• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • növények

A keresés eredménye

Növények - Import export

 1. GENEROSA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A GENEROSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gardening supplies for concept stores, plant care products supplier, Environmentally-friendly business gifts, Business gifts for companies, interior ornamental plants, interior decoration, Plant nutrients, sprayers, és natural soap for plants. Székhelye Lisbon, Portugália.

 2. MILSENS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MILSENS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növények. Székhelye Guenange, Franciaország.

 3. VIVEROS MACÍAS

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A VIVEROS MACÍAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Erdőgazdálkodás, olive tree nurseries, Növények, Erdőgazdálkodás, palm nurseries, Chamaerops, trees, és Quercus. Székhelye Carmona-Sevilla, Spanyolország.

 4. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A VIVEROS HERMANOS PEÑA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruit plants, sale of fruit plants, Pistachio tree saplings, Almond tree saplings, Fruit tree nurseries, Protect species saplings, fruit trees, peach trees, és apricot trees. Székhelye Fuente Vaqueros, Granada, Spanyolország.

 5. HIGHBUY - CBD

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A HIGHBUY - CBD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növények. Székhelye Marseille, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BOTÁNICA LEVANTINA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A BOTÁNICA LEVANTINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, palms, palm trees, Növények, ornamental specimen trees, nursery, olive tree, és olive tree nurseries. Székhelye Elche-Alicante, Spanyolország.

 2. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, nurseries for garden centres, Növények, olive tree nurseries, mediterranean plants, fruit trees, olive tree, és palm trees. Székhelye Elche-Alicante, Spanyolország.

 3. NATÚR DROG KFT.

  Magyarország

  A Natúr Drog Kft. Somogy Megye középső részén a Zselic és a Somogyi Dombság közt megbúvó legkisebb magyarországi városban Igalban működik Tevékenységünk termesztett és vadon termő gyógynövények felvásárlásából, feldolgozásából és azok értékesítéséből áll. A Kft elődje Czanyó Sándor Vazul 25 éves múltra visszatekintő egyéni vállalkozása. Ez a 25 éves szakmai tapasztalat nyújt biztos alapot a vállalkozás működéséhez. Kézzel gyűjtött magas minőségen feldolgozott termékekkel szolgáljuk ki megrendelőinket. Termékeink nagy része a Dél-Dunántúlról azon belül is Somogy Megyéből származik. Magyarország ezen tája a Balatontól a Dráváig húzódik és bár manapság sajnos már nem igaz az a régi mondás miszerint a Balatontól a Dráváig úgy el lehet jutni, hogy közben végig erdőben jár az ember, de ez a terület az ország egyik legerdősebb része, elkerülik a nagy forgalmú autópályák, autóutak és mentes azoktól az ipari létesítményektől melyek a környezetet terhelik. A terület változatos talaj összetétele (homok, agyag, stb) valamint földrajzi elhelyezkedése - a mediterrán és a mérsékelt égöv határa - biztosítja a fajta gazdagságot és és a növények magas beltartalmi értékeit. A Natúr Drog Kft. ÖKO minősítésű gyógynövényeket is gyűjthet összesen: 930 ha-ról.

 4. PLANTESTABILISEE.COM

  Franciaország

  A PLANTESTABILISEE.COM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növények. Székhelye Courbevoie, Franciaország.

 5. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Spanyolország

  A VIVEROS HERNÁNDEZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, palm trees, nurseries, és Növények. Székhelye Alcasser, Spanyolország.

 1. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Spanyolország

  A SEMILLEROS PLANTIAGRO, tevékenységi ágazata Üvegházak, melegházak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Növények, cereals, sowing seeds, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Növények. Székhelye Puerto Lumbreras-Murcia, Spanyolország.

 2. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanyolország

  A ALGOROS VIVEROS, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is olive tree nurseries, ornamental plants, citrus trees, és palm exporters. Székhelye Elche (Alicante), Spanyolország.

 1. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Olaszország

  A ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eszközök és kellékek, virágkertészeti -, bouquets and floral compositions, Eszközök és kellékek, virágkertészeti -, ornamental specimen trees, és decorations for ceremonies. Székhelye Lido Di Camaiore-Camaiore, Olaszország.

 2. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spanyolország

  A EXCLUSIVAS ROCAN S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok, Művirág, -növény és -gyümölcs, civil decorations, cemeteries, Virágok, és Művirág, -növény és -gyümölcs. Székhelye Lucena, Spanyolország.

 3. DE PLANTENSPECIALIST

  Hollandia

  A DE PLANTENSPECIALIST, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növények. Székhelye Dodewaard, Hollandia.

 4. AGENZIA AGRARIA GIOÈ SOC. COOP

  Olaszország

  A AGENZIA AGRARIA GIOÈ SOC. COOP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, garden accessories, és Növények. Székhelye Palermo, Olaszország.

 5. VIVEROS BARBER: PRODUCTORES DE PLANTAS DE VID

  Spanyolország

  A VIVEROS BARBER: PRODUCTORES DE PLANTAS DE VID, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nursery seedlings, vines, és Vine plants. Székhelye L'olleria Valencia, Spanyolország.

 6. PIAZZA DEI FIORI

  Olaszország

  A PIAZZA DEI FIORI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Virágok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, cut flowers, Növények, bouquets and floral compositions, és decoration. Székhelye Pompei, Olaszország.

 7. BLOEMENRIJK

  Belgium

  A BLOEMENRIJK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok, Növények, Virágok, Növények, és Garden decorations. Székhelye Herent, Belgium.

 8. DE TUINEN VAN

  Hollandia

  A DE TUINEN VAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is indoor and outdoor plants, apartment plants, water plants, és artificial plants. Székhelye Amsterdam, Hollandia.

 1. AQUARELLA

  Belgium

  A AQUARELLA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kerti bútorok és kerti díszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti díszek, Növények, Kerti díszek, office plants, és Növények. Székhelye Destelbergen, Belgium.

 2. ARTI FLEUR DECO

  Belgium

  A ARTI FLEUR DECO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Műnövények, floral crowns, Növények, Műnövények, és Floral compositions. Székhelye Oostende, Belgium.

 3. EARL BRAVARD PEPINIERES

  Franciaország

  A EARL BRAVARD PEPINIERES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruit trees. Székhelye Barrou, Franciaország.

 4. ANAMAS TARIM URETIM PAZ. SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A ANAMAS TARIM URETIM PAZ. SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tomato seeds. Székhelye Antalya, Törökország.

 5. LA PANACEE DES PLANTES

  Franciaország

  A LA PANACEE DES PLANTES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / export - élelmiszertermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, Növények, Diétás- és biotáplálékok, Oragnic fruits and vegetables, Növények, és natural cosmetics. Székhelye Agen Cedex 9, Franciaország.

 6. BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG

  Németország

  A BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Növények, és Műkertészet, faiskola és erdészet. Székhelye Schenefeld, Németország.

 7. BYLINY-SWIERK

  Lengyelország

  A BYLINY-SWIERK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertészeti termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Kertek és parkok - tanácsadó irodák, Virágok, Növények, Kertek és parkok - tanácsadó irodák, horticultural plants, és Virágok. Székhelye Dobromierz, Lengyelország.

 8. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  Belgium

  A JAN SPRUYT VAN DER JEUGD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Zöld növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csemetekerti növények, Növények, Csemetekerti növények, orchids, és Növények. Székhelye Buggenhout, Belgium.

 9. VIVERS GASSÓ S.L.

  Spanyolország

  A VIVERS GASSÓ S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is olive tree nurseries, nursery trees for urban lanscaping, ornamental shrubs, és palm nurseries. Székhelye Mont Roig Del Camp, Spanyolország.

 10. HERBIOART

  Tunézia

  A HERBIOART, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kozmetikumok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növények, Manufacturer of natural cosmetic products, Aromatherapy and natural products, Phytotherapy products, és Növények. Székhelye Ariana, Tunézia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Növények - Import export

Találatok száma

13 130 Vállalat

Országok