• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nemfémes elemek és vegyületek

A keresés eredménye

Nemfémes elemek és vegyületek - Import export

 1. BOES GMBH PRÄZISIONSSTANZTEILE

  Németország

  Verified by europages badge

  A BOES GMBH PRÄZISIONSSTANZTEILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Neulingen-Bauschlott, Németország.

 2. MONOMER EXTRUDER

  Törökország

  A MONOMER EXTRUDER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is acrylic plastic materials, és masterbatch for plastics. Székhelye Kestel Bursa, Törökország.

 3. MTG EUROPE E.K.

  Németország

  A MTG EUROPE E.K., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Weilbach, Németország.

 4. FLAUREA CHEMICALS

  Belgium

  A FLAUREA CHEMICALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemfémes elemek és vegyületek, és Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Ath, Belgium.

 5. OMYA GMBH

  Németország

  A OMYA GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemfémes elemek és vegyületek, Szervetlen bázisok és vegyületek, Nemfémes elemek és vegyületek, Szervetlen bázisok és vegyületek, Chemical products, és dolomite. Székhelye Köln, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PEGASUS MATERIALS SOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Németország

  A PEGASUS MATERIALS SOLUTIONS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium, sanitisers, chemical preservatives for the food industry, és raw chemicals. Székhelye Babenhausen, Németország.

 2. DALIAN JX CHEM-INDUSTRIAL CORP.

  Kína

  A DALIAN JX CHEM-INDUSTRIAL CORP., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Dalian, Kína.

 3. WILHELM SCHRÖDER GMBH

  Németország

  A WILHELM SCHRÖDER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Padlóburkolatok műanyagból, Műanyagok - háztartási cikkek, Műanyag termékek, ipari célokra, Padlóburkolatok műanyagból, Műanyagok - háztartási cikkek, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye Herscheid, Németország.

 4. SHANGHAI FCHEMICALS TECHNOLOGY CO.LTD

  Kína

  A SHANGHAI FCHEMICALS TECHNOLOGY CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Shanghai, Kína.

 5. HANGZHOU JINDERUI TRADE CO.LTD

  Kína

  A HANGZHOU JINDERUI TRADE CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Hangzhou, Kína.

 1. SHANGHAI XIARUI PHARMACEUTICAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kína

  A SHANGHAI XIARUI PHARMACEUTICAL TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Shanghai, Kína.

 2. HOBATRONIC BARK GMBH & CO. KG

  Németország

  A HOBATRONIC BARK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemfémes elemek és vegyületek, Automaták, Nemfémes elemek és vegyületek, és Automaták. Székhelye Schömberg, Németország.

 1. SCHOTT LITHOTEC AG

  Németország

  A SCHOTT LITHOTEC AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kvarc és kvarchomok, Kvarckristályok és rezonátorok, Kvarc és kvarchomok, és Kvarckristályok és rezonátorok. Székhelye Jena, Németország.

 2. ENERGY-ROL SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ENERGY-ROL SP. Z O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, Distribution of aluminium sheets, és Alumínium és ötvözetek. Székhelye Nowy Krepiec, Lengyelország.

 3. COLCHONERA VALENCIANA, S.A.

  Spanyolország

  A COLCHONERA VALENCIANA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Beniparrell, Spanyolország.

 4. HONG KONG FOREICO INTERNATIONAL DEVELOPMENT LIMITED

  Kína

  A HONG KONG FOREICO INTERNATIONAL DEVELOPMENT LIMITED, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Beijing, Kína.

 5. TIANJIN HONGYUNTONG CHEMICAL PRODUCTS CO., LTD

  Kína

  A TIANJIN HONGYUNTONG CHEMICAL PRODUCTS CO., LTD, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Tianjin, Kína.

 6. WEIHAI HUATAI CARBON MOLECULAR SIEVE CO,.LTD

  Kína

  A WEIHAI HUATAI CARBON MOLECULAR SIEVE CO,.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Shandong, Kína.

 7. TOP UNION CHEMICAL (SHANDONG) LIMITED.

  Kína

  A TOP UNION CHEMICAL (SHANDONG) LIMITED., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Jinan, Kína.

 8. SHIJIAZHUANG SINOLINK IMP & EXP. CO., LTD.

  Kína

  A SHIJIAZHUANG SINOLINK IMP & EXP. CO., LTD., tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Shijiazhuang, Kína.

 1. HANGZHOU MOTTO SCIENCE&TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kína

  A HANGZHOU MOTTO SCIENCE&TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Hangzhou, Kína.

 2. XUZHOU LONGYU CHEMICAL TRADING CO.,LTD.

  Kína

  A XUZHOU LONGYU CHEMICAL TRADING CO.,LTD., tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Xuzhou, Kína.

 3. TIANJIN AOKATET CHEMICAL CO. LTD

  Kína

  A TIANJIN AOKATET CHEMICAL CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is valve manufacture. Székhelye Tianjin, Kína.

 4. CHANGSHA ASIAN LIGHT ECONOMIC TRADE CO.,LTD.

  Kína

  A CHANGSHA ASIAN LIGHT ECONOMIC TRADE CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Changsha, Kína.

 5. IONIAN KALK S A

  Görögország

  A IONIAN KALK S A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Athens, Görögország.

 6. HARRIDE TRADE LTD

  Kína

  A HARRIDE TRADE LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemfémes elemek és vegyületek. Székhelye Jinan, Kína.

 7. EPELASIS S.A

  Görögország