• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nemesfém porok

A keresés eredménye

Nemesfém porok - Import export

 1. FIEREMANS METALEN

  Belgium

  A FIEREMANS METALEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemesfém porok, Nemesfém porok, galvanisation, Round reinforcing bars, és beams. Székhelye Asse, Belgium.

 2. OSSIRIS SILVER FASHION JEWELERY

  Görögország

  A OSSIRIS SILVER FASHION JEWELERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silver costume jewellery. Székhelye n Filadelfeia, Görögország.

 3. VIRAL POWDER COATING

  Törökország

  A VIRAL POWDER COATING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder-coating of profiles, és Powder coating systems. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 4. CARBURE DU CHERAN

  Franciaország

  A CARBURE DU CHERAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ceramic material sintering and moulding presses. Székhelye Rumilly, Franciaország.

 5. WALL COLMONOY

  Egyesült Királyság

  A WALL COLMONOY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is casting. Székhelye Swansea, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. YILDIRIM DOKUM VE ANOT SANAYI LTD

  Törökország

  A YILDIRIM DOKUM VE ANOT SANAYI LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. LUCKY HARVEST

  Kína

  A LUCKY HARVEST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal stamping, és Permanent mould castings. Székhelye Dongguan, Kína.

 3. M.I.I. S.P.A.

  Olaszország

  A M.I.I. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Platina, Nemesfém porok, Platina, és Nemesfém porok. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 4. KAUG REFINERY SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A KAUG REFINERY SERVICES LTD, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemesfém porok, és Nemesfém porok. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 5. GOLDCLASS BUSINESS SOLUTIONS

  Egyesült Királyság

  A GOLDCLASS BUSINESS SOLUTIONS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Coventry, Egyesült Királyság.

 1. MBT METALL BESCHICHTUNGS TECHNIK E.K.

  Németország

  A MBT METALL BESCHICHTUNGS TECHNIK E.K., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemesfém porok, és Nemesfém porok. Székhelye Moers, Németország.

 2. MASTERMELTS LTD

  Egyesült Királyság

  A MASTERMELTS LTD, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemesfém porok, és Nemesfém porok. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. TECHEMET

  Egyesült Királyság

  A TECHEMET, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemesfém porok, és Nemesfém porok. Székhelye Tamworth, Egyesült Királyság.

 2. J B R RECOVERY LTD

  Egyesült Királyság

  A J B R RECOVERY LTD, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemesfém porok, és Nemesfém porok. Székhelye West Bromwich, Egyesült Királyság.

 3. INNOVAMINEX

  Spanyolország

  A INNOVAMINEX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. MASTERMELTS REFINING SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A MASTERMELTS REFINING SERVICES LTD, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemesfém porok, és Nemesfém porok. Székhelye Buxton, Egyesült Királyság.

 5. G C METALS LTD

  Egyesült Királyság

  A G C METALS LTD, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemesfém porok, és Nemesfém porok. Székhelye Leicester, Egyesült Királyság.

 6. BALTIC TRADE

  Dánia

  A BALTIC TRADE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nemesfém porok. Székhelye Fredericia, Dánia.

 7. REFINED PRECIOUS METALS LTD

  Egyesült Királyság

 8. BAGLIONI LAURA

  Olaszország

 1. PAYNES METAL RECYCLING

  Egyesült Királyság

 2. GLC ALLOYS LTD

  Egyesült Királyság

 3. INDUSTRIEPARK WOLFGANG GMBH

  Németország

 4. B A S F METALS RECYCLING LTD

  Egyesült Királyság