• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországMainz és Rheinland-PfalzNagykereskedő
  1. FRIEDHELM MICHEL UND JÜRGEN MICHEL GBR

    Németország

    A FRIEDHELM MICHEL UND JÜRGEN MICHEL GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  2. PHILIPP KARL HAHN & CO

    Németország

    A PHILIPP KARL HAHN & CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  3. ALTAN STERLING SILVER E.K.

    Németország

    A ALTAN STERLING SILVER E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Ludwigshafen, Németország.

  4. NORBERT VELTEN EDELSTEINE E.K

    Németország

    A NORBERT VELTEN EDELSTEINE E.K, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  5. HORST CULLMANN SCHMUCK GMBH

    Németország

    A HORST CULLMANN SCHMUCK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. STONELAND GMBH

    Németország

    A STONELAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Toalett- és ápolócikkek, Toalett kiegészítők, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Toalett- és ápolócikkek, és Toalett kiegészítők. Székhelye Peterslahr, Németország.

  2. MASOUD Y GILARDY

    Németország

    A MASOUD Y GILARDY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  3. PREMIUM-KRISTALLL© THOMAS RIESER

    Németország

    A PREMIUM-KRISTALLL© THOMAS RIESER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öblös üveg, Üveg, ipari célokra, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Öblös üveg, Üveg, ipari célokra, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Münstermaifeld, Németország.

  4. HERALDIS

    Németország

    A HERALDIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Kenn, Németország.

  5. NOVA TEMPORA UHREN UND SCHMUCK GMBH

    Németország

    A NOVA TEMPORA UHREN UND SCHMUCK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Meisenheim, Németország.

  1. MAURER & KLEE KG

    Németország

    A MAURER & KLEE KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  2. ALLEGRO SCHMUCK DESIGN GMBH

    Németország

    A ALLEGRO SCHMUCK DESIGN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Drágakő és ékszerek, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, és Drágakő és ékszerek. Székhelye Morbach, Németország.

  1. STEUER MODESCHMUCK GMBH & CO. KG

    Németország

    A STEUER MODESCHMUCK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Hottenbach, Németország.

  2. GALERIE 'AM ALTEN SÄGEWERK' INHABER THOMAS KORB

    Németország

    A GALERIE 'AM ALTEN SÄGEWERK' INHABER THOMAS KORB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Kempfeld, Németország.

  3. WALTER HAMSCHER OHG

    Németország

    A WALTER HAMSCHER OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  4. GUNTER MEELIS GMBH & CO. KG

    Németország

    A GUNTER MEELIS GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  5. ZIMMERMANN BCS STONES GMBH

    Németország

    A ZIMMERMANN BCS STONES GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Harxheim, Németország.

  6. HANS-DIETER HAAG E.K.

    Németország

    A HANS-DIETER HAAG E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Sonnenberg-Winnenberg, Németország.

  7. PAUL BERG OHG

    Németország

    A PAUL BERG OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  8. ROYAL SIAM GMBH

    Németország

    A ROYAL SIAM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  1. WALTER HAAG EK

    Németország

    A WALTER HAAG EK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Toalett kiegészítők, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Toalett kiegészítők, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Kirschweiler, Németország.

  2. BRANDT-KETTEN

    Németország

    A BRANDT-KETTEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  3. WALTER BOHRER OHG

    Németország

    A WALTER BOHRER OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  4. SCHMUCK UND MINERALIEN-HAUS OHG

    Németország

    A SCHMUCK UND MINERALIEN-HAUS OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Kirschweiler, Németország.

  5. WAGENER-GOLD INTERNATIONAL E.K.

    Németország

    A WAGENER-GOLD INTERNATIONAL E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Arany, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Pirmasens, Németország.

  6. HERBERT STEPHAN KG

    Németország

    A HERBERT STEPHAN KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Frauenberg, Németország.

  7. JUWELIER SAFAK

    Németország

    A JUWELIER SAFAK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Worms, Németország.

  8. HANS-GÜNTER MÜLLER

    Németország

    A HANS-GÜNTER MÜLLER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hettenrodt, Németország.

  9. J.A.N.S.O.N.S. IMPORT- EXPORT OHG

    Németország

    A J.A.N.S.O.N.S. IMPORT- EXPORT OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Idar-Oberstein, Németország.

  10. EDWIN WEISSENFELS

    Németország

    A EDWIN WEISSENFELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Asbach, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes