• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nikkelacél

A keresés eredménye

Nikkelacél - Import export

 1. TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN

  Németország

  A TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Scharfstorf, Németország.

 2. VOJAY UKRAINE

  Ukrajna

  A VOJAY UKRAINE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Dnepr, Ukrajna.

 3. OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS.

  Törökország

  A OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel sheets, stainless steel parts for industry, laser cutting for stainless steel, és Installations for films. Székhelye Bornova, Törökország.

 4. FIRMUS METALS LTD

  Egyesült Királyság

  A FIRMUS METALS LTD, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nickel alloys, duplex steels, titanium sheets, és tantalum. Székhelye Dewsbury, Egyesült Királyság.

 5. RENINE METALLOYS

  Szaúd-Arábia

  A RENINE METALLOYS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Jeddah, Szaúd-Arábia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. METAVIA BRAMI

  Franciaország

  A METAVIA BRAMI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is titanium and alloys, és titanium sheets. Székhelye Bezons, Franciaország.

 2. MERREM & LA PORTE B.V.

  Hollandia

  A MERREM & LA PORTE B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Zaltbommel, Hollandia.

 3. JAIMAN METALLOYS LLP

  Amerikai Egyesült Államok

  A JAIMAN METALLOYS LLP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel alloys, titanium sheets, és forged fittings. Székhelye Tn, Amerikai Egyesült Államok.

 4. JAY STEEL CORPORATION

  India

  A JAY STEEL CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel, stainless steel - nickel alloys - titanium, carbon steel, és stainless steel flanges. Székhelye Mumbai, India.

 5. ALLOYSHOP.COM

  Egyesült Királyság

  A ALLOYSHOP.COM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkel, nickel alloys, nickel sheets, és Nikkel. Székhelye LONDON, Egyesült Királyság.

 1. HART

  Hollandia

  A HART, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Supplier nickel alloys, nickel and alloys, nickel super alloys, és nickel alloy. Székhelye Nijkerk, Hollandia.

 2. RAJENDRA PIPING & FITTINGS

  India

  A RAJENDRA PIPING & FITTINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nickel pipes, nickel sheets, és Supplier nickel alloys. Székhelye Mumbai, India.

 1. ÖZEL METALLER

  Törökország

  A ÖZEL METALLER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Turkey, Törökország.

 2. BRODER METALS GROUP LIMTED

  Egyesült Királyság

  A BRODER METALS GROUP LIMTED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steels. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 3. METALKING

  India

  A METALKING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Mumbai, India.

 4. ADFIT INDIA

  India

  A ADFIT INDIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Székhelye Mumbai, India.

 5. JAIMAN METALLOYS LLP

  Amerikai Egyesült Államok

  A JAIMAN METALLOYS LLP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nikkelacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is superduplex steels. Székhelye Nj, Amerikai Egyesült Államok.

 6. W & S ALLELY LTD

  Egyesült Királyság

  A W & S ALLELY LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Rochdale, Egyesült Királyság.

 7. THERMAL SPRAY

  Egyesült Királyság

  A THERMAL SPRAY, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Tipton, Egyesült Királyság.

 8. CERRO EMS

  Egyesült Királyság

  A CERRO EMS, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 1. F W BIRKETT & SONS LTD

  Egyesült Királyság

  A F W BIRKETT & SONS LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Cleckheaton, Egyesült Királyság.

 2. METELEC LTD

  Egyesült Királyság

  A METELEC LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Walsall, Egyesült Királyság.

 3. SMITH METAL CENTRES LTD

  Egyesült Királyság

  A SMITH METAL CENTRES LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Rugeley, Egyesült Királyság.

 4. KEATLEY

  Egyesült Királyság

  A KEATLEY, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 5. RIGHTON LTD

  Egyesült Királyság

  A RIGHTON LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Saltash, Egyesült Királyság.

 6. JOHN HOOD & CO

  Egyesült Királyság

  A JOHN HOOD & CO, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Clydebank, Egyesült Királyság.

 7. METELEC

  Egyesült Királyság

  A METELEC, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Leighton Buzzard, Egyesült Királyság.

 8. P G STAMPING & MACHINING LTD

  Egyesült Királyság

  A P G STAMPING & MACHINING LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 9. SMITHS METAL CENTRES LTD

  Egyesült Királyság

  A SMITHS METAL CENTRES LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Horsham, Egyesült Királyság.

 10. MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD, tevékenységi ágazata Nem vastartalmú fémércek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nikkelacél, Krómacél, Nikkelacél, és Krómacél. Székhelye Birkenhead, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes