• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • motorok és alkatrészek

A keresés eredménye

Motorok és alkatrészek - Import export

 1. TAPPI STAMPATI S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  We design and manufacture fuel tank caps, mechanical level gauge caps, flush-mount plastic niches and fuel filling systems exclusively in Italy. We also have a wide range of spare fuel tank caps. The experience and professionalism with which we have designed and researched technical innovations has cemented our place as a benchmark in our industry, both at national and international level.

 2. ASPINA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ASPINA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos motorok és alkatrészek, Fordulatszámcsökkentők, Egyenáramú motorok, Villamos motorok és alkatrészek, Drives for electric lawnmowers, Drives for windows, security gates, doors, Drives for scanners, Drives for surveillance cameras, és Ventilating air compressors. Székhelye Eschborn, Németország.

 3. DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU

  Németország

  Verified by europages badge

  A DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Székhelye Pforzheim, Németország.

 4. OJSC MINSK MOTOR PLANT

  Belorusszia

  A OJSC MINSK MOTOR PLANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is soundproofed generating sets, contract manufacturing of cast iron castings, aluminium foundries, és diesel engines for motor vehicles. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 5. ENGINESWAREHOUSE.COM (TECH4S)

  Litvánia

  A ENGINESWAREHOUSE.COM (TECH4S), vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cylinder heads. Székhelye Padvariai, Litvánia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LLS ITES

  Belorusszia

  A LLS ITES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 2. MOTOR & GETRIEBE GMBH

  Ausztria

  A MOTOR & GETRIEBE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Engines, gears, és used motors. Székhelye Niedernsill, Ausztria.

 3. OXYHYDROGEN TECHNOLOGIES S.L

  Spanyolország

  A OXYHYDROGEN TECHNOLOGIES S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Székhelye Esquiroz, Spanyolország.

 4. SA OFFICINE ELETTROMECCANICHE AGOSTINO SALOMONI S.R.L.

  Olaszország

  A SA OFFICINE ELETTROMECCANICHE AGOSTINO SALOMONI S.R.L., tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok és alkatrészek, Szivattyúk, electric motors, pumps, Motorok és alkatrészek, és Szivattyúk. Székhelye Roma, Olaszország.

 5. LEROY SOMER

  Franciaország

  A LEROY SOMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric motors, geared motors, servo motors, és Low voltage motors. Székhelye ANGOULEME CEDEX, Franciaország.

 1. STRUCK TURBOTECHNIK GMBH

  Németország

  A STRUCK TURBOTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Standard exchange gear boxes, petrol engines, és Cylinder heads. Székhelye Köln, Németország.

 2. CENTRO TURBO S.R.L.

  Olaszország

  A CENTRO TURBO S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos motorok és alkatrészek, electric motors, compressors, és Villamos motorok és alkatrészek. Székhelye Forli', Olaszország.

 1. DEROBA GBR

  Németország

  A DEROBA GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Székhelye Zerbst / Anhalt, Németország.

 2. ARLI OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD.ŞTI.

  Törökország

  A ARLI OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD.ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flywheels, gears, manufacture of mechanical parts, és clutch spare parts. Székhelye Konya, Törökország.

 3. DPOC - DUTCH PROCUREMENT & OUTSOURCING COMPANY

  Hollandia

  A DPOC - DUTCH PROCUREMENT & OUTSOURCING COMPANY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is boat engines. Székhelye Arnhem, Hollandia.

 4. MERKES GMBH - SMALL MOTORS

  Németország

  A MERKES GMBH - SMALL MOTORS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok és alkatrészek, Motorok és alkatrészek, Stainless steel synchronous servo motors, és synchronous electric motors with permanent magnets. Székhelye Solingen, Németország.

 5. ZANONI RETTIFICHE

  Olaszország

  A ZANONI RETTIFICHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos motorok és alkatrészek, industrial motor spare parts, electric motor repair, Villamos motorok és alkatrészek, és grinders for motors. Székhelye Sesto San Giovanni, Olaszország.

 6. HHEM HAMBURGER ELEKTROMOTOREN GMBH

  Németország

  A HHEM HAMBURGER ELEKTROMOTOREN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Székhelye Hamburg, Németország.

 7. HANS HESS AUTOTEILE GMBH

  Németország

  A HANS HESS AUTOTEILE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, oil pump, thermostats, water pumps, és Kompresszorok. Székhelye Köln, Németország.

 8. H.D DIESEL CO KOREA

  Dél-Korea

  A H.D DIESEL CO KOREA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Székhelye Busan, Dél-Korea.

 1. FPT INDUSTRIAL SPA

  Olaszország

  A FPT INDUSTRIAL SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajómotorok, Hajómotorok, és agricultural motors. Székhelye Torino, Olaszország.

 2. MERCAN GASKET

  Törökország

  A MERCAN GASKET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok és alkatrészek, truck spare, engine spares, és Motorok és alkatrészek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. MOTORHOEZENONLINE.NL

  Hollandia

  A MOTORHOEZENONLINE.NL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Székhelye Heerenveen, Hollandia.

 4. GENKER MACHINENFABRIEK

  Belgium

  A GENKER MACHINENFABRIEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is CNC finishing, és roller blinds. Székhelye Genk, Belgium.

 5. ELEKTROMOTORS BANE

  Szerbia

  A ELEKTROMOTORS BANE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric motors, vibrating motors, frequency converters, és fans. Székhelye Belgrade, Szerbia.

 6. CLR

  Spanyolország

  A CLR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Székhelye Ibi (alicante), Spanyolország.

 7. ECONOVEDADES IDI / DESCARBONIZADORAS

  Spanyolország

  A ECONOVEDADES IDI / DESCARBONIZADORAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Székhelye Nigrán-Pontevedra, Spanyolország.

 8. FOLTYN AUTO SERVICE

  Lengyelország

  A FOLTYN AUTO SERVICE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oil change, tyre replacement, car workshop, és brake pad replacement. Székhelye Poznań, Lengyelország.

 9. LAMBREGT

  Belgium

  A LAMBREGT, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Transzformátorok, engine overhaul, synchronous alternators, és Transzformátorok. Székhelye Willebroek, Belgium.

 10. ELECTRO BOBINAGE HERTOGS

  Belgium

  A ELECTRO BOBINAGE HERTOGS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Villamos motorok és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Motorok és alkatrészek, used motors, motor cooling fans, Motorok és alkatrészek, és Frequency regulators. Székhelye Bree, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Motorok és alkatrészek - Import export

Találatok száma

11 728 Vállalat