• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • növényvédő szerek

A keresés eredménye

Növényvédő szerek - Import export

 1. LAMBIOTTE & CIE

  Belgium

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. is a leading global producer of chemical substances from the acetals family. Their physicochemical properties and low toxicity for humans and the environment makes these products highly sought-after alternatives for manufacturers seeking to formulate products that are innovative and safe, for professional users and the general public alike. Their versatility mean acetals can be used for a wide variety of finished products and applications, such as paint-strippers and all other types of industrial or domestic cleaning product; cosmetic and technical aerosols; plastics, composites and polyurethane foams; paints, inks and adhesives; pharmaceutical synthesis, veterinary and agrochemicals. Our distribution network exports 98% of our output to countries beyond Belgium, with 30% going to non-European countries (North America, South America, Middle East and Asia).

 2. GECHEM GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  Production, processing and distribution of chemical/technical products in the areas of washing powder and detergents, automotive chemistry, skin care, construction chemistry and agricultural chemistry. Especially mixing, grinding, sifting and formulating to a specification or your own recipe: • Light to viscous products • Powders and granulates • Pressing, foiling or blistering and packaging tablets – for example: • Dishwasher tablets (also in water-soluble foil) • WC tablets • Descaler tablets • Oxidation tablets • Coffee machine cleaning tablets. Filling and packaging of powders and granulates (from 2 g to 1 ton) in: • Folding boxes • Tins • Buckets • Tubular bags, four-side sealed bags • Sacks • And much more. Filling and packaging liquid products (50 ml to 1000 l) in: • Cans • Canisters • Tins • Barrels • Containers • And many more services: Lab support, support with recipe development, purchase of raw materials and packaging materials, and much more.

 3. QUÍMICAS ORO S.A.U.

  Spanyolország

  A QUÍMICAS ORO S.A.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosószerek és szappanok, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényvédő szerek, Chemical products, Household deodorants, Hygiene products for wine-growing professionals, és Növényvédő szerek. Székhelye San Antonio De Benagéber-Valencia, Spanyolország.

 4. STOLLER EUROPE SLU

  Spanyolország

  A STOLLER EUROPE SLU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényvédő szerek, subscriptions, fertilizer, és Növényvédő szerek. Székhelye Pla De La Vallonga-Alicante, Spanyolország.

 5. SAIGNER ADIEGO

  Spanyolország

  A SAIGNER ADIEGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nutrition, Fertilizers, natural, biostimulants, és waste management. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SC EVER TRADE SRL

  Románia

  A SC EVER TRADE SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényvédő szerek, és Növényvédő szerek. Székhelye Iasi, Románia.

 2. ATOMIZADORES SCHWARZ DRAGON

  Spanyolország

  A ATOMIZADORES SCHWARZ DRAGON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezőgépek, mezőgazdasági, és Permetezőgépek, mezőgazdasági. Székhelye Terrassa, Spanyolország.

 3. DE PROFT AGROTECHNIE

  Belgium

  A DE PROFT AGROTECHNIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényvédő szerek, Növényvédő szerek, installation of farming systems, gardening, és farming machinery. Székhelye Merchtem, Belgium.

 4. TRIFOLIO-M GMBH

  Németország

  A TRIFOLIO-M GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Biotechnológia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biokémia - termékek, Növényvédő szerek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Biokémia - termékek, Növényvédő szerek, Animal care products, és Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Székhelye Lahnau, Németország.

 5. AGROMARKET SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A AGROMARKET SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Természetes trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Növényvédő szerek, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Növényvédő szerek, fertilizer for garden centres, és cereals. Székhelye Węgorzyno, Lengyelország.

 1. LIPHATECH SAS

  Franciaország

  A LIPHATECH SAS, tevékenységi ágazata Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényvédő szerek, anticoagulants, pesticide, Növényvédő szerek, és pesticides. Székhelye PONT DU CASSE, Franciaország.

 2. BELCHIM CROP PROTECTION

  Belgium

  A BELCHIM CROP PROTECTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédő szerek. Székhelye Londerzeel, Belgium.

 1. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Növényvédő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talaj-előkészítés, Növények, Virágos növények, Gyógynövények és gyógyfüvek, Talaj-előkészítés, Növények, Virágos növények, és Gyógynövények és gyógyfüvek. Székhelye Poznan, Lengyelország.

 2. LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T

  Lengyelország

  A LARIX S.C. SZPAKIEWICZ A.D.T, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Cserepes növénykertészet - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bútorok, kerti bútorok, Növényvédő szerek, Bútorok, kerti bútorok, és Növényvédő szerek. Székhelye Myślenice, Lengyelország.

 3. COOPERATIVA AGRÍCOLA SANT BARTOMEU

  Spanyolország

  A COOPERATIVA AGRÍCOLA SANT BARTOMEU, tevékenységi ágazata Olívaolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényvédő szerek, Étolajok és ételzsírok, extra virgin olive oil, Növényvédő szerek, distributor of olive oil, és Étolajok és ételzsírok. Székhelye Vilanova D'alcolea-Castellón, Spanyolország.

 4. MOLINA AGRO

  Spanyolország

  A MOLINA AGRO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Rovarírtószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényvédő szerek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, pesticide, insecticides for agriculture, Növényvédő szerek, és Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók. Székhelye Jaén, Spanyolország.

 5. AGRICOAL PRIME SL

  Spanyolország

  A AGRICOAL PRIME SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Növényvédő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electronic publishing and multimedia products, fertilizer, solid colour fabric, és hardware. Székhelye Totana, Spanyolország.

 6. NUTRISWEET SL

  Spanyolország

  A NUTRISWEET SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédő szerek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 7. AGROSAVFE

  Belgium

  A AGROSAVFE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, Rovarírtószerek, Vetőmagvak és azok védelme, Rovarírtószerek, manufacturer of natural insecticide, és Fungicides and bactericides. Székhelye Ghent, Belgium.

 8. RENTOKIL INITIAL GMBH

  Németország

  A RENTOKIL INITIAL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Rovarírtószerek, Növényvédő szerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Rovarírtószerek, és Növényvédő szerek. Székhelye Hamburg, Németország.

 1. MET PLUMBING STUFF

  Törökország

  A MET PLUMBING STUFF, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényvédő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hand-basin, és water system. Székhelye Adana, Törökország.

 2. WEBER & DESCHLE GESELLSCHAFT FÜR UMWELTBIOLOGIE

  Németország

  A WEBER & DESCHLE GESELLSCHAFT FÜR UMWELTBIOLOGIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Rovarírtószerek, Növényvédő szerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Rovarírtószerek, és Növényvédő szerek. Székhelye Ammerbuch, Németország.

 3. HAUPTMANN GMBH

  Németország

  A HAUPTMANN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Rovarírtószerek, Növényvédő szerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Rovarírtószerek, és Növényvédő szerek. Székhelye Elmshorn, Németország.

 4. FRIEDERIKE KOLB KOSMOBIOLOGIE UND ESOTERIK

  Ausztria

  A FRIEDERIKE KOLB KOSMOBIOLOGIE UND ESOTERIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, Gépek és eszközök, vegyipari, Növényvédő szerek, Parfümök és szépségápolás, Diétás- és biotáplálékok, Gépek és eszközök, vegyipari, Növényvédő szerek, és Parfümök és szépségápolás. Székhelye St. Stefan, Ausztria.

 5. INSECTENFREI HANDELS KG

  Ausztria

  A INSECTENFREI HANDELS KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Növényvédő szerek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, és Növényvédő szerek. Székhelye Winden Am See, Ausztria.

 6. MARNI - HYGIENE - DIENST GMBH

  Németország

  A MARNI - HYGIENE - DIENST GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Rovarírtószerek, Növényvédő szerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Rovarírtószerek, és Növényvédő szerek. Székhelye Wiesbaden, Németország.

 7. MENORA GMBH

  Ausztria

  A MENORA GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kereskedelmi szolgáltatás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényvédő szerek, fertilizer, és Növényvédő szerek. Székhelye Graz, Ausztria.

 8. HAWLIK & HAWLIK GMBH

  Németország

  A HAWLIK & HAWLIK GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Rovarírtószerek, Növényvédő szerek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Rovarírtószerek, és Növényvédő szerek. Székhelye Gablingen, Németország.

 9. FÜRST SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNGS GMBH

  Németország

  A FÜRST SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNGS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Növényvédő szerek, Közúti szállítás, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Növényvédő szerek, és Közúti szállítás. Székhelye Kaufbeuren, Németország.

 10. A.-H. HOLZFORUM GMBH

  Németország

  A A.-H. HOLZFORUM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, Növényvédő szerek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, és Növényvédő szerek. Székhelye Schorndorf, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes