• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • mosogatógépek- nagykonyhai

A keresés eredménye

Mosogatógépek- nagykonyhai - Import export

 1. MACH SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Mach designs, builds and sell glass washers, dish washers, utensil washers and equipment for large users such as hotels, bars, restaurants, bakeries and ice-cream makers. Since 1988, our aim has been to become a leader in a highly competitive industry and in recent years our single-mindedness has enabled us to achieve some excellent results which are reflected by our many satisfied clients in Italy, Europe, the USA, Asia and Africa.

 2. REWADI GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A REWADI GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Babenhausen, Németország.

 3. TEIKOS SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TEIKOS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glass washers for institutions, washers, hood dishwasher, conveyor dishwasher, industrial dishwashing machines, professional dishwashing machines, és excellent performance. Székhelye Limena, Olaszország.

 4. EURO SHOP MARKET KFT.

  Magyarország

  Az Euro Shop Market Kft. egy angliai központú, nemzetközi kereskedelmi rendszer. Fő tevékenységi körünk, a nagyobb gyártók által gyártott műszaki termékek, nagy tételben, közvetlen a gyárból való megvásárlása, kedvezményes szerződésekkel az ázsiai területekről. Cégünk szolgáltatásai közé tartozik az Eu-s csomagküldés a legjobb feltételekkel 18 országban, és az olcsó szállítás hajón. Habár lassan szállítunk, az áraink az egész EU-ban a legolcsóbbak!

 5. GASTRO-GERMANY

  Németország

  A GASTRO-GERMANY, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dishwashers for communities, glass washers for institutions, dishwashers with driven basket, és detergents for dishes. Székhelye Lünen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SOMEPRODUCTS

  Belgium

  A SOMEPRODUCTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Mosogatógépek, nagykonyhai, Gépek és eszközök, nagykonyhai, Cleansing products - industrial, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 2. GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL

  Németország

  A GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Obertshausen, Németország.

 3. MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Németország

  A MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Litzendorf, Németország.

 4. SANTOS PALACE

  Belgium

  A SANTOS PALACE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kávéfőzők, vendéglátóipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Kávéfőzők, háztartási, Mosogatógépek, nagykonyhai, Kávé, tea, Gépek és eszközök, kávéházak és bárok, Kávéfőzők, háztartási, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 5. EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED

  Olaszország

  A EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Legnago, Olaszország.

 1. CUISIWAN

  Belgium

  A CUISIWAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosogatógépek, nagykonyhai, Elektromos háztartási gépek - nagy gépek, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Mosogatógépek, nagykonyhai, Elektromos háztartási gépek - nagy gépek, electric mechanical components, és Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Székhelye Froidmont, Belgium.

 2. MIELE & CIE KG

  Németország

  A MIELE & CIE KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Gütersloh, Németország.

 1. ELFRAMO SPA

  Olaszország

  A ELFRAMO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial dishwashers, conveyor dishwashers, fryers for institutions, és machines for ice-cream parlours. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 2. GASTROSERVICE MEENS GMBH

  Svájc

  A GASTROSERVICE MEENS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Meggen, Svájc.

 3. PHILCOM - VLEMAC

  Belgium

  A PHILCOM - VLEMAC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Merksem, Belgium.

 4. VIRTUS GROUP GMBH

  Németország

  A VIRTUS GROUP GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konyhák - bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosogatógépek, nagykonyhai, cooling tables, refrigerated tables for shops, bars and restaurants, gas cooker, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Hamm, Németország.

 5. ATA SRL

  Olaszország

  A ATA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Mosogatógépek, nagykonyhai, industrial dishwashers, Gépek és eszközök, nagykonyhai, professional kitchens, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Conselve, Olaszország.

 6. HOBART BELGIUM

  Belgium

  A HOBART BELGIUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízlágyító szerek, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, dish-washer, Vízlágyító szerek, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Blenders, electric. Székhelye Kampenhout, Belgium.

 7. TEWA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A TEWA SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítószerek, ipari és kisipari, Tisztítószerek, ipari és kisipari, pots and pans, grill, és professional kitchens. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 8. SISTEMA PROJECT ITALIA

  Olaszország

  A SISTEMA PROJECT ITALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dish washers for the food industry, industrial dishwashers, és glass washers for institutions. Székhelye Castelfranco Veneto, Olaszország.

 1. HORECA SERVICE

  Belgium

  A HORECA SERVICE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Gent, Belgium.

 2. EVACO SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A EVACO SP. Z O.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és Fast-food outlet equipment. Székhelye Kraków, Lengyelország.

 3. KRUPPS S.R.L.

  Olaszország

  A KRUPPS S.R.L., tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosogatógépek, nagykonyhai, Cipőfényesítő gépek, Mosogatógépek, nagykonyhai, és Cipőfényesítő gépek. Székhelye Padova, Olaszország.

 4. S.I.A.T. SOCIETA' IMPIANTI ASSISTENZA TECNICA 2000 S.N.C.

  Olaszország

  A S.I.A.T. SOCIETA' IMPIANTI ASSISTENZA TECNICA 2000 S.N.C., tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosogatógépek, nagykonyhai, industrial refrigerators, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Ciampino, Olaszország.

 5. SILANOS SRL

  Olaszország

  A SILANOS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glass washers for institutions, és dishwashers. Székhelye Pioltello, Olaszország.

 6. FABAR S.R.L.

  Olaszország

  A FABAR S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cipőfényesítő gépek, Mosogatógépek, nagykonyhai, Cipőfényesítő gépek, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Concesio, Olaszország.

 7. HOMAG DI MAESTRONI G. & C. ( S.N.C. )

  Olaszország

  A HOMAG DI MAESTRONI G. & C. ( S.N.C. ), tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosogatógépek, nagykonyhai, catering supplies, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Gorla Maggiore, Olaszország.

 8. REIDER MARIA

  Olaszország

  A REIDER MARIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogyasztási cikkek javítása, Mosogatógépek, nagykonyhai, Fogyasztási cikkek javítása, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Terlano, Olaszország.

 9. ZANINELLI ANDREA E SIMONE S.N.C.

  Olaszország

  A ZANINELLI ANDREA E SIMONE S.N.C., tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosogatógépek, nagykonyhai, Cipőfényesítő gépek, Mosogatógépek, nagykonyhai, és Cipőfényesítő gépek. Székhelye Redondesco, Olaszország.

 10. SIMATEC S.A.S. DES THALER ANTON & CO.

  Olaszország

  A SIMATEC S.A.S. DES THALER ANTON & CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek, Mosogatógépek, nagykonyhai, Pénztárak, pénztárberendezések, pénztárgépek, és Mosogatógépek, nagykonyhai. Székhelye Nalles, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes