• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • növények és trágyázószerek

A keresés eredménye

Növények és trágyázószerek - Import export

 1. SERKIM KIMYA

  Törökország

  Verified by europages badge

  At Serkim Kimya, we stand at the forefront of innovation, producing superior Animal Source Amino Acids and natural fertilizers in our cutting-edge facility nestled within Bursa, Turkey. Our commitment to quality, ethics, and sustainability drives our mission to deliver exceptional products that resonate with your values. Our sense of accomplishment is derived from the meticulous creation of Amino Acids, sourced with precision from the collagen located beneath cattle hides. These hides are acquired through HALAL slaughter, adhering unwaveringly to Islamic principles. Ingrained in ethical sourcing, our amino acids epitomize the embodiment of integrity and excellence. Our comprehensive range extends to natural, organic, and halal amino acids, tailored to meet diverse needs. Our products cater not only to agricultural excellence but also serve as premium animal feed additives. Beyond our commitment to excellence, we are ardent advocates for environmental sustainability and organic agricultural practices. In a world grappling with escalating chemical fertilizer use, we hold a profound understanding of nitrogen dynamics, organic matter interactions, and their pivotal impact on ecosystems. Our commitment to producing premium Animal Source Amino Acids and natural fertilizers is steadfast, paving the way for greener, more responsible agricultural practices. Contact us for more information!

 2. HUMER MÜLLBOXEN E. U.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A HUMER MÜLLBOXEN E. U., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Pinsdorf, Ausztria.

 3. CONRAD ELECTRONIC GMBH & CO KG

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A CONRAD ELECTRONIC GMBH & CO KG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Wels, Ausztria.

 4. DOGUS NURSERY - WALNUT TREE AND WALNUT SAPLINGS

  Törökország

  A DOGUS NURSERY - WALNUT TREE AND WALNUT SAPLINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Balikesir, Törökország.

 5. AMF TRADING LLC

  Ukrajna

  A AMF TRADING LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fertilizer, és peat. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. INVEST IN ANATOLIA

  Törökország

  A INVEST IN ANATOLIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is almond plants. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukrajna

  A HERMES AGRI-COMPANY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Giliszták (trágyázáshoz). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Trágyázó- és talajjavító szerek, Természetes trágyázószerek, BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, Növények és trágyázószerek, Trágyázó- és talajjavító szerek, Természetes trágyázószerek, BIOLÓGIAI MEZŐGAZDASÁG, és Növények és trágyázószerek. Székhelye Znamyanka, Ukrajna.

 3. CARL SIEGL & CO KG

  Ausztria

  A CARL SIEGL & CO KG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Wiener Neustadt, Ausztria.

 4. BÖWE GMBH

  Németország

  A BÖWE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Aurich, Németország.

 5. SOLDAN VERTRIEBS-GMBH

  Németország

  A SOLDAN VERTRIEBS-GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Norderstedt, Németország.

 1. VOXTRADE GMBH

  Németország

  A VOXTRADE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Bad Lausick, Németország.

 2. BICK POINTS

  Németország

  A BICK POINTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Oberderdingen, Németország.

 1. JULIUS BERGER GMBH & CO. KG

  Németország

  A JULIUS BERGER GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Wuppertal, Németország.

 2. AXEB

  Spanyolország

  A AXEB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezőgépek, mezőgazdasági, Trágyázó- és talajjavító szerek, biostimulants, amino-acids, Permetezőgépek, mezőgazdasági, és Trágyázó- és talajjavító szerek. Székhelye Lleida, Spanyolország.

 3. ANKAFERT-AGRICULTURE-FOREIGN-TRADE-CO-LTD

  Törökország

  A ANKAFERT-AGRICULTURE-FOREIGN-TRADE-CO-LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Aksaray, Törökország.

 4. SCHÄFER GMBH

  Németország

  A SCHÄFER GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Alheim-Heinebach, Németország.

 5. ECOIDROGEL®

  Olaszország

  A ECOIDROGEL®, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Termini Imerese, Olaszország.

 6. GROWSHOP GREENCITYCENTER

  Spanyolország

  A GROWSHOP GREENCITYCENTER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Alcala De Henares Madrid, Spanyolország.

 7. LANDKAUFHAUS MAYER GMBH

  Németország

  A LANDKAUFHAUS MAYER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Siegsdorf, Németország.

 8. AFB ESOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Németország

  A AFB ESOLUTIONS GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Grünberg, Németország.

 1. NEZIROGULLARI ORGANIK GUBRE

  Törökország

  A NEZIROGULLARI ORGANIK GUBRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Humic acid, fertilizer for cereal crops, és fertilizer for tree-growers. Székhelye Malatya, Törökország.

 2. XEDOO

  Spanyolország

  A XEDOO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nurseries for garden centres, és pre-bonsai. Székhelye Benalmadena, Spanyolország.

 3. KHAIEL GMBH

  Németország

  A KHAIEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic fertilizers. Székhelye Mannheim, Németország.

 4. GOLDENHANDSGROUP

  Németország

  A GOLDENHANDSGROUP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Leipzig, Németország.

 5. RIFONTA GMBH

  Németország

  A RIFONTA GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Hamburg, Németország.

 6. HS ASIA TRADING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Németország

  A HS ASIA TRADING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Öntöttvas termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerti díszek, Növények és trágyázószerek, Kerti díszek, és Növények és trágyázószerek. Székhelye Geisenfeld, Németország.

 7. BANDIRMA FIDAN FIDE A.Ş.

  Törökország

  A BANDIRMA FIDAN FIDE A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Balikesir, Törökország.

 8. AGRICULTURAE SEMINARIUM

  Törökország

  A AGRICULTURAE SEMINARIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Székhelye Bandirma, Törökország.

 9. BTU-CENTER

  Ukrajna

  A BTU-CENTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, bio-stimulants - fertilisers, Növényvédőszerek, gombaölők és kártevőirtók, organic and biological fertilizer, és biostimulants. Székhelye Sofiyivska Borshahivka, Ukrajna.

 10. ALBIT AGRO SOLUTIONS S. L.

  Spanyolország

  A ALBIT AGRO SOLUTIONS S. L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növények és trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bio-stimulants - fertilisers, olive-growing supplies, wine-growing supplies, és products for plants. Székhelye Málaga, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Növények és trágyázószerek - Import export

Találatok száma

7 691 Vállalat

Országok