• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nemesfém porok

A keresés eredménye

Nemesfém porok - Import export

 1. SUPER SPARK INTERNATIONAL

  Taiwan Kínai köztársaság

  A SUPER SPARK INTERNATIONAL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is components in precious metals for industrial use, crucibles, és silver components for industrial use. Székhelye Taipei, Taiwan Kínai köztársaság.

 2. SA PRECIOUS METALS (PTY) LTD

  Dél-Afrika

  A SA PRECIOUS METALS (PTY) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Germiston, Dél-Afrika.

 3. FIEREMANS METALEN

  Belgium

  A FIEREMANS METALEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemesfém porok, Nemesfém porok, galvanisation, Round reinforcing bars, és beams. Székhelye Asse, Belgium.

 4. KING METAL INDUSTRIAL LIMITED

  Kína

  A KING METAL INDUSTRIAL LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Changsha, Kína.

 5. OSSIRIS SILVER FASHION JEWELERY

  Görögország

  A OSSIRIS SILVER FASHION JEWELERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silver costume jewellery. Székhelye n Filadelfeia, Görögország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ANCHOR ORGANIC

  India

  A ANCHOR ORGANIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok és segédanyagok fogápoláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Korrózióvédelem - vegyi termékek, Kémiai katalizátorok, Nemesfém porok, organic acid salts, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Kémiai katalizátorok, és Nemesfém porok. Székhelye Mumbai, India.

 2. ZHUZHOU MINGRI CEMENTED CARBIDE CO.,LTD

  Kína

  A ZHUZHOU MINGRI CEMENTED CARBIDE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye 412007, Kína.

 3. GUANGZHOU LITOP NON-FERROUS METALS CO., LTD.

  Kína

  A GUANGZHOU LITOP NON-FERROUS METALS CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Guangzhou, Kína.

 4. WALL COLMONOY

  Egyesült Királyság

  A WALL COLMONOY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is casting. Székhelye Swansea, Egyesült Királyság.

 5. CARBURE DU CHERAN

  Franciaország

  A CARBURE DU CHERAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ceramic material sintering and moulding presses. Székhelye Rumilly, Franciaország.

 1. VIRAL POWDER COATING

  Törökország

  A VIRAL POWDER COATING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder-coating of profiles, és Powder coating systems. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 2. POWER CARBIDE CO., LTD

  Kína

  A POWER CARBIDE CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tungsten carbide. Székhelye Zhuzhou, Kína.

 1. AVIS METAL INDUSTRIES LTD.

  India

  A AVIS METAL INDUSTRIES LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemesfém porok, és Nemesfém porok. Székhelye Navsari, India.

 2. BOTTOM UP TECH

  India

  A BOTTOM UP TECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Bangalore, India.

 3. XIAMEN FD IMP&EXP CO., LTD

  Kína

  A XIAMEN FD IMP&EXP CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye xiamen, Kína.

 4. EAST HIGH TECH GMBH

  Kína

  A EAST HIGH TECH GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Nanjing, Kína.

 5. JIANGSU WANSHIDA HYDRAULIC MACHINERY CO.,LTD

  Kína

  A JIANGSU WANSHIDA HYDRAULIC MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Zhouzhuang Town,Jiangyin city, Kína.

 6. CHANGZHOU BE-STAR MACHINERY TEHCHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A CHANGZHOU BE-STAR MACHINERY TEHCHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Changzhou, Kína.

 7. CENTI ROTAVI CHEM

  Amerikai Egyesült Államok

  A CENTI ROTAVI CHEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chromium ores. Székhelye Hoover, Amerikai Egyesült Államok.

 8. YILDIRIM DOKUM VE ANOT SANAYI LTD

  Törökország

  A YILDIRIM DOKUM VE ANOT SANAYI LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. DONGGUAN DALUTONG VACUUM EQUIPMENT MANUFACTURING CO., LTD.

  Kína

  A DONGGUAN DALUTONG VACUUM EQUIPMENT MANUFACTURING CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Dongguan, Kína.

 2. SUNIKE NEW MATERIAL CO.,LTD

  Kína

  A SUNIKE NEW MATERIAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Changsha, Kína.

 3. ZHUZHOU ZHENFANG YAGUANG TUNGSTEN & MOLYBDENUM CO., LTD.

  Kína

  A ZHUZHOU ZHENFANG YAGUANG TUNGSTEN & MOLYBDENUM CO., LTD., tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Zhuzhou, Kína.

 4. SHAANXI JIAXIN MINING CO.,LTD

  Kína

  A SHAANXI JIAXIN MINING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Xi'an Shaanxi, Kína.

 5. BOTI INTERNATIONAL METAL CO.,LTD

  Kína

  A BOTI INTERNATIONAL METAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Baoji, Kína.

 6. CNPC POWDER

  Kína

  A CNPC POWDER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye 02169005580, Kína.

 7. CHEMAF SARL

  Kongói Népi Demokratikus Köztársaság

  A CHEMAF SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gold nuggets. Székhelye Lubumbashi, Kongói Népi Demokratikus Köztársaság.

 8. HEBEI JINHUI IMP AND EXP CO.,LTD

  Kína

  A HEBEI JINHUI IMP AND EXP CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sale of non-ferrous metals, és metal scrap. Székhelye Shijiazhuang, Kína.

 9. LUCKY HARVEST

  Kína

  A LUCKY HARVEST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal stamping, és Permanent mould castings. Székhelye Dongguan, Kína.

 10. M.I.I. S.P.A.

  Olaszország

  A M.I.I. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Platina, Nemesfém porok, Platina, és Nemesfém porok. Székhelye Arezzo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes