• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mozgólépcsők

A keresés eredménye

Mozgólépcsők - Import export

 1. CHINA XIN YUAN ELEVATOR SERVICE LIMITED

  Kína

  A CHINA XIN YUAN ELEVATOR SERVICE LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Emelődobogók és emelőasztalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok, elevators, Mozgólépcsők, és Emelőeszközök - felszerelések és tartozékok. Székhelye Wujiang, Kína.

 2. AUFZUGSWART GMBH

  Ausztria

  A AUFZUGSWART GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mozgólépcsők. Székhelye Linz, Ausztria.

 3. COURMAN

  Belgium

  A COURMAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, és Mozgólépcsők. Székhelye Berchem-Ste-Agathe, Belgium.

 4. XIZIUNITE

  Törökország

  A XIZIUNITE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, és Mozgólépcsők. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. TRELIFT

  Belgium

  A TRELIFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, stair lifts, lifts for institutions, Mozgólépcsők, és stair lift. Székhelye Eupen, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AKMEN ELEVATOR AND ESCALATOR CO. LTD.

  Törökország

  A AKMEN ELEVATOR AND ESCALATOR CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Forgó pódiumok és emelőpadok személygépkocsikhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, és Mozgólépcsők. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. POLYURETHANE INDUSTRIE MANUTENTION

  Franciaország

  A POLYURETHANE INDUSTRIE MANUTENTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, moulds, és Mozgólépcsők. Székhelye Pusignan Cedex, Franciaország.

 3. SCHINDLER

  Luxemburg

  A SCHINDLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Teherfelvonók és felvonók, építkezéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, Személyfelvonók, Mozgólépcsők, Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, Személyfelvonók, és Mozgólépcsők. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 4. TRIPHASE S.R.L.

  Olaszország

  A TRIPHASE S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személyfelvonók, Mozgólépcsők, lifts and hoists for civil and industrial use, lift parts and accessories, Személyfelvonók, és Mozgólépcsők. Székhelye Caserta, Olaszország.

 5. ORONA LUXEMBOURG

  Luxemburg

  A ORONA LUXEMBOURG, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgójárdák, Mozgólépcsők, lift repairs, Mozgójárdák, és Mozgólépcsők. Székhelye Peppange, Luxemburg.

 1. FATHI ALMAS CO.

  Irán

  A FATHI ALMAS CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is escalators. Székhelye Tehran, Irán.

 2. AS ELEVATOR MUHENDISLIK DIS TIC.LTD.STI

  Törökország

  A AS ELEVATOR MUHENDISLIK DIS TIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, elevators, Mozgólépcsők, és lifts with automatic doors. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. AKAY ELEVATORS (MACHINES/MOTORS ALSO GEARLESS)

  Törökország

  A AKAY ELEVATORS (MACHINES/MOTORS ALSO GEARLESS), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, Forgó pódiumok és emelőpadok személygépkocsikhoz, hydraulic lifts, Mozgólépcsők, és Forgó pódiumok és emelőpadok személygépkocsikhoz. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. MORRIS VERMAPORT LTD

  Egyesült Királyság

  A MORRIS VERMAPORT LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, Személyfelvonók, Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, és Személyfelvonók. Székhelye Nottingham, Egyesült Királyság.

 3. CENTRILIFT INDUSTRIAL SERVICES

  Egyesült Királyság

  A CENTRILIFT INDUSTRIAL SERVICES, tevékenységi ágazata Mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, Fűtés - berendezések és készülékek, és industrial decommissioning. Székhelye Cranleigh, Egyesült Királyság.

 4. G. POWER-LIFT APS

  Dánia

  A G. POWER-LIFT APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, Személyfelvonók, Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, és Személyfelvonók. Székhelye Brovst, Dánia.

 5. CLASSIC LIFTS LTD.

  Banglades

  A CLASSIC LIFTS LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Emelődobogók és emelőasztalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, Feszültségstabilizátorok, Forgó pódiumok és emelőpadok személygépkocsikhoz, Mozgólépcsők, Feszültségstabilizátorok, és Forgó pódiumok és emelőpadok személygépkocsikhoz. Székhelye Dhaka, Banglades.

 6. ADVANCE MACHINERY

  Egyesült Királyság

  A ADVANCE MACHINERY, tevékenységi ágazata Mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Antrim, Egyesült Királyság.

 7. UK PLANT & MACHINERY MOVEMENTS LTD

  Egyesült Királyság

  A UK PLANT & MACHINERY MOVEMENTS LTD, tevékenységi ágazata Mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Luton, Egyesült Királyság.

 8. A A INSTALLATIONS

  Egyesült Királyság

  A A A INSTALLATIONS, tevékenységi ágazata Mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Cannock, Egyesült Királyság.

 1. SCHINDLER SA

  Spanyolország

  A SCHINDLER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, és Mozgólépcsők. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 2. ADVANCED MACHINERY RELOCATIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A ADVANCED MACHINERY RELOCATIONS LTD, tevékenységi ágazata Mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Great Yarmouth, Egyesült Királyság.

 3. MULDER MONTAGE B.V.

  Hollandia

  A MULDER MONTAGE B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, és Mozgólépcsők. Székhelye Alphen Aan Den Rijn, Hollandia.

 4. J KOOL

  Egyesült Királyság

  A J KOOL, tevékenységi ágazata Mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Cottingham, Egyesült Királyság.

 5. THYSSEN KRUPP ELEVADORES SA

  Spanyolország

  A THYSSEN KRUPP ELEVADORES SA, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, és Mozgólépcsők. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 6. MICRO 92 S.R.L.

  Románia

  A MICRO 92 S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, és Mozgólépcsők. Székhelye Bucharest, Románia.

 7. QUINTO CRANE & PLANT LTD

  Egyesült Királyság

  A QUINTO CRANE & PLANT LTD, tevékenységi ágazata Mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Leicester, Egyesült Királyság.

 8. ITAL MS S.R.L.

  Olaszország

  A ITAL MS S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgójárdák, Mozgólépcsők, Mozgójárdák, és Mozgólépcsők. Székhelye Porto San Giorgio, Olaszország.

 9. O & K ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A O & K ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mozgólépcsők, és Mozgólépcsők. Székhelye Hattingen, Németország.

 10. BECK & POLLITZER ENGINEERING LTD

  Egyesült Királyság

  A BECK & POLLITZER ENGINEERING LTD, tevékenységi ágazata Mozgólépcsők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Washington, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Mozgólépcsők - Import export

Találatok száma

2 892 Vállalat