFIN

  Egyesült Királyság

  A METALFIN, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Walsall, Egyesült Királyság.

 5. J T PRICE & CO

  Egyesült Királyság

  A J T PRICE & CO, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Newcastle, Egyesült Királyság.

 6. KEATLEY

  Egyesült Királyság

  A KEATLEY, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 7. TOM MARTIN & CO LTD

  Egyesült Királyság

  A TOM MARTIN & CO LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Preston, Egyesült Királyság.

 8. BLACKHEATH TUBE

  Egyesült Királyság

  A BLACKHEATH TUBE, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Wednesbury, Egyesült Királyság.

 9. MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Birkenhead, Egyesült Királyság.

 10. METAL PRODUCT SERVICES

  Egyesült Királyság

  A METAL PRODUCT SERVICES, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes