• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • növények

A keresés eredménye

Növények - Import export

 1. GENEROSA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A GENEROSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gardening supplies for concept stores, plant care products supplier, Environmentally-friendly business gifts, Business gifts for companies, interior ornamental plants, interior decoration, Plant nutrients, sprayers, és natural soap for plants. Székhelye Lisbon, Portugália.

 2. MILSENS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MILSENS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növények. Székhelye Guenange, Franciaország.

 3. VIVEROS MACÍAS

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A VIVEROS MACÍAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Erdőgazdálkodás, olive tree nurseries, Növények, Erdőgazdálkodás, palm nurseries, Chamaerops, trees, és Quercus. Székhelye Carmona-Sevilla, Spanyolország.

 4. BOTÁNICA LEVANTINA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A BOTÁNICA LEVANTINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, palms, palm trees, Növények, ornamental specimen trees, nursery, olive tree, és olive tree nurseries. Székhelye Elche-Alicante, Spanyolország.

 5. HIGHBUY - CBD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A HIGHBUY - CBD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növények. Székhelye Marseille, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, nurseries for garden centres, Növények, olive tree nurseries, mediterranean plants, fruit trees, olive tree, és palm trees. Székhelye Elche-Alicante, Spanyolország.

 2. COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csemetekerti növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, wholesale of plants, phoenix canariensis, Növények, palm, chamaeropos humilis, dwarf palm, palm trees, és trachycarpus fortuneii. Székhelye Piedimonte Etneo, Olaszország.

 3. NATÚR DROG KFT.

  Magyarország

  A Natúr Drog Kft. Somogy Megye középső részén a Zselic és a Somogyi Dombság közt megbúvó legkisebb magyarországi városban Igalban működik Tevékenységünk termesztett és vadon termő gyógynövények felvásárlásából, feldolgozásából és azok értékesítéséből áll. A Kft elődje Czanyó Sándor Vazul 25 éves múltra visszatekintő egyéni vállalkozása. Ez a 25 éves szakmai tapasztalat nyújt biztos alapot a vállalkozás működéséhez. Kézzel gyűjtött magas minőségen feldolgozott termékekkel szolgáljuk ki megrendelőinket. Termékeink nagy része a Dél-Dunántúlról azon belül is Somogy Megyéből származik. Magyarország ezen tája a Balatontól a Dráváig húzódik és bár manapság sajnos már nem igaz az a régi mondás miszerint a Balatontól a Dráváig úgy el lehet jutni, hogy közben végig erdőben jár az ember, de ez a terület az ország egyik legerdősebb része, elkerülik a nagy forgalmú autópályák, autóutak és mentes azoktól az ipari létesítményektől melyek a környezetet terhelik. A terület változatos talaj összetétele (homok, agyag, stb) valamint földrajzi elhelyezkedése - a mediterrán és a mérsékelt égöv határa - biztosítja a fajta gazdagságot és és a növények magas beltartalmi értékeit. A Natúr Drog Kft. ÖKO minősítésű gyógynövényeket is gyűjthet összesen: 930 ha-ról.

 4. BENAGES PLANTS

  Spanyolország

  A BENAGES PLANTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is olive tree, conifers, trees, és palm trees. Székhelye Cambrils, Spanyolország.

 5. PLANTESTABILISEE.COM

  Franciaország

  A PLANTESTABILISEE.COM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növények. Székhelye Courbevoie, Franciaország.

 1. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Spanyolország

  A VIVEROS HERMANOS PEÑA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruit plants, és sale of fruit plants. Székhelye Fuente Vaqueros, Granada, Spanyolország.

 2. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Spanyolország

  A VIVEROS HERNÁNDEZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, palm trees, nurseries, és Növények. Székhelye Alcasser, Spanyolország.

 1. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Spanyolország

  A SEMILLEROS PLANTIAGRO, tevékenységi ágazata Üvegházak, melegházak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Növények, cereals, sowing seeds, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Növények. Székhelye Puerto Lumbreras-Murcia, Spanyolország.

 2. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanyolország

  A ALGOROS VIVEROS, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is olive tree nurseries, ornamental plants, citrus trees, és palm exporters. Székhelye Elche (Alicante), Spanyolország.

 3. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Olaszország

  A ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eszközök és kellékek, virágkertészeti -, bouquets and floral compositions, Eszközök és kellékek, virágkertészeti -, ornamental specimen trees, és decorations for ceremonies. Székhelye Lido Di Camaiore-Camaiore, Olaszország.

 4. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spanyolország

  A EXCLUSIVAS ROCAN S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok, Művirág, -növény és -gyümölcs, civil decorations, cemeteries, Virágok, és Művirág, -növény és -gyümölcs. Székhelye Lucena, Spanyolország.

 5. 123PLANTEN

  Hollandia

  A 123PLANTEN, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is office plants. Székhelye Honselersdijk, Hollandia.

 6. PARK M

  Lengyelország

  A PARK M, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Építészeti irodák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, topiary, Növények, és gardening. Székhelye Stary Sącz, Lengyelország.

 7. DOM W OGRODZIE

  Lengyelország

  A DOM W OGRODZIE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Vetőmag és ültetés - eszközök, Növények, shrubbery, Vetőmag és ültetés - eszközök, és irrigation. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 8. PHYTESIA

  Belgium

  A PHYTESIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Virágos növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, és Növények. Székhelye Scry, Belgium.

 1. VIVEROS BARBER: PRODUCTORES DE PLANTAS DE VID

  Spanyolország

  A VIVEROS BARBER: PRODUCTORES DE PLANTAS DE VID, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nursery seedlings, vines, és Vine plants. Székhelye L'olleria Valencia, Spanyolország.

 2. PLANTENCENTRUM MARÉCHAL

  Belgium

  A PLANTENCENTRUM MARÉCHAL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, nursery supplies, Növények, és flowering plants. Székhelye Turnhout, Belgium.

 3. BLOEMENRIJK

  Belgium

  A BLOEMENRIJK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok, Növények, Virágok, Növények, és Garden decorations. Székhelye Herent, Belgium.

 4. HOUTMEYERS

  Belgium

  A HOUTMEYERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Csemetekerti növények, Növények, fruit trees, flowering shrubs, és Csemetekerti növények. Székhelye Eindhout-Laakdal, Belgium.

 5. HESTERS

  Belgium

  A HESTERS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Növények, és azalea. Székhelye Lochristi, Belgium.

 6. PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS

  Belgium

  A PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csemetekerti növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Növények, green plants, és nursery seedlings. Székhelye Munsterbilzen, Belgium.

 7. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Növényvédő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talaj-előkészítés, Növények, Virágos növények, Gyógynövények és gyógyfüvek, Talaj-előkészítés, Növények, Virágos növények, és Gyógynövények és gyógyfüvek. Székhelye Poznan, Lengyelország.

 8. ORANGERIE JAEKEN

  Belgium

  A ORANGERIE JAEKEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, fruit-farming, nursery seedlings, Növények, és flowering plants. Székhelye Reet, Belgium.

 9. PÉPINIÈRES CECE

  Belgium

  A PÉPINIÈRES CECE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Zöld növények, Virágok és üvegházi növények, Növények, Plantations, Zöld növények, és Virágok és üvegházi növények. Székhelye Bray, Belgium.

 10. MEISTERPFLANZEN

  Németország

  A MEISTERPFLANZEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Székhelye Nordhorn, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Növények - Import export

Találatok száma

12 817 Vállalat